Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 25 K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרה,

אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה במחיר - סדר גודל 25 אלף ש"ח.

הרגלי הנסיעה שלי הם:

1. נסיעה הלוך וחזור של 120 ק"מ - פעם בשבוע (קרי, 240 ק"מ).

2. במהלך השבוע נסיעות בין עירוניות קצרות (אזור המרכז - לא בשעות העומס).

החלופות שחשבתי עליהן הם:

1. פיאט פונטו ספייס - שנת 2003 או 2004 נפח מנוע 1300 סמ"ק.

2. סובארו אימפרזה גרנד לאונה - שנת 2000 - נפח מנוע 1600 סמ"ק.

3. מאזדה 323 לנטיס- שנת 2000- נפח מנוע 1600 סמ"ק.

--- הקו המנחה שלי הוא חסכון בדלק ובהוצאות.

בנוסף יש לי 2 התלבטויות:

1. גיר ידני לעומת גיר רגיל - האם באמת גיר רגיל חוסך כל כך הרבה דלק?

2. נפח מנוע 1300 (פיאט) לעומת נפח מנוע 1600 (מאזדה או סובארו)- האם נפח 1300 יחסוך בדלק?

תודה מראש

פורסם

חשבת על סיטרואן קסרה 2004-2004 1600 ליטר? סיכוי טוב שעוד ישאר לך עודף מ25 וזה אוטו טוב ומרווח יותר מהפונטו של אותן שנים.

פורסם

ברוב המקרים הגיר הידני באמת חסכוני יותא ובטח שיותר אמין.

מבחינת צריכת הדלק בין הפיאט למאזדה והסובארו אין הבדל גדול ואם אתה לוקח גיר ידני בסובארו לאומת הגיר הידני בפיאט לא תמצא הבדל גדול (אולי קילומטר אחד -+)

אני אישית הייתי הולך על היפניות כי הם שומרים על המחיר שלהם גם יותר טוב....

אאדוי RS6 לנהוג פעם אחת ולחלום כל החיים

:|

פורסם
האם נפח מנוע קטן יותר יכול לחסוך יותר?

לא תמיד כי יש לך הרבה משתנים אחרים כמו למשל סגנון הנהיגה ומשקל הרכב ולכן אם משקל הרכב זהה באותו סוג רכב רק עם מנוע שונה יכול להיות המצב שבמנוע הגדול יותר צריכת הדלק תהייה גבוה יותר...

פורסם
לא ממש הצלחתי להבין את ההמלצה,

מה עדיף מבין 3 האפשרויות.?

תלך על הפיאט כי ידני מכל אחד אחר יהיה קשה לך למצוא.

למורות שבתקציב הזה אתה יכול לקנות סוזוקי באלנו ידני 2001 אם אני לא טועה, והצריכת דלק היא 1:16 בנסיעה משולבת ולכן אני אישית הייתי בוחר ברכב הזה...

פורסם

לא יודע איך שתי היפניות האחרות שהוזכרו פה, אבל באלנו בעלת בטיחות גרועה מאוד, איך אפשר להמליץ עליה?

פורסם
תלך על הפיאט כי ידני מכל אחד אחר יהיה קשה לך למצוא.

למורות שבתקציב הזה אתה יכול לקנות סוזוקי באלנו ידני 2001 אם אני לא טועה, והצריכת דלק היא 1:16 בנסיעה משולבת ולכן אני אישית הייתי בוחר ברכב הזה...

הייתי שמח לראות את הסוזוקי באלנו שעושה 1:16 בממוצע, נשמע לי מופרך, אפילו לפיאט זו צריכה טובה מדיי.

לפותח השרשור, הפיאט היא המומלצת ביותר מבין כל האפשרויות שציינת, בדגש על חיסכון בדלק ובהוצאות, רכב אמין וחסכוני.

פורסם

תודה רבה על העצה,

כנראה שבאמת אבחר בפיאט.

שאלה נוספת,

ראיתי כל מיני דגמים (Spice, Young) ...

יש עדיפות לאחד מהם - בדגש על חסכון בדלק והוצאות?

• תוכן חדש...