Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון הרכב חדש(08),אני מתכוון לשמור על הצבע/פלסטיקים/מושבי עור/מגנזיום.

לכן אני צריך לדעת מה לקנות במיוחד בשטיפה ידנית שאני אוהב לעשות בזמני הפנוי.

פורסם

אם יש לך עוד זמן פנוי אפשר להכניס גם את הרכב שלי ?

;-):lol:;-):lol:;-):lol:

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

טוב זאת ההמלצה שלי ( מה שאני קונה שם ) - אולי כדאי שתקבל עוד חוות דעת. אני קונה מהם ומשתמש במוצרים שלהם כבר כ 3 שנים על רכב בצבע כסוף ובגדול מאוד מרוצה. תחפש את המבצעים שלהם, לפעמים כדאי לקנות זוג ולחסוך כסף. לדוגמא ההזמנה האחרונה שלי.

- דש-בורד פוליש תרסיס – זה תכשיר טוב לכל חלקי הפלסטיק\עור - לנסות בפינה נסתרת

- שמפו לרכב עם טריפלוואקס CAR PLAN - אחלה שמפו שגם משאיר ברק יפה

- מברשת מחודדת לניקוי ג'אנטים - זה מעולה לניקוי ג'אנטים, אבל אני לא יודע איך המברשות היותר רציניות לג'אנטים, זאת קצת עדינה - אבל גם לא עושה שריטות

- וואקס אוטופיניש 500 מ"ל - ווקס בסיסי שעושה עבודה לא רעה

- ג'ילדה סינטטית - סה"כ ג'ילדה רגילה, פשוט הייתי צריך אחת, אז הזמנתי כבר על הדרך

- כפפת מיקרופייבר רכה – לסיבון הרכב, מוצר טוב שממה שאני יודע לא עושה נזק לצבע, או לפחות נזק מינימאלי

- קניתי מהם גם משהו לריפודים, עשה עבודה לא רעה, אבל אני מאמין שלמתחרים יש תכשירים יותר מומלצים, לא איזה משהו מיוחד מ CARPLAN, קיצר

זהו נראה לי, את השאר כדאי לקנות בסופר\מקום אחר, מבחינתי זה:

- פחיות ריח של CALIFORNIA SCENT

- נוזל לניקוי חלונות - רגיל של בית, סנו וכאלה

- כמה מטליות מייקרופייבר לייבוש והברקה - סמרטוטי ריצפה מייקרופייבר מהסופר

יש המקפידים יותר ויש המקפידים עדו יותר, זה נראה לי התחלה לא רעה לשרוט המתחיל

:wink:

אם יש לך עוד שאלות אשמח לנסות לענות.

בהצלחה,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

קודם כל תודה רבה,עשיתי מיקודם הזמנה של המוצרים הבאים:

אוטופינש ווקס

דש בורג תרסיס

קצף להברקת הצמיגים

גילדה מעור של צבי ראיתי בפורום שהיא עדיפה(יש לי בבית סינטטית נעשה מבחן )

בד כותנה רך לווקס

ספוג מיקרופיבר

שמפו פולימרי(ראיתי תוצאות הייתי מרוצה)מה ההבדלים יש למישהו תשובה?פולימרי או טריפלוואקס?

פורסם

לפני שבועיים קיבלתי ג'ילדה מעור צבי, עושה את העבודה הרבה יותר טוב מהסינטטית.

לגבי תרסיס לדש, רוצה עצה? אל תשתמש בו.

הכי טוב זה סמרטוט לח ולא יותר מזה. יכול להיות לאורך זמן שהספרי יזיק.

לגבי ג'נטים תשתדל להמנע מתרסיסים למינהם, מים וסבון הכי טוב. אם תקפיד כל שבוע/שבועיים לנקות יסודי לא יווצרו לך נק' בעיתיות.

Got To love It

פורסם

דלי אחד מרטיב את האוטו, אם יש לכלוך כבד, לא חובה

דלי שני - עם פקק של שמפו - לסיבון

דלי שלישי מוריד את הסבון ומתחיל לנגב - קודם ג'ילדה סינטטית, אחרי זה מגבת מייקרופייבר

הפלש דש, אינו ספרי, אלא הינו תכשיר ללא שמן ואנטי סטטי - לדש בורד ופלסטיק, פשוט הוא בא בבקבוק עם שפריצר. אני משתמש בו כבר 3 שנים. עד כה זה עושה רק טוב - אבל זה פלסטיק צרפתי, אז אני לא יודע :D . מה שכן הרכב שלי לא עומד בשמש בכלל.

יואב :arrow:

• תוכן חדש...