Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW בעיה במגבר בלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי במוו והברקסים שלי הולכים קשה עוצרים את האוטו אבל אני צריך לתת לחיצה חזקה כפול מהרגילה אמרו לי במוסך שצריך להחליף בוסטר שניקרא גם מגבר בלם ישמח לדעת מזה מה התפקיד שלו ולמה דבר כזה יכול ללכת ???

בתודה רבה צחי

פורסם

זה הגיוני מאוד האבחנה שנתנו לך.

מגבר בלם נועד להגביר את הכוח שמגיעים לבלמים, כתוצאה מלחיצת הרגל על הדוושא.

במגבר הבלם ישנה דיאפרגמה (טבעת גומי גדולה), שנינקת (ע"י אוויר) ברגע שאתה לוחץ על דוושאת הבלם.

א) יש לבדוק שאין תקלה בצנרת האוויר שמובילה לדיאפרגמה. (אחת התופעות במקרה כזה, זה רעידות חזקות מהמנוע וצלילים של משרוקית ברגע שנותנים גז)

ב) ניתן לשפץ דיאפרגמה, עלות השיפוץ (+-300 ש"ח, לא כולל פירוק והרכבה).

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

איפה אני יכול לשפץ תמגבר ב300 שקל ?

ואיך אני יודע שזה רק המגבר הלך

והאם כדי לתקן את המגבר במוסך מורשה של האוטו

פורסם

פרטים כמו סוג הרכב, שנה וכו' יכולים לעזור לתת לך תשובה

אם הבימר שנת 2010 אתה בכלל באחריות ;) = לך למורשה, אם היא שנת 1982 אל תתקן במורשה כי חבל על הכסף.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

זה לא משהו מורכב, כל מוסך מורשה (משרד התחבורה) יכול לטפל בזה.

אם אתה לא סומך על המוסך שהלכת אליו אתה יכול לגשת לכל מוסך ולקבל הצעת מחיר.

פורסם

יש צינור ווקום שמתחבר בצד של הבוסטר תבדוק אוטו ,השבוע בדקתי בשבילי לאוקטביה בוסטר חדש חליפי 320ש"ח נראה לי לbmw זה בערך אוטו מחיר חבל לשפץ.

• תוכן חדש...