Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קצת בעיה עם החידוש של רשיון רכב,

שמתי לב שיש בו מספר טעויות, הטעות היא קילומטר, מה פתאום רשמו 175 אלף קילומטר

הרי אצלי מנוע חדש, והיום הוא עשה 25 אלף קילומטר, אפשר לערער לשנות זאת ?

ובנוסף, יש טעות שהצבע שהוא היה לבן, עכשיו הוא שחור, כבר עשיתי אישור של צבע שחור, מה קרה הם עד כך מטומטמים [סליחה על ביטוי, הייתי צריך לומר שזה לא בסדר] שלא שינו אותם לאוטומטית ?

פורסם

החלפת מנוע לא מאפסת קילומטראז'. רכב מורכב מהרבה מכלולים, מלבד המנוע.

לגבי הצבע - את הרישיון מדפיסים כמה שבועות לפני שהוא נשלח אליך. מתי שינית את הצבע ברישיון והאם יש לך עותק מהאישור?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
החלפת מנוע לא מאפסת קילומטראז'. רכב מורכב מהרבה מכלולים, מלבד המנוע.

לגבי הצבע - את הרישיון מדפיסים כמה שבועות לפני שהוא נשלח אליך. מתי שינית את הצבע ברישיון והאם יש לך עותק מהאישור?

כן, אז אפשר לערער כדי לשנות את המספר קילומטר ל25 אלף קילומטר?

ולגבי הצבע אני עשיתי צבע שחור לפני חודש אחרי צבע עשיתי אישור ב30 שקל וכן יש לי עותק של צבע שחור .

מה אני יכול לעשות במצבים האלו?

פורסם

לגבי הצבע כנראה הדפיסו לפני שהוצאת אישור.

לגבי הקילומטרג' אין לך מה לעשות זה לא משנה שהחלפת מנוע על שאר המכלולים ברכב עדיין יש קילומטרג' גבוה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
כן, אז אפשר לערער כדי לשנות את המספר קילומטר ל25 אלף קילומטר?

אי אפשר לערער.

חוץ מזה, מאיפה בא המספר 25 אלף קילומטר ?

פורסם
לגבי הצבע כנראה הדפיסו לפני שהוצאת אישור.

לגבי הקילומטרג' אין לך מה לעשות זה לא משנה שהחלפת מנוע על שאר המכלולים ברכב עדיין יש קילומטרג' גבוה.

הבנתי, טוב נראה מה עושים עם משרד הרישוי .

אי אפשר לערער.

חוץ מזה, מאיפה בא המספר 25 אלף קילומטר ?

יש לי שטר מכר למנוע חדש, אני ספרתי מ165 אלף קילומטר עד 190 אלף קילומטר אחרי שהוא מכר לי אותה .

אז מה אפשר לעשות זאת? כי אני לא יצליח למכור את הרכב עם קילומטר גבוהה, ויש בו מנוע חדש,

מה אי אפשר לערער את זה ?

פורסם

אי אפשר לערער על זה, וגם אין שום דרך מה היתה הנסועה של המנוע שהורכב ברכבך בגלגולו הקודם

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי שטר מכר למנוע חדש, אני ספרתי מ165 אלף קילומטר עד 190 אלף קילומטר אחרי שהוא מכר לי אותה .

כן, אבל מה עם הקילומטרים שהמנוע עשה ברכב הקודם, בו היה מורכב ?

פורסם
כן, אבל מה עם הקילומטרים שהמנוע עשה ברכב הקודם, בו היה מורכב ?

כן תראה, הוא היה מורכב שהוכנס שנת 2009, עשיתי טסט באיחור ל6 חודש וביצעתי בחודש בינואר2010,

עשיתי אישורים עם שטר מכר ואישור את המספר מנוע, המספר מנוע חדש הופיע בחידוש רשיון רכב,

הבעיה קילומטר הוא טעות גדולה !

מה אני יכול לעשות ?

פורסם

אתה לא יכול לעשות כלום.

מה שאני מנסה להסביר לך, שלמנוע שלך יש עוד קילומטרז, שנעשה ברכב הקודם, בנוסף ל 25 אלף, שנעשו ברכב שלך.

פורסם

אולי די? :roll:

אתה רוצה שגם יאפסו לך את מד הקילומטרז' בפעם הבאה שתחליף צמיגים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אתה לא יכול לעשות כלום.

מה שאני מנסה להסביר לך, שלמנוע שלך יש עוד קילומטרז, שנעשה ברכב הקודם, בנוסף ל 25 אלף, שנעשו ברכב שלך.

מה פתאום, אתה טועה, המנוע חדש מיובא מחו"ל, הוא חדש ונקי, איך אתה מסביר כמה שזה נכון שהמנוע הורכב ומוסיף עוד 25 אלף קילומטרים? למה אתה חושב להיות שלילי? ככה אתה רוצה שיהיה לך אוטו כמו במצב שלי ולא תצליח למכור ולהפסיד כסף אה?

אולי די? :roll:

אתה רוצה שגם יאפסו לך את מד הקילומטרז' בפעם הבאה שתחליף צמיגים?

איתמר.

מה הצמיגים קשורים לפה ? כן אני מצדיק את עצמי לשנות אותו לכמות קילומטרים שמתאים למנוע חדש מה לא ככה?

פורסם
מה פתאום, אתה טועה, המנוע חדש מיובא מחו"ל, הוא חדש ונקי

המנוע משומש מפירוק בחו"ל.

חבל על הויכוח בכלל, אם המנוע היה חדש, היית משלם סדר גודל של 20 -30 אלף שקל ומעלה.

פורסם

דניאל, אתה קורא את מה שכותבים לך או שאתה סתם מקליד תגובות בלי להפנים?

את המנוע ה"חדש" שלך הרכבת במוסך. המוסך קנה את המנוע הזה מיבואן מנועים. יבואן המנועים הזה קונה את המנוע מסוחר מנועים בחו"ל. סוחר המנועים הזה קונה את המנוע ממגרשי פירוק בחו"ל. כל אחד מהם יכול לשקר לך ולספר לך סיפורים על הקילומטראז' שעבר המנוע ברכב המקורי ואתה לעולם לא תדע ממקום מושבך בארץ הקודש. יכול להיות שהמנוע נקי, חדש הוא לא. גם אם היה חדש, עדיין יש ברכב שלך בלאי לבולמי הזעזועים, לידית האיתותים, למושבים, לבולמים של דלת תא המטען ועוד חלקים שונים ומשונים שאינם חלק מהמנוע ואותם כנראה לא החלפת.

אתה אולי מצדיק את עצמך, אבל אתה לא צודק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצחיק אתה דניאל.

אתמול הרכבתי ברקסים 2010, מחר אני דורש שיעדכנו את הרשיון שלי ל2010 ולא 1995 כמו שכתבו החוצפנים.

אהה והמנוע איך שכחתי, אתמול הרכבתי אותו. קניתי אותו משומש לפני 5 שנים אבל היה עליו 5 ק"מ. ירד מרכב שזז 3 ס"מ כל יום, באמת!!

איזה כיף - מרכב 1995 עם 250000 ק"מ לרכב 2010 עם 5 ק"מ. ככה פשוט.

בקיצור מחר אני במשרד הרישוי.

nissan silvia s14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...