Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שטפתי את הרכב ושמתי לב לנקודות לבנות על מיכסה המנוע והוישרים בדיוק באיזור שבו ניתז הנוזל שמשות, בנוסף על מיכסה המנוע ממש ביציאה מהשפריצרים הצבע התחיל להיפגע. אני לא זוכר את החברה של החומר אבל הוא ניקנה באוטו דיפו משהו כמו 15 ש"ח. 

DSCF2885.jpg

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

נוזל לניקוי שמשות אמור להכיל אלכוהול כמרכיב עיקרי, ובניגוד לדטרגנטים הוא לא אמור לפגוע בצבע.

השאלה הנשאלת היא מה הרכב החומר בנוזל שקנית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הנק' קיימות גם בשמשה לפי התמונה שצלמתה??

כן, מהזכוכית עוד אפשרי להוריד את הנקודות אבל בפח יש צורך לעשות פלסטלינה ופוליש, מקווה שזה יעזור.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לפני כשבוע שמתי לב שבכל השמשות באוטו יש מעיין נקודות לבנות

בידיוק כמו אצלך 1 ל 1

עם חומר חלונות זה לא יורד רק עם גירוד עם הציפורן או אציטון

חוץ מזה שאני מעביר את היד על האוטו אני מרגיש סוג של חספוס בחלק מהמקומות

כנראה יש על הפח גם

מה שהכי כואב זה שלפני כחודש בערך עשיתי פוליש+ווקס והלכו לי הידיים

ועכשיו צריך לעשות שוב.

אני חשבתי מאיפה לעזעזל הגיעו הנקודות, הנוזל הזה הולך ישירות לביוב

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

למזלי לא קיבלתי נקודות לבנות. הנוזל שאני רכשתי משאיר סימנים איומים על החלונות. פעם אחרונה שאני רוכש נוזל לניקוי שמשות. להבא רק מים מזוקקים. יש אותם בשפע במעבדה באוניברסיטה.

פורסם

היום קניתי את הנוזל מאייס ושמתי ברכב

דרך אגב היה להם רק סוג אחד שנקרא: נוזל שמשות "אקולוגי"

מחר אני מתכוון להשפריץ את כל הנוזל החוצה.

תודה על האזהרה

פורסם

אני משתמש בערבוב של נוזל שמשות עם מים מזוקקים, שניהם של אמריקן איגל, עושה עבודה מצוינת ולא משאיר שום סימנים.

פורסם

בשביל מה להסתכן? כמה אנשים כבר צריכים את ה"קצף" הזה?

רק מי שחונה קבוע מתחת לפיקוסים\חרא של ציפורים ו\או נוסע באופן תמידי דרך ענני ברחשים, צריך נוזל שמשות. רובנו יכולים להסתפק במים (אוקי, שיהיו מזוקקים) ועדיף לנו כך.

פורסם

בשביל מה לקנות נוזל שמשות ??

לוקחים נוזל חלונות ביתי שכמעט לא נשאר ממנו (משהו כמו חמישית או רבע מיכל , ואז ממלאים במים וממלאים במיכל של השמשות ברכב , ואת השאר ממלאים במים, אני עושה את זה כל הזמן ואין לי שום נזק לצבע .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

היום בערב עשיתי פלסטלינה פוליש ווקס בחלק הפגוע, נאלצתי להישתמש בפוליש גס כי העדין פשוט לא הצליח ליישר את השטח, וכמובן שכל הנוזל יצא החוצה ובימקומו מים.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...