Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון נתקלתי בנהיגה שלי בלא מעט מקרים בהם הולכי רגל חצו אמנם במעבר חציה אבל באור אדום ואילצו אותי לבלום אעפ"י שלי היה אור ירוק.

אתמול נשבר השיא-היה מצב ממש מסוכן:

הגעתי לצומת המרומזרת בחיפה מול ביטוח לאומי כ-300 מטר לפני קרית הממשלה כאשר הרמזור שלי ירוק.

החלטתי לא להיכנס לצומת כיוון שלפני היו לא מעט רכבים וחיכיתי,שיפנו את הצומת.

לאחר שפינו,נכנסתי אל הצומת עדיין באור יטרוק והייתי פחות ממטר ממעבר חציה מרומזר.שוב חיכיתי שהתנועה תתקדם.

כבר התכוננתי להמשיך בנסיעה כאשר פתאום קופץ לו אדם אחד אל הכביש באור אדום ולצידו עוד שלושה.

כאן כבר התעצבנתי ושאלתי אותו "למה באור אדום,אתה רוצה להידרס" ? וזו שהיתה לידו אמרה "הוא לא הסתכל על הרמזור" והמשיכה בעצמה לחצות את הכביש תוך שהיא צוחקת.

אם היה לי מספיק זמן לעצור כמו במקרים הקודמים מילא,אבל כאן הייתי ב-0- קמ"ש וכל תאוצה אפילו ל- 10-20 היתה פוגעת לפחות בהולך רגל אחד וכמובן שלא במתכוון .

כיצד מתמודדים עם תופעה כזו ? להולכי רגל ממש לא אכפת וגם החוק לא ממש לצד הנהג כיוון שתאונה עם נפגעים במיוחד במעבר חציה מחייבת פסילת רשיון מינהלית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קראתי סטטיסטיקה שפורסמה לא מזמן ובה הנפגעים העיקריים בתאונות הדרכים הם הולכי רגל ורוכבי אופנוע.

לנו אין כל כך דרך להתמודד עם הולכי רגל שמתפרצים לכביש חוץ מהעובדה לפקוח עיניים והסתכל כמה שיותר רחוק כדי לאתר "מתאבדים" פוטנציאלים, ובמקביל לתת דוחות תנועה, כי הרי בהסברה אנחנו לא מבינים, ורק ברגע שפוגעים לנו בכיס אנחנו מבינים.

אתה מתאר אירוע שהוא בשגרת היום יום שבו הולכי רגל חוצים באדום לא במעבר חציה ומתהלכים על כבישים מהירים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...