Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להזמין טבעות MDF להתקנה של הCDM54 שלי ואני צריך לתת לו מידה, הרמקול כרגע לא אצלי אז אין לי איך למדוד

באתר רשום שהוא 4 אינץ 'אבל זכור לי שבזמנו עשיתי בניה זה לא היה בדיוק 4 אינץ'.

אםם מישהו יכול לעזור לי עם הנתונים שאני אוכל לתת לבן אדם אני יעריך את זה מאוד.

אני צריך לדעת מה קוטר הטבעת החיצונית שהתושבת צריכה להיות ומה קוטר הטבעת הפנימית

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

איך אתה רוצה לבנות לו את הבניות?

תראה גם את השיטה של סטס (S3T) עם קצף פוליאוריטן בלבד - יצא לו ממש יפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חיפוש פשוט באתר של מורל היה פותר לך את כל השאלות.

http://www.morelhifi.com/support/pdf/mobile/CDM54.pdf

דני.

ציינתי שבאתר רשום זאת אומרת שבקרתי שם ועדיין לא הצלחתי להבין אם זה הקוטר החיצוני וכמה מרווח צריך להשאיר לברגים

כי זה לא 4 אינץ' רגיל כבר בניתי בעבר פוד לרמקול הזה אני זוכר שזה לא היה כזה פשוט, אבל אז הרמקול היה ליידי

פורסם

אריאל, אתה רציני?

mounting cutout 84MM

זה קוטר הקדח (חור) לתוכו נכנס הרמקול - גם אי אפשר לטעות מהציור...

unit diameter 100mm זה הקוטר של ההיקף החיצוני של הרמקול...

משמע הבשר של הטבעת הוא ההפרש של 100 פחות 84 - 16 מ"מ...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל פולני טוב, מהאלה של המרק עוף הטעים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
טבעות מוכנות בשני גרסאות: פלאש ורגיל. נשאר רק לבחור...

אדי, אתה כזה פולני :wink:.

תאמין לי אתה מקצוען, איזה מזל שהכרתי אותך,

רק שתיהיה בעניין אתה צריך לעשות לי קורס מזורז על הPPI כי כבר שכחתי כל מה שלמדתי עליו,

כל החיווט כבר רץ לאורכו של הרכב ניצלתי תזמן (כלומר את הזמן בשפה של ערסים) איכות בעבודה בתור מאבטח לעבוד על האוטו,

נשאר רק להתקין HU לפתוח דלתות להתקין פודים בניות פיבר לטוויטרים איטום בסיסי כי כבר לא נשאר כסף.

פלטת מגברים, ואז הPPI יקבל מקום של כבוד

פורסם

בואו נראה מה יש לנו עד עכשיו,

פולני, טבעת עץ, PPI שהנחת היסוד שיש לי מושג ירוק לגביו...

אה... PPI זה פופטיץ (אופיר - די ג'יי גוץ :-D או גוצי בקיצור :-P )

איתמר אתה קלעת כמעט בול - העניין הוא שמרק העוף של אמא שלי הוא באמת שם דבר רק שיש בו חוץ מ8 חתיכות פולקע עוף גם חמש גרונות ו8 חתיכות בקר כאשר המרק מבושל ברובו בציר עוף נקי אבל גם קצת ציר בקר וירקות - גזר, קישואים, תפוח אדמה

זה יוצא אורגזמה אחת גדולה אבל זה יותר מידי בשביל רוב חברי הפורום...

שלא לדבר על הביגוז... אבל זה כבר באמת יותר מידי לשעת לילה זו.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה זה טבעות :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי- 1 מרק בבקשה.

אריאל, דוקא את המידריינג' הייתי ממליץ למקם רחוק מהאוזן (אולי לא בקיק כמו שהמליצו לא לעשות) אבל בהחלט לא על הדלתות.

דוקא המיד שנותן את רוב התמונה כדאי שיהיה רחוק מהאוזן כדי לטשטש את מיקומו וגם כדי שיהיה יותר קל לתקן את הפרש הזמנים בין ימין ושמאל.

מתחדשת*

• תוכן חדש...