Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות במאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נוסע במאזדה 3 ליסינג שנת 2007 עם 75000 ק"מ.

חוזה הליסינג עומד להסתיים ואני מתכוון לרכוש את הרכב ולהמשיך להחזיק בו באופן פרטי.

הבעייה היא שהרכב רועד מעט ברמזורים. אלו רעידות חלשות ולעיתים לא מורגשות. עדיין זה מפריע לי ואני רוצה לפתור זאת.

מה יכול להיות הגורם לבעיה ואיך אפשר לתקן את זה?

האם יכול להיות שאלו תושבות מנוע לרכב צעיר כזה, או אולי כיוון סיבובי סרק?

תודה רבה

פורסם

אם זה רעידות והסל"ד תקין אז זה תושבות מנוע..

אם הסל"ד יורד/עולה לסירוגין במצב חניה והרעידות נגרמות בעקבות זה אז כנראה משהו עם המצערת..

לי קרתה פעם אחת האפשרות השניה.. כיביתי את הרכב, הדלקתי שוב ומאז זה לא קרה. מוזר.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בדקת אולי שפשוט צריך לכוון את המנוע / סל"ד נמוך / בעיה עם המזגן או משהו כזה? copy.pngfavicon.icotrans.png

כמו שיכור מסתובב......:wink:

פורסם

תודה לכולם

להזכירכם מדובר ברכב ליסינג, אני יכול לבקש שיכניסו אותו למוסך לבדיקה אבל מבחינתם זו בעיה פעוטה ולא ימהרו לחפור עמוק. לכן אני צריך לכוון אותם.

אז הסיכוי ללכלוך במצערת הוא קטן, לא בטוח שהם נוהגים לנקות אותה.

מה אמורה להיות מהירות הסיבוב בסרק?

יש עוד רעיונות?

• תוכן חדש...