Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי Rockstone - האם זה זבל סיני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון, מוצרים של חברות ש"נשמעת כמו חברה מוכרת" או בעלת "שם שדומה לחברה מוכרת" (קרי גודרייד (גוד-ייר) או אותו רוקסטון (ברידג'סטון)) הם זבל סיני שכל המטרה שלה זה לפתות אנשים שלא מבינים בתחום בזה ש"זה כנראה אותו דבר" או "כנראה טעו כשאמרו לי את השם של בחרה ההיא או שלא שמעתי טוב"

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

העניין הוא כזה,המצב הכלכלי דחוק ובקרוב יש טסט וטיפול גדול.בנוסף לזה צריך להחליף רביעית צמיגים.

אז לקדימה הזמנתי זוג דאנלופ,ומעניין אותי האם ניתן לחיות עם הזבל הסיני הזה מאחורה. :roll:

V5

פורסם

אם יש משהו שחשוב ולא מתפשרים בו זה צמיגים.

אתה קונה צמיג לרכב שיהיה כ 3 שנים, שיהיה טוב ויעצור את רכבך בזמן הן ברטוב והן ביבש מה שיותר מהר.

אל תחסוך בזה ותוסיף עוד קצת ותקנה צמיג שבאמת לא יאכזב אותך.

רוב המקומות יתנו לך 6 תשלומים אם יש לחץ, אבל אל תחסוך עם זבל סיני בחיים שלך.

קובי

:-)

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

עשיתי היום סיבוב ועברתי 3 פנצ'ריות שהציעו לי רק זבל סיני על סוגיו השונים :roll:

בסוף מצאתי אחת שמכבדת את עצמה וקניתי רביעיית קונטיננטל.

V5

פורסם

אייל 200-300 שקל זה כבר תלוי בחתך. בדיוק היום החלפתי את ה GT המעפנים שלי. אבל בחתך 15/195/50 אין צמיג בפחות מ-350-400 שקל. בקיצור זוג טוב עולה 1000 ש"ח.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
מנסיון, מוצרים של חברות ש"נשמעת כמו חברה מוכרת" או בעלת "שם שדומה לחברה מוכרת" (קרי גודרייד (גוד-ייר) או אותו רוקסטון (ברידג'סטון)) הם זבל סיני שכל המטרה שלה זה לפתות אנשים שלא מבינים בתחום בזה ש"זה כנראה אותו דבר" או "כנראה טעו כשאמרו לי את השם של בחרה ההיא או שלא שמעתי טוב"

אגב, כדאי לא להתבלבל.

Rockstone - החברה הסינית העלומה.

Firestone - חברה בת של בריג'סטון (בארץ ראיתי צמיגים שלהם על קפטיבה ספורט, אימפלה וטויוטה סיינה).

Roadstone - חברה בת של Nexen הקוריאנית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כנראה כל השמות האלו נועדו כדי לבלבל את הלקוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

לא מבין מי שקונה צמיגים סיניים(אדם פרטי, חברות ליסינג זה ברור מדובר בחסכון של לא מעט כסף).

ההבדלים במחיר בין סיני לטיאווני(מקסיס) קטנים מאוד מאוד כ100-200 שקל לרביעיה. בין סיני לקוריאני(הנקוק) קטנים מאוד 200-300 לרביעיה. בין סיני לאירופאי/יפני לא גדולים 200-500.

ניקח את ההפרש הגדול ביותר. אתה נוסע עם 4 צמיגים חדשים בין 60-100 אלף ק"מ או 3-5 שנים בדרך כלל לא? אז במקרה הגרוע שילמת פחות מאגורה נוספת לכול ק"מ שנסעת. כ160 שקל נוספים בכול שנה שהם בערך 14 שקל בחודש.

לא שווה לך להשקיע עוד 14 שקל בחודש בחיים שלך? תוותר פעם אחת על פופקורן בקולנוע וכבר שילמת את התוספת לשלושה חודשים.

תדלק פעם אחת בתדלוק עצמי וכבר חסכת את הכסף הזה.

תשטוף פעם אחת לבד את האוטו וחסכת עוד 3 חודשים.

תעשה את כול הדברים האלה ועדיין תשלם 14 שקל. זה כולה 14 שקל, כמה האוטו שלך מפסיד בחודש גם אם זה טויוטה קורולה?

לא מכוון לפותח השרשור סתם לא מבין במה אנשים חוסכים לפעמים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

+1000000

כשמדובר בצמיגים, שהם חלק בטיחותי חשוב ברכב, הקשר הישיר של הרכב לכביש; אסור לחסוך!

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא מבין מי שקונה צמיגים סיניים(אדם פרטי, חברות ליסינג זה ברור מדובר בחסכון של לא מעט כסף).

ההבדלים במחיר בין סיני לטיאווני(מקסיס) קטנים מאוד מאוד כ100-200 שקל לרביעיה. בין סיני לקוריאני(הנקוק) קטנים מאוד 200-300 לרביעיה. בין סיני לאירופאי/יפני לא גדולים 200-500.

ניקח את ההפרש הגדול ביותר. אתה נוסע עם 4 צמיגים חדשים בין 60-100 אלף ק"מ או 3-5 שנים בדרך כלל לא? אז במקרה הגרוע שילמת פחות מאגורה נוספת לכול ק"מ שנסעת. כ160 שקל נוספים בכול שנה שהם בערך 14 שקל בחודש.

לא שווה לך להשקיע עוד 14 שקל בחודש בחיים שלך? תוותר פעם אחת על פופקורן בקולנוע וכבר שילמת את התוספת לשלושה חודשים.

תדלק פעם אחת בתדלוק עצמי וכבר חסכת את הכסף הזה.

תשטוף פעם אחת לבד את האוטו וחסכת עוד 3 חודשים.

תעשה את כול הדברים האלה ועדיין תשלם 14 שקל. זה כולה 14 שקל, כמה האוטו שלך מפסיד בחודש גם אם זה טויוטה קורולה?

לא מכוון לפותח השרשור סתם לא מבין במה אנשים חוסכים לפעמים.

מסכים איתך במאה אחוז, חוץ מדבר אחד - 60-100 אלף ק"מ לסט צמיגים זה מלא, המון, הרבה יותר מדי. אורך חיים של צמיג ממוצע (לא ספורטיבי) הוא בערך 45 אלף ק"מ (tread 320 או 340 אם אני זוכר נכון). ספורטיביים מתבלים יותר מהר בתלות בדביקיות שלהם וטרד (כמה שהוא יותר נמוך, ככה הם יותר אוחזים ומחזיקים פחות זמן).

תכל'ס אבל, אתה באמת צודק במיליון אחוז, אני כלקוח פרטי לא רואה שום סיבה לחסוך על צמיגים. הבעיה היא שאנחנו ישראלים ואף אחד לא רואה סנטימר מעבר לאף שלו, את אף אחד לא מעניין הטווח הרחוק. אם אפשר לחסוך עכשיו 200 שקל זה ארוחה זוגית במסעדה טובה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...