Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה דברים לגבי הסרטון הזה:

1.כבר העלו אותו איזה 100 פעם פה בפורום.

2.זה לא משנה את העובדה שהוא כל פעם מצמרר מחדש וכל פעם יש בו קטעים שהעיניים פשוט דומעות.

3.הלוואי שהיו מקרינים אותו בטלויזיה בתור תשדיר מונע תאונות.

4.כשהיו עושים את זה אולי 2% היו זוכרים את התשדיר ומשנים את הרגלי הנהיגה שלהם כשהם עולים על ההגה.

5.היום אין לי רכב אבל לפני 4 שנים כשהיה לי רכב, אני מודה שהשתייכתי לאותם 98% שהתרגשו מהסרטון והמשיכו הלאה (אמנם לא נהגתי מעולם כמו מטומטם עם עקיפות בדרך לא פנויה\קו לבן וכו', אבל זה לא ממש ריסן אותי בנהיגה ספורטיבית).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים עם עידן לחלוטין לגבי כל הסעיפים.

חייבים להקרין פירסומות שכאלה גם בארץ.

נמנע הרג של אדם אחד- עשינו את העבודה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא ידעתי שפיסרמו את זה כבר 50 פעמים אני לא עוקב ממש אחרי הפורום אוף טופיק.

ובקשר לסירטון אני הייתי מעדיף שישימו אותו בבתי ספר ובזמן הצבא לאנשים,אולי זה מה שהיה עוזר טיפה.

Scan Speak

פורסם

שמע,

כשהייתי בכיתה י"ב הביאו אלינו לבית ספר בחור צעיר (אז הוא היה בשנות ה-30 המוקדמות לחייו), הוא עבר תאונת דרכים והיה מרותק לכיסא גלגלים בעקבות אותה תאונה.

כלקח מאותה תאונה (שלא היתה באשמתו) הוא החליט שהוא לוקח את עצמו כ"פרוייקט" והולך לתת הרצאות על חשיבות הזהירות בדרכים.

הקטע העיקרי במופע שלו היה זה שהוא תופס כיסא ומתחיל לדפוק אותו חזק על הרגליים בשביל להמחיש לכולם את המשמעות של להיות משותק ברגליים.

בקטע זה כל הבנות\מורות פורצות בבכי היסטרי וכל הבנים\מורים "שומרים על פאסון" ורק מזילים כמה דמעות.

חצי שנה לאחר מכן אותם ילדים מוציאים רשיון ופותחים פה טופיק תחת הנושא "איך זורקים תחת בפניות?".

הם לא עושים את זה מתוך חוסר אכפתיות כלפי אותו בחור שבדיוק חצי שנה לפני כן נתן להם הרצאה מאלפת (לחלקם היתה כמעט מעלפת) אודות בטיחות בדרכים.

הם עושים זאת כי הזכרון שלנו קצר מצד אחד, מצד שני תמיד יש את תחושת ה"איזה מסכן.....לא עלינו".

מה אני בא לומר לך ?

גם אני בדעה כמוך שצריך להקרין תשדירים כאלה בטלויזיה בפריים טיים, צריך להקרין את זה לתלמידים, שיראו ויכאבו כמו שכואב לי כשאני רואה את אותה פרסומת וחושב על "מה היה קורה אילו זה הייתי אני ברכב המרוסק או אחד מקרובי?".

אבל אני גם מספיק ריאלי כדי לדעת שזה לא מה שיעשה את השינוי ידידי.

מי שנוהג כמו מטומטם (קרי עוקף בפס לבן, חוצה צומת ברמזור אדום, עוקף בדרך לא פנוייה, משתולל בכללי) לרוב ילמד "להתיישר" מבחינת הנהיגה רק לאחר שהוא "יתכופף" מבחינה גופנית (ובעברית- יתרסק על משהו בצורה שתפגע בו פיזית).

דבר שהיה יכול להיות הרבה יותר אפקטיבי זה פשוט ללמד אנשים לנהוג כמו שצריך (ולא, לחנות במקביל זה לא נהיגה, לעשות זינוק בעלייה זה לא נהיגה, אלה רק טכניקות למעבר טסט).

אני יכול לומר שמתוך 3 חברים הכי טובים שלי, 2 לא יודעים לנהוג, נקודה.

אחד מהם פעם ניסה לעשות עלי רושם (הוא עם יונדאי אקסנט שנת 95, אני עם BMW 330 שנת 2002), עצרנו ברמזור במקביל לאחר בילוי לילי (החזרתי אותו לבית חברה שלו כדי שיקח את הרכב שלו וניסע יחד הביתה), התחלף לירוק, הוא פתח כאילו אין מחר (עד כמה שמתאפשר ביונדאי אקסנט), אני בכלל לא התחלתי לנסוע מה שגרם לכך שאת הרמזור הבא הוא הספיק לעבור בירוק ואני הגעתי אליו באדום.

ברמזור הבא כבר לא הבנתי למה חבר שלי נמצא בנתיב שלי, עם החזית שלו לכיוון שלי.

מסתבר שהאדיוט (אחלה בחור, חרא נהג) הגיע לקראת הרמזור שנמצא בסוף עיקול בכביש, שבגלל השעה המאוחרת היה מכוסה בטל, ירד על הבלמים כשראה שהרמזור אדום, כמובן זה הסתיים בספין.

חוץ מזה יש לו נטייה לעלות על כיכרות בחורף (בולם חזק מדי, נועל גלגלים מחליק כל הדרך אל תוך הכיכר).

לחבר השני יש נטייה לא מוסברת להיות חרא נהג, הוא לא מתכוון לכך, אבל זה בהחלט יוצא לו, הוא סוטה מהנתיב על בסיס קבוע, הוא לא ממש יודע לנסוע בקצב מקביל לתנועה (או מהיר מדי או בעיקר איטי מדי, ומזגזג\סוטה).

שניהם בחורים מקסימים, עם ראש על הכתפיים ואין להם מושג בנהיגה.

הם רק דוגמא אחת (X2) מני רבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסכים איתך ואני לא אומר שזה מה שיעשה את השינוי,מספיק ש1 יקלוט בראש את הסירטון הזה ויפנים "זה מה שיכול לקרות גם לי" והוא יישם את זה הסירטון עשה את העבודה.

Scan Speak

פורסם

מזעזע, מדהים לראות כמה אנשים ביום יום כמעט ומביאים אותנו, הנהגים היותר שפויים כמעט למצבים של תאונה כאשר הם חותכים ללא כל התחשבות ! והנה הן התוצאות שיכולות להיות.(הנקודה יכולה להיות הסוף)

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=khnMiJPInio דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד סרטון מצויין שגורם לך לחשוב טוב טוב

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אין ספק שרובנו המוחלט לא ישנה את הרגלי הנהיגה שלו באופן טוטאלי בגלל שהוא ראה קומפילציה של המון תאונות בנמשכת 8 דקות, הוא מאוד יזדעזע, לא יבין איך אנשים נוהגים ככה, יעלה על הכביש וימשיך להגיד לעצמו שהוא נהג תותח ולו זה לא יקרה.

הנה סרטון מאוד קצר שבהחלט שינה הרגל אחד אצלי, לקחת יותר זמן בשביל להסתכל לצדדים בצמתים ולחפש אופנוענים ביותר תשומת לב, ראיתי את הסרטון לראשונה לפני כמה שנים ומאז כל פעם שאני מגיע לצומת הוא מתנגן לי בראש וגורם לי לתת עוד מבט לכל צד.

ונעבור לחלק האומנותי

http://www.youtube.com/watch?v=zl7KoeVIh-k&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...