Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל מכם עזרה/יעוץ. יש לי (מה לעשות) דייהו רייסר 94. כאשר אני מניע את האוטו, הכל בסדר. כאשר אני מוציא ממצב PARK לשלב הילוך - האוטו כבה. אני שומע תיקתוק של ממסר בתיבת הנתיכים ואז כאמור המנוע כבה. האם יש בגיר (האוטומטי) איזה מגע או משהו שיכול לגרום לכך? אני לא בטוח, אבל נראה לי שיתכן והבעיה נובעת מהגיר. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול להציע פתרון?

תודה.

פורסם

יש מצב שיש תקלה בגיר. לפני שאתה מתעלף, נסה להרים טורים משמעותית ולראות מה קורה. זו גם עשויה להיות בעיה פשוטה במצערת.

אם לא-על הגרר למכון הגירים הקרוב.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום ותודה לתשובותיכם אבל נראה לי שהבעיה היא חשמלית ולא בטורק מכיוון שהתופעה מופיעה עוד לפני שהידית נכנסת לשילוב של הילוך, ממש כאשר אני רק מוציא מPARK ואז כאמור אני שומע איזה ממסר מתנתק או מתחבר (עוד לא הצלחתי לברר איזה ממסר) ואז כל מערכת החשמל כאילו מתנתקת - כולל הרדיו. לכן אני חושב שאולי איזה מגע או מיקרוסוויץ בגיר גורמים את זה.

פורסם

שאתה מוציא מPARK אתה למעשה משלב קודם לרוורס ולכן נראה שיש קצר בתאורת אור הרוורס ברכב שמפיעה על מערכות חשמל אחרות ברכב. גש לחשמלי רכב.

פורסם

אם הכיוון של דנידין נכון, הרי שזה יהיה שיא חדש בתקלות החשמל של הרייסר.

כדי לבדוק אם הוא ניחש נכונה(וכדי שלא תצטרך להגיע לחשמלאי על גרר), פשוט נתק את הקונקטור של אור הרוורס. (מתחת לרכב,על הגיר,קונקטור שחור,שני חוטים למיטב זכרוני)

אם זה יפתור את הבעיה, יש לך עד הטסט לגלות איך זה לעזאזל מצליח לקצר את כל מערכת החשמל ברכב.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה לתשובותיכם

מתחת להגה ולדשבורד מצאתי כמיליון חוטים, אימובילייזר שלא מתפקד כבר שנים, עיניים אולטרסוניות של האזעקה שגם היא כבר מזמן מנותקת, התקנות של סלולריים ועוד 38 דברים שלא הצלחתי להבין מאיפה הם באים ולאן הם הולכים (למרות שאני מבין באלקטרוניקה וחשמל - מקצועית). בקיצור , התחלתי לנתק את כל מה שמיותר כדי להגיע למה שיותר קרוב לחיווט המקורי מכיוון שבשלב מסויים היה לי ברור שהבעיה נובעת ממגע רופף כלשהו. לצערי, לא מצאתי בדיוק היכן היתה הבעיה ויתכן מאד שהיא תחזור (מכך ניתן להבין שכרגע היא נפתרה). אני חושד בנתיך ובממסר בתיבת הנתיכים אבל כעת לפחות יש קצת יותר גישה והגיון לכל החיווט שהיה שם. ד"א, אם למישהו מכם יש את הסכימה החשמלית של הרייסר - אני מה זה אשמח!

• תוכן חדש...