Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו TSI - כעבור חודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפולו קטנה? אני בשוק מוחלט!

במיוחד לאור העובדה שמדובר ברכב הגדול ביותר בכל תאגיד VAG!:roll:

:lol::lol:

לא הבנת אותי, בחיפושנו לרכב בשביל אימי, הגענו גם לVW, מאוד התלהבנו מהפולו, אמא שלי אפילו שקלה לקחת אותה למרות הגודל הקטן שלה.(אמא שלי לא אוהבת מכוניות קטנות כאלה)

אבל אז ראינו את האבזור הדל, והאוטו ירד מהפרק, כי מילא התפשרות על גודל, אבל גם על אבזור?

אני מסכים שהאיבזור של הרכב מעט דל יחסית לתחרות. אבל מגוחך? מצטער, לא קונה את זה.

נכון, מראות מתקפלות חשמלית,גג זכוכית פנורמי, מערכת מולטימדיה, פנסי ערפל, חישוקים קלים וכו' זה מאוד נחמד, אבל זה לחלוטין לא הכרחי.

בשורה התחתונה, מדובר ברכב עם מערכת ההנעה המתקדמת והטובה ביותר (לדעתי) בסגמנט שלו, ולדעתי זה יותר חשוב מהתוספות מסביב.

אני חושב שכולנו יכולים להסכים שהמטרה העיקרית של כלי רכב היא להגיע ממקום למקום. כמובן, שאם אפשר גם להנות מזה תוך כדי - עוד יותר טוב! ממה אתה נהנה יותר כשאתה נוהג, מהידיעה שיש לך חישוקים קלים, או מהתנהגות הרכב?

יש משהו במה שאתה אומר, אבל שאתה קונה רכב קטן במחיר לא כ"כ קטן, אתה מצפה לאבזור סביר לפחות, אבל לא משהו דל.

ויודע מה, המנוע מצויין, כן זה נכון, וגם הגיר, אבל זה מרגיז שבמחיר של 115Kש"ח אתה לא מקבל אפילו מגנזיום ומראות וידיות בצבע הרכב.

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, To each his own..

אני רק אציין שבגרסת הקומפורטליין, הפגושים, פסי הצד, בתי המראות והידיות מגיעות בצבע הרכב. מעבר לכך, עם הTSI אתה מקבל גלגל הגה, בלם יד וידית הילוכים מצופים עור, ומשענת יד, בין השאר.

פורסם
טוב, To each his own..

אני רק אציין שבגרסת הקומפורטליין, הפגושים, פסי הצד, בתי המראות והידיות מגיעות בצבע הרכב. מעבר לכך, עם הTSI אתה מקבל גלגל הגה, בלם יד וידית הילוכים מצופים עור, ומשענת יד, בין השאר.

יש משהו במה שאתה אומר.

אבל שאמא שלי ראתה את הדגם בתצוגה, היא התבאסה קצת, כי לא היה משענת יד ועוד כל מיני דברים קטנים כאלה בפנים.

בכל מקרה, ההחלטה נפלה על זה שהרכב הוא קטן.

אני לא מבין מה צריך רכב יותר גדול, במיוחד שאין ילדים קטנים, ויש עוד רכב גדול בבית, אבל שיהיה.

אם זה היה תלוי בי יש סיכוי טוב שהייתי מזמין את הרכב בשבילי.

פורסם

darkling, יש לך אפשרות לחיבור aux?

ד"א, לגבי כל עניין התוספות. אני איתך במאה אחוז.

להוציא 120k +- על איביזה, ולקבל אותה עם 1.6 בטכנולוגיה פחותה, יותר יכאב לי מהמחסור בספארקלינג רימז עם tsi.

פורסם
:lol::lol:

לא הבנת אותי, בחיפושנו לרכב בשביל אימי, הגענו גם לVW, מאוד התלהבנו מהפולו, אמא שלי אפילו שקלה לקחת אותה למרות הגודל הקטן שלה.(אמא שלי לא אוהבת מכוניות קטנות כאלה)

אבל אז ראינו את האבזור הדל, והאוטו ירד מהפרק, כי מילא התפשרות על גודל, אבל גם על אבזור?

יש משהו במה שאתה אומר, אבל שאתה קונה רכב קטן במחיר לא כ"כ קטן, אתה מצפה לאבזור סביר לפחות, אבל לא משהו דל.

ויודע מה, המנוע מצויין, כן זה נכון, וגם הגיר, אבל זה מרגיז שבמחיר של 115Kש"ח אתה לא מקבל אפילו מגנזיום ומראות וידיות בצבע הרכב.

קצת מוזר שבשל ג'אנטים ומראות שחורות מוותרים על מכונית בהחלט מהטובות בקטגוריה שלה, אם לא הטובה ביותר, לפחות כיום. אבל כמובן שלכל אחד זכות מלאה לקבוע לעצמו סולם עדיפויות אישי.

פורסם
קצת מוזר שבשל ג'אנטים ומראות שחורות מוותרים על מכונית בהחלט מהטובות בקטגוריה שלה, אם לא הטובה ביותר, לפחות כיום. אבל כמובן שלכל אחד זכות מלאה לקבוע לעצמו סולם עדיפויות אישי.

אהלן,

בסופו של דבר ההחלטה נפלה על הגודל.

כנראה לי פירשתי את אמא שלי מספיק טוב, אז שאלתי אותה שוב והיא אמרה לי שזה קטן לה.

פורסם

להוציא 120k +- על איביזה, ולקבל אותה עם 1.6 בטכנולוגיה פחותה, יותר יכאב לי מהמחסור בספארקלינג רימז עם tsi.

אין חיבור aux.

תכנית השיפורים בשלבים : מערכת מולטימדיה, חישוקי מגנזיום, ולריב עם צ'מפיון שיביאו פנסי ערפל קדמיים.

(נכון לשלב זה, הם לא מוכנים לשמוע על זה)

פורסם

אז במקום ה-120K על האיביזה, תוציא על הפולו TSI 120K, ותקבל אותו איבזור + מנוע חדש. מה רע?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מופתע שאין מגנזיום מהחברה :|

וד"א אחת המכוניות היפות שיש לדעתי

ואם אתה שואל אותי

הרבה יותר יפה מהSC מזכירה מאוד את השירוקו והאחוריים האלה עושים חשק לאחת כזאת :)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
מדהימההההההההההההההההההההה !!!!!!!

פשוט אין אין

אחת המכוניות היפות שיש לדעתי, הרבה יותר יפה מהSC, מזכירה מאוד את השירוקו והאחוריים האלה עושים חשק לאחת כזאת :)

בכלל לא נסחפתם בסופרלטיבים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רכב עם קוים מאוד שמרנים, סולידים, מודרנים ונאים.

לא פחות מזה ובטח לא יותר מזה.

אין פה שום פרט עיצוב שאפשר להגיד עליו "מדהים" או "אחת המכוניות היפות שיש" (מה, כולל למבורגיני, פרארי, אסטון מרטין ושות'?).

פורסם

אני בטוח שהם התכוונו בקטגוריה שלה ולא בכללי... ומה לגבי המפלצת הקטנה שיש מתחת למכסה מנוע??

POLO TSI 2010

פורסם

אז המכונית "אחת היפות שיש" והמנוע זה "מפלצת קטנה".

לרגע חשבתי שהשרשור מדבר על ויירון! :lol:

• תוכן חדש...