Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני עובד בהתקנות ואני נוסע קבוע עם בערך 200 ק"ג משקל על הרכב. ויש מצב שאני מחבר עגלה לרכב פעם או פעמיים בשבוע. אני מעוניין לקנות או פורד קונקט או ברלינגו.

וקראתי המון בפורומים שקונקט יותר טוב מברלינגו. הן מבחינת כח, והן מבחינת נוחות, והוא לא רואה את הברלינגו.

מה שחשוב לי לומר זה שאני מחפש רכב בסביבות שנת 2006 ואני לא רוצה לראות מוסך כל רגע. וכל מי שאני שואל אותו עם פורד קונקט, כמו חברים ואנשים ברחוב רובם אומרים לי שיש לו בעיות בהזרקת דלק והם לא יוצאים מזה. והתיקונים של הרכב מאוד יקרים. ואני לא רוצה להכנס למוסכים כל רגע.אז אני שואל האם כדאי לי לקנות ברלינגו 2006 מנוע HDI נפח 1600 שאני מאמין עם פחות בעיות וגם יותר זול? או שלקנות פורד קונקט? שאני לא יודע מה טיבו מבחינת אחזקה.

פורסם

בברלינגו הייתי בודק שמערכת ההזרקה היא של בוש ולא סימנס (חכה המומחים פה יתנו לך סימנים להבדלה), ואז מעדיף אותו על פני הקונקט. הברלינגו לטעמי יותר נעים לנסיעה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אתה רציני או שאתה צוחק עלי. מה זה מכונת כביסה?

מישהו יכול לתת לי מענה לגבי האחזקה מה יותר כדאי?

פורסם

אני לא צוחק עליך בכלל.

בברלינגו HDI יש שני סוגים של מערכות הזרקה, הסימנס נחשב ליותר בעייתי והבוש לפחות בעייתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני בעל קונקט 2005 כבר שנתיים מטופל היטב חוץ מטיפולים שוטפים ומשאבת קלאץ שהלכה לי פעם אחת לא היו לי בעיות איתו

הוא בעל 250K ק"מ והוא נוסע מצוין . וגם היה לי ברלינגו לפני ואין בכלל מה להשוות בין השתיים.

הקונקט הרבה הרבה יותר נוחה חזקה ואמינה .

הכיסא בקונקנט מצוין אני נוסע בערך 100 ק"מ כל יום בלי כאבי גב ועייפות . מה שבברלינגו לא היה לי.

ובנוסף צריכת דלק מצוינת 1:16 משולב.

מקווה שעזרתי.

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
אני לא צוחק עליך בכלל.

בברלינגו HDI יש שני סוגים של מערכות הזרקה, הסימנס נחשב ליותר בעייתי והבוש לפחות בעייתי.

אני לא בטוח, שבמנוע 1600, שהוא מתעניין בו, קיימים שני סוגים של מערכת הזרקה.

אחרי שקראתי את התגובה שלך, פתחתי מכסה מנוע וראיתי את הלוגו של בוש על המזרקים, כך שכל אחד יכול לבדוק את זה ב 3 שניות.

• תוכן חדש...