Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כמה רגעים במהלך הנסיעה נדלקה לי נורה של מצבר אדום בלוח השעונים. פתיחה של מכסה המנוע מגלה כי רצועת האלטרנטור התפוררה. למזלי, לפי מה שראיתי לא ניגרם נזק לשום דבר אחר והרכב מניע ועובד כרגיל.

המנוע הינו מנוע 1.2, ידני. יום ראשון אני צריך להגיע לבסיס. האם החלפת הרצועה מהירה ופשוטה או שצריך לפרק רצועות/חלקים אחרים? והאם אני יכול לנסוע ככה למוסך הקרוב כ10 קילומטרים?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מרחק הנסיעה תלוי בכמה המצבר שלך טעון.

ניתן לסוע ללא הרצועה אבל לא מומלץ.

בכל מקרה תשחרר את הרצועה מהרכב ותבדוק שלא נשארו שאריות בגלגלות כי רצועת התזמון נורא קרובה אליה (אתה צריך להגיד תודה שהרצועת אביזרים לא לקחת איתה ביחד את רצועת המנוע ואז התיקון היה יותא לך יותר משווי הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

באם החלטת לנסוע למוסך ללא הרצועה ,

המלצתי כך איתך שותף ברכב עוקב כדי שאם תתקע הוא יוכל להטעין את המצבר דרך כבלים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

דבר נוסף שמאוד מוזר לי, לפני שנתיים פלוס מינוס נעשה שיפוץ של האלטרנטור, ולא כתוב בקבלה(מוסך מורשה של רנו) שהוחלפה רצועת אלטרנטור!

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לא חייבים להחליף רצועה כשמשפצים אלטרנטור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שאלה נוספת וחשובה לי מאוד. ישנה רצועה ארוכה המתחברת למשאבת הגה כוח למדחס המזגן ועוד כמה גלגלות. האם זאת גם רצועת טיימינג?

לא.

רצועת טיימינג נמצאת מאחורי מכסה פלסטיק, ואתה לא יעול לרואת אותה מבחוץ ללא פירוק המכסה.

פורסם

כל הסרת רצועה ברנו מחייבת את החלפתה אז דיי תמוה מדוע אין חיוב של רצועה.

רצועות אלו יש למתוח מאוד חזק אחרת הם קופצות.

אל תיסע ככה בשום מצב - שאריות של הרצועה עלולות לחדור לטיימינג ולחסל את השסתומים.

• תוכן חדש...