Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אבא שלי התחדש באוטו חדש (50 ק"מ :-P)

הכל טוב ויפה באמת אבל כמה דברים מוזרים:

אין נעילת חלונות ברגע שנועלים את הרכב עם השלט , מה גם שהשלט לא מקורי ויש מפתח ושלט בנפרד. יכול להיות שהליסינג ביטל את האפשרות הזו? זה ממש מעצבן...

יש כל מיני דברי בטיחות שנעדרים מהרכב, למשל אפשר להוציא את המפתח שהאוטו נמצא בD , אין צפצוץ שהאורות דרך דלוקים והאוטו כבוי , דברים שבקורולה שנת 2006 (גם כן מהליסינג) כן היו..

זה מוזר שדווקא דברים חשובים נעדרים ברכב בעוד יש חלון שמש , תא כפפות מקורר ואפילו חיישני רוורס..

נקודה לטובת היונדאי היא שמערכת אודיו באמת טובה ביחס לאותו הקודם ותענוג להשתמש בכפתורים על ההגה , מה גם שהרמקולים לא רעים בכלל.

מישהו יכול לתת לי אולי חוות דעת לגבי מכוניות מאותו דגם שנרכשו בצורה פרטית או מליסינג ומה רמת האבזור שלהם ביחס לזה?

תודה ויום טוב :)

פורסם

ב- i30 מרים השמשות הוא לא מקורי מהיצרן ולכן צריך להוסיף אותו במידה והלקוח מעוניין בכך, ברכבי ליסינג מן הסתם חברת הליסינג חוסכת איפה שאפשר ולא מוסיפה את הרכיב הזה. כנ"ל לגבי זמזמם אורות או כיבוי אוט' שלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אמורים ליהיות כל הדברים שציינת וצריך לבדוק את זה מול קצין רכב של החברה ועם בכל זאת אין אז העלות של הוספה כזאת היא מיזערית.

פורסם

האורות מתכבים אוטומטית כשמוצאים את המפתח מהסוויץ', אני דווקא מעדיף את זה ככה.

בקשר לאזעקה והרמת חלונות, אצלי ברכב אין אזעקה רק קודנית וצריך לסגור את החלונות והסאנרוף עצמאית לפני שמדוממים מנוע.

לי יש את הדגם הרגיל לא הסטיישן כרכב מהעבודה אך לא בליסינג אלא מהשכרה, הוא אצלי ממש כחדש כבר 4 חודשים וכמעט 25 אלף קילומטרים ואני מרוצה עד השמיים. רכב זריז, מאובזר, נעים לנהיגה והיווה עבורי בהחלט הפתעה נעימה כשהגיע אליי.

לאחרונה עקב לימון רקוב שהתעופף ממשאית זבל ישירות לפנס של היונדאי (כן תרחיש הזוי לחלוטין...) נאלצתי להתנייד יומיים במאזדה 3 מהדגם הקודם אבל דיי חדשה. ביומיים האלה למדתי להעריך את היונדאי עוד יותר. היא יותר חזקה ויותר נוחה ויותר מאובזרת והרבה יותר נעימה לנסיעה מבחינת רעש וויברציות. הדבר היחיד שהיה טוב יותר ב-3 הוא ההגה שמרגיש יותר "אמיתי", אבל כל כך חיכיתי לקבל את הרכב שלי בחזרה.

תתחדש ונסיעה בטוחה!

• תוכן חדש...