Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מחשבים - טמפרטורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה.

המחשב שלי בן 4 שנים,

לאחרונה שמתי לב שהוא דיי מתאמץ להפעיל דברים שפעם לא הייתה לו בעייה להפעיל.

המחשב שלי מתוחזק כמו שצריך, ניקיון של חומרה וגם מאבק, פורמטים וכו'.

הבנתי שיש לו משחה טרמית שיכול להיות שנעלמה לה עם השנים.

האם הטמפרטורות המצויינות בתמונה המצורפת נורמליות?

הטמפ' הם במצב "מנוחה" שכמעט כלום לא פועל חוץ מהWINAMP.

temp.JPG

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

תקין מאוד ואפילו לא רע.

לגבי המשחה - היא לא נעלמת - אבל מומלץ להחליף אותה פעם בשנה - שנה וחצי.

אם כל המאווררים תקינים (לא מרעישים - לא רוטטים - מה שמעיד על מנוע גמור ועל רוטור שיצא מאיזון -> ואז יגמור מנוע) ואלו הטמפ' (ונגיד עליה של 10 מעלות במאמץ) - הכל בסדר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הטמפרטורות בסדר, וגם אם לא, מחשב זה או שעובד או שלא, אם הטמפרטורות היו גבוהות מדיי הוא היה עובד רגיל לגמריי עד הרגע שמשהו היה נשרף או שהוא היה מזהה התחממות ומכבה את עצמו או מתריע.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

טמפ' מעולות! באף מחשב לא ראיתי כאלה :)

הנה המפרט הנוכחי.

ליביו - מה אומר אצלי ה F? הבנתי שC זה צלזיוס אבל מה השני?

temp.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בדיוק - פרנהייט

לגבי טמפ' לפחות במעבד יש הרבה תוכנות שלא 100% מדויקות (שיטות מדידה שונות , סוגי חיישנים שונים) - הכי בטוח - CORE TEMP - קטנה וחינמית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תוצאות הטמפרטורה של כמעט (אלכס, הקוואד שלך חם, הוא בOC?) כולכם סבירות ביחס למזג האוויר נכון לתקופה זו.

אל תשכחו שאי אפשר להשוות מעבד מסוג שונה לאחר, כל מעבד יש לו תכונות שונות אשר גורמות לו להיות חם יותר או פחות (עובי סיליקון, צריכת חשמל ועוד).

משחות תרמיות מומלץ להחליף פעם בכמה זמן כשמגלים שינוי לרעה בטמפ' וגם לבדוק את קיבוע גוף הקירור למעבד.

משחה מומלצת ללא curing time (כלומר שלא מתקשה והפכת לאבקה ומתפוררת. שומרת על תכונותיה לאורך תקופה ארוכה מאד) היא ה Arctic Cooling MX2/MX3.

תוכנות חינמיות מעולות לבדיקת טמפרטורות וניטור המחשב הינם:

realtemp

coretemp

speedfan

בכל אתר באזור ההורדה בחרו את סוג מערכת ההפעלה המותקנת אצלכם - 32 / 64bit.

עריכה:

אם מטרידה אותכם טמפ' אתם יכולים להתקין קירור מאסיבי כמו באחת מהמערכות שלי (התמונה ישנה מאוד, לפני סידור הכבלים,סיבוב גוף הקירור 90 מעלות, הוספת מאווררים ושדרוג הספק לcorsair 750 אז בלי ביקורת.. :) ):

26505954.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הטמפרטורות אצל כולם פה בסדר.

אל תשכחו שאנחנו בקיץ עכשיו כך שהטמפ' של המחשב יעלו, בכל מקרה מומלץ לעשות כמה דברים:

*כל שנה וחצי להחליף משחה טרמית,

*כל חודש וחצי - חודשיים, תלוי בכמה המחשב עובד לנקות את המחשב עם לחץ אוויר ( בעדינות!! ) מאבק, זה יעזור להוריד את המאמץ של המאווררים ובכך המחשב יהיה יותר קר ויותר מהיר.

*להפעיל תוכנות ניקוי כל הזמן, המלצה טובה על- Advanced SystemCare, לתת לו לעשות כל יום הרצה אוטומטית (אני עושה את זה בשעות הלילה כשאני לא על המחשב) וכן להוריד אנטי וירוס (אני הלכתי על NOD32, אחלה של אנטיוירוס).

*ישנם מארזים שיש מקומות לשים מאווררים והחורים פשוט פתוחים בלי מאווררים, אם יש צורך אז אפשר לקנות ב10-20 שקל מאוורר פשוט ולשים אותו (שיוציא או יכניס אוויר, תלוי במארז,במיקום המחשב ובשאר המאווררים הקיימים), אצלי הוספתי לפני שבוע מאוורר פשוט שיוצא אוויר מתוך המארז (יש על דופן המארז מאוורר שמכניס אוויר) ויש הדבר הראשון שראיתי זה שהטמפ' ירדו משמעותית- הכרטיס מסך ישב בעבודה רגילה על 60-65 מעלות (HD4870, כרטיס חם מאוד) וכיום הוא על 50 מעלות!

ושמתי לב שהטמפ' בחדר נהייתה יותר מתונה ונעימה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא, הוא לא בOC ומקורר ע"י V1. הבעיה אצלי שהמארז לא כ"כ מרווח ומאוורר למרות שיש מאוורר 120 שמכניס ו120 שמוציא, וישנה גם בעיה של סידור כבלים כי פשוט אין לאן לדחוף אותם... וגם הספק שלי לא מודולרי, אגב מדובר במארז TT סופרנו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אל תקח את זה אישית. אבל אני שונא את הסופרנו! הוא כל כך מסורבל ולא נוח לעבודה.

הוא כביכול מתוחכם אך הכל בו בסופו של דבר צפוף ולא נוח, בעיקר האזור התחתון של הספק.

פורסם

smartcoupe, לא תמיד להוסיף מאווררים זה יועיל.

לפעמים רצוי אפילו לסתום פתחי אוורור כדי למנוע תופעת מערבולות ולשפר זרימת אוויר במארז.

גם קירור אויר במחשבים זו תורה בפני עצמה :)

• תוכן חדש...