Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת מחשבים - טמפרטורות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספק בו עליון.. אתה כניראה התבלבלת עם מארז אחר, אגב אני שוקל להחליף אותו בANTEC P183.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

צודק, התבלבלתי בינו ל180 antec הישן שאכלתי ממנו סרטים קלים. הסופרנו זה מארז שיש לחבר אחר שלי.

אגב ה183 שנחשב למעולה, למה לא לקנות את הCM690 2 PLUS ב300 שקל פחות? הוא מעולה לא פחות.

או את הantec 900 המצויין והותיק? ב500~ שקל בערך. הוא גם מצויין. ה183 עולה 750 שקל.

אתמול יצא לי להרכיב I7 בCM690 2 PLUS החדש עם כרטיס מסך ארוך מאוד, ריבוי כוננים ומאווררים.

הכל נכנס מעולה ועם הרבה מקום פנוי, הbackplate של הלוח מתוכנן מעולה לסידור כבלים, בניגוד לcm690 שלי שהייתי צריך לעשות לו מודינג כדי שהכל יעבור כמו שאני רוצה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

השיקול ל183 בגלל שהוא מאלומיניום... אגב CM690 2 אחלה מארז גם כן, הוא גם היה אחד השיקולים שלי.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

בהקשר להודעה המקורית,

בהנחה שמחשב מסויים מתוחזק כהלכה, למה באמת במשך השנים הוא מתקשה להריץ דברים שבהתחלה הוא היה מריץ בקלות?

פורסם

בעקרון, בהנחה שהוא באמת מתוחזק כהלכה, ואתה משווה את המערכת בזמן קנייתה, ונגיד עשית אימג' למערכת מייד עם התקנתה ולאחר 5 שנים לדוגמא אתה מפרמט ומתקין מחדש את האימג' המקורי, לא יהיה שום שינוי.

במחשבים שמותקן בהם מערכת הפעלה חלונות למשל, אשר מותקנת לו כל חודש ופחות חבילת עדכוני תוכנה, אבטחה, מתקינים ומסירים תוכנות מדי פעם ולא מקפידים על אבטחה נאותה מפני רוגלות ווירוסים אז השינוי יגדל לרעה עם הזמן.

יוצא לי להתעסק מדי פעם עם מחשבים ישנים אשר אני מתבקש לעדכן להם מערכות הפעלה חדשות או שחזורים או התקנות מחדש של אותה מערכת ההפעלה המקורית, ואני אומר לך שאין ירידה בביצועים ואני כל פעם מופתע מחדש ממהירות התגובה.

אני כותב מילים אלה ממש עכשיו לאחר התקנת 7 חוקית על פנטיום 4 מהדורות הראשונים עם 512 מגה זכרון, כונני IDE וכרטיס מסך geforce 4 mx שהייתי את זה חייב במינימום ל"שדרג" לו כי ה7 לא עבד עם כרטיס המסך ONBOARD של SIS.. ומחר אני אשתעשע עם פנטיום 3 733 שאני רוצה לבנות ממנו שרת דואר חמוד. תחזיקו לי אצבעות :).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...