Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיתוך קורה בפג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי בצד ימין של הרכב על הקיר אש קורה שמפריעה לי להתקנה. הקורה לא קיימת בצד השמאלי של הרכב ולמרות גודלה הקטן יחסית היא נמצאת בדיוק במקום שמפריע. רציתי לדעת האם אפשרי להיפטר ממנה ומהן ההשלכות של חיתוך הקורה?

אין צורך לחתוך את כולה אלא רק חלק ממנה או אפילו לדפוק אותה קצת פנימה.

מצורפת תמונה, תודה לעונים.

P1010061_resize.JPG

פורסם

אייל, לפי התמונה זה נראה המקום של הרגליים בצידו של הנוסע, והקורה הזו נראת כאילו היא קשורה לתא הכפפות, נכון?

לא נראה לי שתהיה בעיה לחתוך אותה, מה שכן יכול להיות שהיא מחזיקה את התא כפפות אז כדאי שתבדוק את זה לפני שאתה חותך.

מקווה שבסוף הבעיה תיפתר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מעל תא הכפפות מותקנת כרית האוויר בדר"כ, אני לא אומר זאת בוודאות אבל יכול להיות שהקורה הזו נועדה לתמוך בכרית האוויר ולכן היא קיימת, חיתוכה או אפילו עיקומה עלול לגרום במידה ואני צודק לכשל בפעולת כרית האוויר(היא מתנפחת בעוצמה וצריכה קונטרה כולשהי)

אולי אני טועה לגמרי, אבל עדיף היה להעלות ההשערה הזו ולא להמר במצב כזה... :roll:

איתי

פורסם

אני מניח שאם היא לא היתה חשובה, היא לא היתה שם מלכתחילה...

וגם לא היתה עשוי ממתכת כ"כ מאסיבית...

לדעתי השאלה הזאת קצת מוזרה.... (שינויים מבניים ברכב בשביל התקנה???)

:shock:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

להגיד היא שם מסיבה מסויימת זה קל וברור, השאלה היא אם מישהו יודע בוודאות מה הסיבה מבלי להעלות השערות.

יש אנשים שחתכו את כל הקיר אש בשביל התקנה מסויימת אז מה זו קורה קטנה :wink:

פורסם

תחליף אוטו :lol:

אחרי הכל הרכב קיים בשביל המערכת ותו לא :lol:

ובנימה יותר רצינית-גש למחלקה הטכנית של פיג'ו ותשאל שם.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

מניסיון עם מוסכים גם אם לקורה הזו אין תפקיד ממש חשוב הם יגידו לא לגעת בה (לרוב זה נובע מחוסר ידע).

אני אנסה אולי בפורומים של פיג'ו בחו"ל. למישהו אולי יש קישור לפורום טוב כזה? (שני מנהלי פורומים לא הצליחו לסייע בנושא :roll::wink: )

• תוכן חדש...