Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הרמקולים האלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=333

HERTZ ESK 165

אחד מוכר אותם עם הטוויטרים של הדגם הזה

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=335

אני שוקל אותם מול הקומפוננט 6.5אינטש Dotech Ovation 6 Morel

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש להם צליל שונה והטוויטרים שלהם שונים מאוד, אתה צריך לשמוע את שתיי הדגמים ולראות מה אתה יותר אוהב באוזן, לפי דעתי הדוטק יותר נעימים לאוזן והטוויטרים שלהם חתוכים בדיוק איך שצריך

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בעקרון מחפש מערכת למוזיקת רוק, לא כבד. הדיוק בצליל חשוב לי, העוצמה פחות, לא מחפש אומצה אומצה. אני כנראה אלך גם על סאב kicker c12. כבר פרסמתי הודעה בפורום וקיבלתי המלצה על על הדוטק, פשוט ראיתי את אלה ביחד עם JBL 1004.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הטוויטרים של ההיי אנרג'י הם הטוויטרים הטובים ביותר שניתן למצוא בתווך מחירים של הסט שהראת.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל אחד יכול להגיד לך דעתו, להמליץ, אבל אתה ורק אתה לא משהוא אחר צריך להחליט במקומך, כי לכל אחד יש טעם שונה.

תשמע תחליט ותהנה.

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הלכתי למתקין ובקשתי הצעה על המערכת הזו -

רדיו דיסק לרכב Pioneer DEHP4050UB פיוניר

מגבר לרכב JBL GTO1004

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש Dotech Ovation 6 Morel

סאב וופר ‏12 ‏אינטש COMP C12 Kicker

הבחור אמר ככה -

הרדיו דיסק דגם ישן וקשה למצוא, אני מציע לך את ה-pioneer 600 מתצוגה

המגבר סבבה

קומפוננט תיקח אינפיניטי 6020cs - הרבה יותר טובים

הסאב קיקר מגיע עם תיבה לא מקורית, דבר שממש משפיע, אני אתן לך סאב 12" של MTX

איש מכירות זה איש מכירות, אבל מה אתם אומרים על ההצעה והרכיבים? המחיר יצא פחות או יותר זהה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה יצא המחיר ?

ולפי דעתי תיקח את הדוטק אני שומע איתם רוק ושומעים סוף הדרך גיטרות נשמעות מצויין !

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3300 כולל התקנה וחיווט.

כנראה שהוא מרוויח יותר על האינפיניטי.

מה שמעניין אותי -

1. כדאי ללכת על רדיו דיסק מתצוגה, מבחינת בלאי והתעללות? בכל זאת הרדיו דיסק הזה נראה לי יותר מוצלח.

2. מה זה הסאב הזה, MTX?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשאל אותו איזה דגם של MTX שמעתי כמה סאבים שלהם ואהבתי את כולם, אבל בכל מקרה תביא את השם שנדע עליו קצת פרטים,

ובקשר לרדיו דיסק יש שתיי פיוניר 600 יש את הUB ויש את הBT, בBT יש רק יציאה אחת למגבר אאל"ט אז הוא לא טוב בשבילך ואם זה הUB ואתה רואה שהמצב החיצוני שלו בסדר אז אני לא חושב שיש סיבה שהמצב הפנימי שלהם לא טוב, חוץ מבלאי טבעי אז שווה לך לקחת כי הוא עולה בסביבות ה1200 שקל.

הכי חשוב אל תלך אליו ותתן לו לשנות את הדעות שלך בקשר לרכיבים ואם הוא משנה לך את הדעות תבוא לפה ותשאל לפני שאתה קונה, כי בדרך כלל הם "דוחפים" לך את מה שיש להם יותר רווח עליו או מה שיש להם עודפים במלאי.

תבקש ממנו רשימה של כל הרכיבים שהוא הציעה לך דגמים והכל ומחירים על כל דבר שיפרט לך כמה הוא לוקח לך על כל דבר שנגיד לך אם שווה או לא.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...