Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בירושלים מעבדה ברחוב שמאי (מול ה"תו השמיני"). ליד כיכר ציון.

המעבדה נקראת "מולטיזון"

אני רק קניתי שם אביזרים כך שאני לא יכול להעיד על איכות העבודה שלהם. אבל דוד שלי תיקן אצלם מסך שהתנפץ באייפון הקודם שלו והוא היה מרוצה.

ולפותח השרשור:

גם אני לא רציתי לפרוץ את המכשיר שלי, אך אסף האיר את עייני(שוב תודה:lol:) לכמות האפליקציות ה"חינמיות" שניתן למצוא!

גם אני חששתי שהפריצה תגרום לנזק כלשהו (למרות שאת המכשיר הקודם ה2G שלי פרצתי בלי לחשוב פעמיים).

ניסיתי (והצלחתי) לאחר הפריצה לשחזר את המכשיר כדי לראות אם הוא חוזר למצב המקורי, ואכן כך. כמובן שלאחר מכן פרצתי אותו שוב8)

מומלץ!

אם לא מתאים לך תרסטר, (מלשון ריסטור), אותו והכל יחזור לקדמותו.. אין לך מה להפסיד.

דרך אגב אסף, יש פריצה שהופכת אותו לסים פרי?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד לא.

מכשירים שנקנו בארץ כנעולים - תמורת 100 ש"ח הם יהיו סימפרי

מכשירים שנקנו בארה"ב כנעולים - יכולים להמשיך לדבר ללמפה

המודם 05.12.01 עדיין לא פריץ.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
מרק, אני שוב ממליץ לך לפרוץ את האייפון. לקנות אפליקציות זה פשוט לזרוק כסף לפח. יש הכל פרוץ ובחינם.

אלון תעזור לי לשכנע אותו :)

מרק, תעשה מה שאסף אומר... :-P

ד״א, ההודעה הזו היא מהאייפון :-D

בקשר לתוכנה, כן, זו התוכנה. אני משתמש בגרסא החינמית שלה כי אני לא צריך כל מה שיש ב pro

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חבר'ה, הפכתם את האשכול לאשכול שיכנוע לפריצת האייפון שברשותיי ולא זו הייתה כוונתי באשכול.

איזה תוכנת ניווט מומלצת לאייפון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אני שונא להיות צדקן - אבל הפעם אני חייב:

בתור מי שהרויח את לחמו בחברה שעסקה בפיתוח תוכנה, תרשו לי להגיד לכם שתוכנות חינמיות זה אחלה, כל עוד המפתח שלהן התכוון שהן תהיינה חינמיות.

זה שנראה לכם "מגניב" לגנוב תוכנה (וכן, מה שאתם עושים זה לגנוב, בדיוק כמו להיכנס לחנות ולקחת מוצר בלי ששילמתם עליו) גורם להרבה אנשים שעובדים קשה בכדי לפתח את התוכנות האלו להפסיד כסף, ובסופו של דבר המשך הפיתוח פשוט לא ישתלם להם כלכלית, והם יסגרו את הבסטה.

אז תחשבו על זה: נכון שדולר ועוד דולר זה מצטבר, אבל אתם גונבים משהו שלא שייך לכם, ובגלל הגניבות שלכם, מפתחי תוכנה מפסידים כסף - ורוב האפליקציות לאייפון לא נכתבות על ידי מיקרוסופט או גוגל, שלא יקרה כלום אם יפסידו כמה דולרים, אלא על ידי מפתחים עצמאיים קטנים, שאומנם נהנים לפתח, אבל גם חיים מהדולר ועוד דולר שאלו שלא גונבים משלמים להם.

תחשבו על זה קצת.

פורסם

תכלס IGO הכי טובה, ניווט קולי, עובדת נטו על מקלט GPS ולא על אינטרנט סלולרי, ומתעדכנת כל 3-4 חודשים.

אבל אתה לא רוצה לפרוץ את האייפון, והיא תעלה לך 90 דולר.

יש גם את WAZE החינמית, היא ללא ניווט קולי לפי מה שראיתי, והיא מורידה את המפה מהאינטרנט.

אבל מה שמגניב בה הוא שהיא כמו ה"משואה" של צה"ל. אתה רואה את כל הנהגים האחרים שמתמשים בה, והם מתריעים על עומסי תנועה בדרך וניידות.

Stay Dirty

פורסם

מכשירים שנקנו בארץ כנעולים - תמורת 100 ש"ח הם יהיו סימפרי.

שמעתי על זה..

במידה ואני מחליט ללכת לפלאפון (במקרה שלי) ולהפוך את המכשיר לסים פרי, האם אני אדרש לבצע זאת כל פעם מחדש לאחר שדרוג גרסה?

האם אני אוכל לפרוץ אותו לאחר מכן והוא ישאר סים פרי?

איזה פריצה בדיוק הם עושים שם? אני מניח שזה באישור ותחת הפיקוח של "אפל" (סתם מתוך סקרנות)

תודה!

עודד.

פורסם

פלאפון או כל מפעילה סלולרית אחרת, פותחים את האייפון לסים פרי בצורה חוקית.

זאת אומרת שהם שולחים בקשה לאפל, וברגע שתחבר את האייפון לאייטונס, תקבל הודעה:

iPhone_Unlock_thumb.png

וזהו, הוא סים פרי. תעדכן אותו ותפרוץ אותו ותעשה לו מה שאתה רוצה, הוא יישאר סים פרי.

Stay Dirty

פורסם

גדול! תודה:lol:

יש לך מושג כמה זמן לוקח התהליך?

וכדאי להגיע עם מכשיר לא פרוץ, נכון?

תודה.

עודד.

פורסם

אני חושב שאתה אפילו לא צריך להגיע אליהם. מספיק להתקשר ולבקש את זה.

וזה לוקח כמה שעות, לדעתי לא יותר מ- 24.

תהנה :)

Stay Dirty

פורסם

"אסף" ו"מה רע בשביט", דיברתי עם פלאפון. ובשביל לפתוח את המכשיר אני צריך להגיע לתחנת שירות, לשלם 85 ש"ח, לחזור הביתה, להכניס סים זר (לא של המפעילה המקורית), לחבר לאייטיונס וזהו יש לי סים פרי לעולם ועד..

נראה לי שאעשה את זה מחר אם אתעורר בשעה סבירה.

תודה!

עודד.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מניח שמודבר בתרוגם מהוורסיה האמרקיאית/אנגלית לכתבות

שם, שפ מחשפה

בשורה ראשונה לרוב רושמים כתובת או תיבת דואר

בשורה השניה כניסה ו/או מספר דירה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...