Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע שתקראו את התגובה שלי שוב,

כן, אתם חייבים להוכיח שקניתן ולא גנבתם במידה ומוצר נחשד כגנוב.

על חובתו של השוטר להוכיח למה הוא מחשיד את המוצר כגנוב...

פורסם

נקצימי אני מניח שאתה שוטר(גם אם לא אז אשמח לתשובה ממי שיודע). אז אני מתעלק קצת על השרשור, האם יצא חוק שאסור לשתות אלכוהול בפומבי?(לא מצאתי אזכור לזה, אבל בשישי האחרון בהרצליה שפכו לחברים שלי בקבוק וודקה שהיה על הבאגז של האוטו)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רצה שמועה על הנושא הזה והאמת שזה לא כל כך משנה אם יש חוק או הוראה השוטרים פשוט תפסו על זה טרמפ

ולא נראה לי שהוא רוצים לרדת ממנו

לפי מה שהבנתי הם גם יכולים להחרים אלכוהול ולקחת אותו ''להשמדה''

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הזכרתם לי משהו מלפני כמה שנים. חבר שלי קיבל ליום הולדת מאחד החברים רמקולים אחוריים , הייתה לו הונדה סיווק ישנה ומהרמקולים המקוריים נשארו רק מסגרות (כל השאר התפורר). בזמן שהוא מרכיב את הרמקולים החדשים מתחת לביתו פונים אליו שני "סמויים" ומתחילים לזרוק דברים לאוויר כמו "רכוש גנוב", "כלא", "פורץ" ועוד שלל איומים והאשמות.

אחרי שיחה קצרה ,שכללה בעיקר איומים! ה"סמויים" דרשו את הטלפון של החבר שקנה את הרמקולים ולאחר מכן התקשרו אליו, שהוא לא הבין מי מדבר איתו הוא אמר בצחוק "גנבתי אותם טוב?" אחרי שהם הזדהו בתור שוטרים הוא אמר להם שיש לו את הקבלה בבית ואין לו בעיה להציג אותה בתחנה , כמובן שלאחר בשיחה השוטרים מילמלו משהו בסגנון של "אנחנו שמים עלייך עין" ונעלמו.

לפעמים אוטו מסויים באיזור מסויים יכול לגרום לשוטרים להתנהג בצורה לא ממש נחמדה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
נקצימי אני מניח שאתה שוטר(גם אם לא אז אשמח לתשובה ממי שיודע). אז אני מתעלק קצת על השרשור, האם יצא חוק שאסור לשתות אלכוהול בפומבי?(לא מצאתי אזכור לזה, אבל בשישי האחרון בהרצליה שפכו לחברים שלי בקבוק וודקה שהיה על הבאגז של האוטו)

כן יצא חוק כזה לא משנה בן כמה אתה אסור לשתות אלכוהול מחוץ לכותלי הבית שלך, באו אלינו שוטרים ורצו לשפוך את האלכוהול וגם שהראתי להם תעודה שאני מעל 18 זה לא עזר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
אם כבר הגיע מצב שהוא נכנס לך לבית הוא יכול לבקש קבלות על הכל.

בוקר טוב.

לא הגיוני לי החוק הזה, אז טכנית אני צריך לשמור קבלות של הכל?! כולל סכינים מזלגות מכונות גילוח רמקולים ספרים מחשבים, כי אם לא יחרימו לי ציוד מהבית ?

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

בולשיט הקטע עם הוודקה,לי אין עדיין 18 ויש לי חבר שיש לו 18 בקיצור ישבנו כמה חברים בחוף קנינו וודקה באה ניידת ראו שאנחנו לא בהיי מטורף היו שוטרים נחמדים דווקה ביקשנו מהם כמה ינשופים כדי שלא יהיה טעות וחס וחלילה הנהג יסע שהוא מסטול,נתנו לנו וגם על הדרך השוטר ראה שחבר שלי קצת בעננים הוציא לי מהטרמוס קצת קפה שחור חזק נתן לו לשתות ובירך אותנו לשלום,גם עם הקטע עם המוצרי אודיו בולשיט גדול חבר שלי פעם עצר לבדיקת רשישיונת השוטר פתח את הבגאז רא שם ציוד אודיו וכל מיני מצלמות(הבנאדם מתקין מצלמות אבטחה/מתקין מערכות)עיקב אותו לתחנה חבר שלי דיבר עם השוטר בתחנה ואמר לו אני עובד בתור מתקין מצלמות אבטחה למה שאני ינסה לגנוב משהו הוא הראה לו שכיביכול הם באותו צד והוא שיחרר אותו מהתחנה לשלום

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

הסיבה לכך היא שאם שוטר חושד שסחורה כלשהיא גנובה ולא משנה אם זה מגבר או סלון לבית, אתה צריך להוכיח לו ההפך.

ממש ממש לא.

כל אדם הוא חף מפשע עד שהוכחה אשמתו, ולא להיפך.

זה הבסיס הכי בסיסי של מערכת המשפט שלנו.

באותה מידה אפשר לשים מישהו במאסר עולם על רצח, אם הוא לא יוכיח שהוא לא רצח.

Auto Emoción

פורסם
הסיבה לכך היא שאם שוטר חושד שסחורה כלשהיא גנובה ולא משנה אם זה מגבר או סלון לבית, אתה צריך להוכיח לו ההפך.

ידוע שאתה אשם עד שהוכחת אחרת..

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

לפי מה שאתה אומר גיל, בעוד אני ואתה מטיילים לנו ברחוב אנחנו יכולים להיות אשמים בכל אשמה אשר כל שוטר חפץ בה, ואנחנו נצטרך להוכיח את חפותנו על כל דבר ששוטר משועמם , ממורמר או סתם חסר ידע יפיל עלינו ?? לא נשמע הגיוני ... צריך הוכחה בשביל להרשיע בנאדם עם משהו , לא פעם ולא פעמיים נסגרו תיקים מחוסר ראיות .

ומה קורה למשל אם קניתי רכיבי אודיו לרכב מחנות, לא שמרתי את הקבלה, עצר אותי שוטר ואין לי מה להראות לו ? למה שאני אשמור קבלה על כל דבר ? זה כבר עסק שלי לא עסק של המשטרה

וחוץ מזה, היום כמעט על כל מוצר יש מספר סידורי, אפילו על גבינה אם אני לא טועה, אז כל עוד הרכוש לא דווח כגנוב לפי מספרו הסידורי, וכמובן שהבנאדם המדווח על הרכוש כגנוב יצטרך להציג הוכחות שהמוצר אכן שייך לו לפי מספרו הסידורי, אז הרכוש אינו נחשב כגנוב ולאף שוטר אין זכות להחרים לי אותו (במידה וכן, עוגמת נפש ! )

המשך יום נעים =]

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך. קרא את כללי הפורום***

תראה מה כתבתי בתגובה אחת למעלה... הוא היה ציני

Auto Emoción

פורסם

יפה שאתם מצטטים חצי מההודעה.

רשמתי שגם על השוטר להוכיח ולהסביר את הסיבה שבגינה הוא חושד שהרכוש גנוב.

אם יש לכם כמה מגברים זרוקים בבגאז' ויש לכם עבר פלילי של התפרצויות, וכלי פריצ בבגאז' - חשוד.

אם יש לכם מגבר אחד מותקן ואתם ללא עבר פלילי, אבל משום מה המוכר זוכר תלונה שהוגשה בנוגע לציוד כמו שיש לכם והוא רואה סימן זיהוי ייחודי - חשוד.

השוטר יכול להחשיד אותכם אם הדבר הגיוני, בדיוק כמו ברצח...

השוטר לא חייב להיות בטוח ב-100% שביצעתם אותו לפני שהוא חוקר או עוצר אותכם - מספיק חשד סביר.

ולא - אני לא שוטר.

פורסם

pozailov, אכן הייתי ציני. הרי יודע שבן אדם נחשב כזכאי עד שהוכח אחרת ;)

ומצטער, לא ראיתי את ההודעה של Wheezy בדיוק מעלי.

פורסם
יפה שאתם מצטטים חצי מההודעה.

רשמתי שגם על השוטר להוכיח ולהסביר את הסיבה שבגינה הוא חושד שהרכוש גנוב.

אם יש לכם כמה מגברים זרוקים בבגאז' ויש לכם עבר פלילי של התפרצויות, וכלי פריצ בבגאז' - חשוד.

אם יש לכם מגבר אחד מותקן ואתם ללא עבר פלילי, אבל משום מה המוכר זוכר תלונה שהוגשה בנוגע לציוד כמו שיש לכם והוא רואה סימן זיהוי ייחודי - חשוד.

השוטר יכול להחשיד אותכם אם הדבר הגיוני, בדיוק כמו ברצח...

השוטר לא חייב להיות בטוח ב-100% שביצעתם אותו לפני שהוא חוקר או עוצר אותכם - מספיק חשד סביר.

ולא - אני לא שוטר.

אני אחסוך לכם את האי-ודאות בעניין, מה שכתוב בציטוט קרוב לאמת ואחדד זאת:

הכוונה היא שאם לשוטר יש יחס סביר (שיחס סביר דומה לכח סביר וכדומה) אשר משתנה כ"סביר" בין מצבי רוח ואופי השוטר.

עפ"י החוק לשוטר יש את הסמכות להחרים כל עוד שהוא באמת רושם ומכסת"ח את עצמו מה היה החשד, נכון לא כל אחד מסתובב עם חשבוניות וקבלות אבל יש הבדל בין סאב זרוק ולא מחובר ברכב מאחור או סתם מגבר שמחובר לגלגל ספייר למערכת שמורכבת ומסודרת ברכב, לאחר ההחרמה האירוע הופך לחשד באחזקת רכוש החשוד כגנוב ומכאן עיכוב לתחנה, חקירה קצרה, העמדה בפני קצין שמחליט לשחרר או לעצור, המוצגים עוברים לראיה משפטית ולמעשה עד שלא נסגר התיק (הוכחת קנייה או כל חפות כלשהי) לא תזכו לראות את הפריטים שוב (דרך אגב תקף לכל רכוש חשוד כגנוב).

אני באופן אישי מחזיק חשבוניות על כל דבר שקניתי שאם למישהו יהיה ספק תמיד תהיה לי את ההוכחה.

ולא אני לא שוטר :-D היו רוצים.

• תוכן חדש...