Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] Volkswagen Golf GTI Adidas

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחיר בגירסאת ה-ADIDAS כולל טיסה לגמר המונדיאל?

הריפוד בהחלט נראה יותר טוב עם אדידס

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אתם לא הבנתם,זאת גולף במהדורה מוגבלת שמיועדת לשוק הרוסי ולכן צריכה להתאים לטרנינג הנפוץ שם של אדידס כמובן :lol:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

יתרה מכך, הריפודים נראים מצויין, בטח ובטח הרבה יותר יפים מהפיג'מה העירקית של הדגמים הנוכחיים.

:roflmao::roflmao::roflmao:אדיר!

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שיתוף פעולה בין יצרן רכב לבין יצרן אופנה/ הנעלה/ בשמים וכו' הוא נוהג מאוד נפוץ באירופה ולהרבה מאוד רכבים יש גירסא מיוחדת כזאת.

בארץ גם זכור לי אקזמפלר בודד של 205 להקוסט בצבע לבן ובמפרט גימור של 205 GTI וגם 306 רולאן-גרוס (טורניר טניס).

הכדור גולף על ידית ההילוכים הורס הכל. זה נראה מגוכך.

אלכס,

אני ממש מקווה שאתה צוחק או ציני כי כדור בגולף בידית ההילוכים של ה GTI הוא מסורת מתחילת הדרך והופיע בכל דיגמי ה GTI.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי העיצוב יפה, רק הייתי מעיף את הסממנים של אדידס מהרכב ונשאר רק עם הנגיעות העיצוביות.

אני גם מברך את מעצבי VW שלא התפתו להוסיף לרכב 3 פסים לכל אורכו ממכסה המנוע, דרך הגג ועד הדלת החמישית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

יאללה ,

עכשיו כל הערסים שראו את זה יעשו חיקויים כאלה לפונטו,לנסר,סופר לנסר וכל המכוניות ה... :lol:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
הא?

אתה בטוח? לא זכור לי דבר כזה.

new-gti-interior.jpg

פה אין.

הרזולוציה לא מספיק גבוהה בשביל לראות באמת.

לעומת זאת, פה בטוח אין.

2009+Volkswagen+Golf+GTI+interior.jpg

כנראה זה עניין של רמת גימור או באיזה מדינה הרכב נמכר.

Auto Emoción

• תוכן חדש...