Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר זמן מה שאני חפש קסרה ואת האמת שעם הזמן אני מתבלבל יותר ויותר.

בעיקרון אני מעוניין בקסרה שנת 2001 דגם 2 אבל ממה שאני רואה רובן לא שמורות במיוחד ובעלות קילומטרז' גבוהה,מנגד רוב הקסרות מהשנתון הקודם [2000] זולות משמעותית וקל יותר למצוא אחת שמורה ועם קילומטרז' הגיוני.

על מה אתם הייתם ממליצים? ללכת על הדגם הותיק יותר או להמשיך ולחפש את הצורה החדשה? ההבדלים באמת מהותיים?

בין כל הקסרות שראיתי הייתה גם אחת שלקחתי לבדיקה והינה התוצאות-

מדובר בקסרה שנת 2001 [דגם 2] 1.6 שעברה 145K-מחיר 18K

תוצאות הבדיקה:

רעשים במנוע,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,סיבובי מנוע לא יציבים [משהו שבנסיע לא היה מורגש],פולי מנוע זורק,תושבות מנוע פגומות.

ממיר קטליטי לא תקין [הרכב עבר בהצלחה בדיקת זיהום אויר בטסט לפני שבוע].

שהייה בשילוב והעברת הילוכים.

נורת ביקורת מנוע דולקת [איזו דקות אבחנה :lol:].

ונוסף מבחינה חיצונית הרכב לא מדהים וצריך לעבור טיימינג במיידי.

מה אתם אומרים על הבדיקה?מה לדעתכם שווי הרכב?

ואני אשמח לדעת מה עלות טיימינג ברכב זה ?[הבנתי שמשהו כמו 900 ש"ח].

סליחה על שגיאות הכתיב [דיסלקט מה לעשות].

תודה מראש לעוזרים!! :arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב מסחרי לצורך עבדה כטכנאי שירות למיזוג אוויר בסכום של 8000 עד 10,000 ש"ח

האם כדאי ללכת על רכב כזה למרות עלויות הדלק הצפויות (יכול ליהיות שאני ישים לו מערכת גז) או ללכת על ברלינגו/קנגו.

האם יש מישהו בעל רכב מסחרי מסוג GMC ספארי / שב' אסטרו שיכול לומר לי ממה כדאי להיזהר ולמה לשים לב בעת הקניה

כמו כן עלויות צפויות ואחזקה

תודה

פורסם

קחו בחשבון שקשה להיפטר מהרכב הנ"ל,יש לי חבר שכבר חצי שנה מנסה למכור ולא מצליח

פורסם

מציע לך לרכוש פיג'ו 306 מנוע 1.6 מאותם השנתונים.

כמובן, לבדוק היסטוריית טיפולים ולרכוש אך ורק מכונית שטופלה ולא מכונית שהוזנחה.

הקסארה מכונית טובה, מכלולים זהים ל- 306.

זו ספציפית שאתה מציין- מציע לך שלא לקנות. ודי לחכימא ברמיזא.

בהצלחה

פורסם

סליחה על הדאבל.....

המחיר של הרכב שנלקח לבדיקה הורד ל16500 האם המחיר כדאי?

ואני אשמח לתשובה בנוגע להבדלים בין דגמי 2000 ל2001.

תודה.:arrow:

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

אם אתה מאזור המרכז, קח את האוטו עם הבדיקה ועם המוכר למוסך "שאפט" בת"א. שם תקבל חוות דעת כנה ורצינית. קשה לדעת מהבדיקות הללו במכונים מהו מצב הרכב לאשורו, מרוב כסת"חים.

פורסם
אם אתה מאזור המרכז, קח את האוטו עם הבדיקה ועם המוכר למוסך "שאפט" בת"א. שם תקבל חוות דעת כנה ורצינית. קשה לדעת מהבדיקות הללו במכונים מהו מצב הרכב לאשורו, מרוב כסת"חים.

את האמת הדבר העיקרי שהטריד אותי הוא עניין הטיימיננג שנפטר בכך שבעלת הרכב הסכימה לספוג את כל עלות הטיפול.

מעבר לזה לא היה שום דבר שבאמת לא אופייני לרכב בן 9.

עכשיו מה שעומד ביני לבין רכישה הוא העניין החיצוני [מה לעשות הרכב מיועד לאמא שלי],יש לרכב המון שריטות ומכה מקדימה והשאלה שלי היא אם נהוג להוריד מהמחיר על מכות חיצוניות?

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם
את האמת הדבר העיקרי שהטריד אותי הוא עניין הטיימיננג שנפטר בכך שבעלת הרכב הסכימה לספוג את כל עלות הטיפול.

מעבר לזה לא היה שום דבר שבאמת לא אופייני לרכב בן 9.

עכשיו מה שעומד ביני לבין רכישה הוא העניין החיצוני [מה לעשות הרכב מיועד לאמא שלי],יש לרכב המון שריטות ומכה מקדימה והשאלה שלי היא אם נהוג להוריד מהמחיר על מכות חיצוניות?

כדאי תמיד להוריד כמה שיותר! בהתחשב בשוק הבעייתי ובכך שהרכב לא במצב אידיאלי (לכאורה), בהחלט הייתי מנסה להוריד עוד מהמחיר. קח בחשבון שהמוכרת גם כן מודעת לבעית הסחירות של הרכב כך שאם כבר יש קונה רציני היא תמכור אותו מן הסתם גם בכמה אלפיות פחות.

בהצלחה!

• תוכן חדש...