Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה השמשתי פיאט אונו 1.4 1994.

בעת שהחלפתי בית טרמוסטט+טרמוסטט, יוניט שעון + מאוורר . שמתי לב שמערכת המים מלוכלכת מאוד .

הצעות ,עצות ,לניקוי מערכת המים יתקבלו בשמחה .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

יש חומר שנקרה פלש מערכת קרור

שמים ברדיאטור נותנים לרכב לעבוד כחצי שעה

ומחליפים נוזל קרור

עולה בערך 40 שקלים

פורסם

ישנו נוזל לניקוי מערכת הקירור, אבל אני חושב שהוא מתאים לניקוי שאריות שמן במערכת.

אם אתה רוצה לנקות את המערכת, תפתח בורג ניקוז מהרדיאטור, ותכניס צינור מים למיכל עיבוי, תפתח את זרם המים לצינור, תחכה עד שהמיים שישפכו יהיו נקיים.

קובי

פורסם

גרניק ינקה לך את מערכת הקירר בצורה יסודית בגלל הלחץ.

כל חומי הפלאשינג למיניהם יכולים ליצור בעיות (חלק מהחומר נשאר במערכת הקירור לאחר הניקוז ופוגם באיכות נוזל הקירור).

צינור + זרם מים יוציא נוזל קירור ישן וליכלוך קל אבל לא יבצע ניקוי יסודי של המערכת.

פורסם

בוקר טוב !

עצה מבעל מקצוע העובד עם אגזוזים ורדיאטורים:

"לניקוי מערכת קירור, ניסיתי את כל החומרים שיש, ומה שהכי טוב וגם משאיר ריח טוב לאחר מכן היא אבקת כביסה.כל השומנים והלכלוך יוצאים וגם נשאר ריח רענן."

זאת לא בדיחה...אני ראיתי בעצמי מערכת קירור שנכנס לתוכה שמן מנוע לאחר ניקוי עם אבקת כביסה.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

אני צריך להחליף צינורות מים ,האם אני פשוט מפרק את הצינורות ושם את החדשים ,ממלא נוזל קירור ואז מניע וזהו ?

או שכדאי להשפריץ מים מהצינור גינה לתוך בית התרמוסטט עד שהמערכת תתנקה?כרגע יש נוזל קירור אך במיכל העיבוי הנוזל נראה ממש רע ובמנוע הוא עדיין ירוק.(זה הנוזל המקורי משנת 02..)

הרכב המדובר הוא קרניבל 02 דיזל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

צודק הבחור עם האבקת כביסה

שבוע שעבר אני וחבר עשינו טיפול אצלו ברכב הרדיאטור היה מלוכלך במין בוץ כזה בהיר

רבע כוס אבקת כביסה ממלאים את הרדיאטור עם צינור מים בלחץ גבוהה הרדיאטור יוצא חדש כנ"ל המיכל עיבוי של המים!

לא בדיחה בשיא הרצינות!

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
צודק הבחור עם האבקת כביסה

שבוע שעבר אני וחבר עשינו טיפול אצלו ברכב הרדיאטור היה מלוכלך במין בוץ כזה בהיר

רבע כוס אבקת כביסה ממלאים את הרדיאטור עם צינור מים בלחץ גבוהה הרדיאטור יוצא חדש כנ"ל המיכל עיבוי של המים!

לא בדיחה בשיא הרצינות!

הכל טוב ונחמד כשאתה מדבר על רכיב או שניים מתוך מערכת הקירור.

אבל אם תכניס תוסף כלשהו או אבקת כביסה למערכת הסגורה, אני מבטיח לך שלא תצליח להוציא משם את הכל.

פורסם

יום חמישי הייתי אצל אביפרטס .

נוקה הרדיאטור נשטפה מערכת המים הוסף נוזל קירור .

המערכת עובדת מצויין . המאוורר מפסיק את עבודתו שכן קודם עבד קבוע .

היום בדקתי מים אחרי יום נסיעות גדוש אתמול והמים עדיין במצב נקי .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...