Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לא אני לא מוכר את הרכב אלא מבקש ייעוץ בשביל המשפחה :)

הדרישות היא לרכב מסוג ג'יפ (אני לא מבין בזה כלום) שיהיה עם 7 מקומות , הכוונה למרווח ומפנק

מבחינת שטח זה נתון לא חשוב כי הרכב לא ישמש בתור רכב שטח אלא לרכב משפחה גדולה.

חשוב שיהיה רכב נוח לנהיגה

התקציב הוא 100-120 אלף ש"ח אולי קצת יותר, מחכה לאופציות.

פורסם

תקציב קצת בעייתי. במחיר הזה הג'יפון 7 מקומות היחיד שעולה לי לראש הוא סוזוקי גרנד ויטארה XL7 שזה הדגם הקודם שהגיע עם מנוע V6 גדול ו-7 מושבים.

הג'יפים הגדולים יותר, לנד קרוזר ופג'ארו נמכרים במחירים גבוהים ממסגרת התקציב בשנתונים האלה.

מיניוואן כמו מאזדה 5 יציע איכות חיים עדיפה למשפחה וגם כסאות אחוריים עדיפים, במיוחד כשציינת שאין שום כוונה לקחת את הרכב לשטח אז מיניוואן בהחלט יהיה עדיף.

פורסם

ביד 2 מפורסם יונדאי סנטה פה משנת 2007 ב-135,000 שקל. הרבה מעל התקציב, אבל אולי שווה להתאמץ

אם בכל זאת תרצו קצת שטח.

אם באמת אין שום כוונת שטח, מיניוואנים קומפקטיים כמו רנו גרנד סניק או סיטרואן C4 פיקאסו יתאימו לדרישות.

למאזדה 5 יש בפועל שישה מושבים, לא שבעה - המושב המרכזי בשורה השניה לא ראוי לישיבה, למעט אולי

לילדה בת 10 עם אנורקסיה טרמינלית. בכל מקרה קח בחשבון שהקומפקטיים די מוגבלים במרווח למבוגרים.

אם אתם זקוקים למשהו מרווח באמת, לא תהיה ברירה אלא לחפש מיניוואן גדול כמו קיה קרניבל ודומיו.

פורסם

אז זהו שניסיתי להסביר שעדיף לקחת מיני ואן אבל יש התעקשות על גיפ, משהו שהמשפחה רוצה הרבה זמן ועל הדרך הם רוצים שהוא יספיק לנסיעות של כל המשפוחה יחד :)

נגיד והתקציב יכול לחרוג בעוד כמה עשרות, מה הייתם מציעים?

אני חשבתי על ביואיק ראנדוו זה האופציה היחידה שעולה לי אבל אני לא ממש מבין בגיפים.

פורסם

אתה באמת מעוניין - מרצונך החופשי ובלי שאף אחד מצמיד לך אקדח לרקה - לשנע את המשפחה שלך בדבר הזה?

buick%20rendezvous%20niot.net%20(10).jpg

2005_Buick_Rendezvous_ext_1.jpg

:shock::shock::shock:

אישית לא הייתי רוצה להיראות מת בדרך ללוויה שלי בדבר הזה, אבל כל אחד והטעם שלו ;-)

לדעתי סנטה פה תהיה עדיפה - יותר מודרנית, יכולת שטח עדיפה, זולה יותר לאחזקה ונראית טוב יותר.

פורסם

ב-145 אלף שקל ראיתי מיצובישי אאוטלנדר בסיסי ביד 2 מודל 2008, השאלה היא אם לדגם הבסיסי יש 7 מושבים.

בתקציב דומה ואולי טיפה יותר יש יונדאי סנטה פה ממודל 2007 וגם שברולט קפטיבה מאותו מודל.

ויש תרחיש מאוד לא סביר אבל שווה לנסות של ניסאן קשקאי+2 שיוצא למכירה אבל זה רכב ממש טרי בארץ וקשה לי להאמין שיש כבר כאלה למכירה ושהם יעלו פחות מ-165 או 170 אלף שקל.

במחיר כזה כבר אפשר לקנות מינוואן חדש לגמרי אבל ההיצע של רכבי שטח עם 7 מושבים מצומצם יחסית.

פורסם

לצורך העניין הרכב בשביל המשפחה של החברה.

אני לא היתי נוסע בגיפ, פשוט לא עושה לי את זה אולי בעתיד אני אשתנה

דווקא הראנדוו לא כזה נורא, יש כזה לדוד שלי והוא לא כזה מכוער בצבעים הנכונים :)

אני אבדוק בקשר לאווטלאנדר לסנטה פה ולניסן קאשקאי, צריך לברר איתם מה בדיוק התקציב שנוכל להיות יותר ממוקדים :)

עוד רעיונות? חוץ ממיניואנים כי הדרישה היא בפירוש לגי'פ מרובה מושבים :wink:

• תוכן חדש...