Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע למיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני הרבה שנים שיפצתי את המנוע במיני שלי ואז התקנתי תושבות שסתומי פליטה מחוזקים כדי לסוע בדלק רגיל וללא תוסף.

ממליץ לשקול.

שיהיה לך בהצלחה.

שלמה דן גדרון

פורסם

נראה לי שאת כל התושבות, מפני שהתוסף משמש כרפד למכות שהשסתום נותן לתושבת שלו, בצירוף עם החום הרב שנוצר שם.. וכמו שאנו יודעים כול השסתומים נמצאים בתא השריפה וחשופים לתנאים קשים. אך אולי מומחי הפורום יתנו את דעתם המלומדה, מן הסתם.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מידי פעם אני מתקדם קצת והינה עדכון, הגיר כבר שופץ לגמריי ומורכב, המנוע מתחיל לקבל חיים בוכנות חדשות תוצרת קינג הישר מהמפעל בבית שמש.

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ משאבת שמן חדשה ורפידת קלץ' (וורטו) חדשה למנוע הזה ?

IMG_1495.jpg

IMG_1496.jpg

IMG_1497.jpg

IMG_1498.jpg

IMG_1499.jpg

פורסם
מידי פעם אני מתקדם קצת והינה עדכון, הגיר כבר שופץ לגמריי ומורכב, המנוע מתחיל לקבל חיים בוכנות חדשות תוצרת קינג הישר מהמפעל בבית שמש.

מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ משאבת שמן חדשה ורפידת קלץ' (וורטו) חדשה למנוע הזה ?

תגיד, ככה סתם היה לקינג בוכנות בוכנות על המדף, או שהם יצרו לך אותם במיוחד? סחטיין על העבודה.

פורסם

האם דאגת לאיזון דינמי של גל-הארכובה +גלגל התנופה+המצמד (ללא הדיסקה). הנסיון שלי בשיפוץ מנועים אנגליים ישנים אומר כי:

א. המכונאי המצוי יגיד לך שזה שטויות ולא נחוץ.

ב. התוצאות בשטח (וגם מדריכי בית-המלאכה) מראות שזה קריטי - הן לתחושה מהמנוע, והן לאריכות חייו.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
תגיד, ככה סתם היה לקינג בוכנות בוכנות על המדף, או שהם יצרו לך אותם במיוחד? סחטיין על העבודה.

גם אותי מעניין,

בכלל איך הצלחת להשיג אותם? התקשרתי והמספר מנותק :?

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

היה זה לפני שנה בדיוק שהבאתי את הבוכנות מהמפעל, גם אז היה קשה לתפוס אותם בטלפון, אבל המפעל קיים ואם נוסעים למקום ושוקי במקרה נמצא אז אפשר להשיג עדיין בוכנות, מבחינתו זה מלאי מת. מקווה שלא יתיך אותם :twisted:

http://www.king-pistons.com/index.htm

עלות הבוכנות 500 שקלים כולל רינגים ופין חדש.

כדאי בכול זאת לנסות להתקשר לפני הגעה בכדי לוודא שיש משהו במלאי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הנה עידכונים נוספים, המנוע החדש מוכן להשתלה הישן יוצא ומפנה מקום, על הדרך שיפוץ כללי של תא המנוע הציריות והסרנים.

IMG_1746.jpg

IMG_1750.jpg

IMG_1752.jpg

IMG_1753.jpg

IMG_1769.jpg

IMG_1773.jpg

IMG_1784.jpg

פורסם

קינג בוכנות פשט את הרגל לפני פחות משנה אני בעצמי הייתי שם במפעל בבית שמש ועכשיו במקום מפעל ליצור בוכנות יש שם מפעל לפיצוחים, עוד ראיתי ארגז קטן של בוכנות ולדברי בעל העסק לפיצוחים כל הבוכנות הוחרמו בעקבות סגירת המפעל אוו במילים אחרות, אכלנו אותה!

נדב.

• תוכן חדש...