Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

V500 הוא אחלה צמיג, רק שאני די בספק אם הוא עדיין מיוצר. לכן כתבתי שקודם יפרט כאן אילו צמיגים הוצעו לו.

אפשר לכתוב פה דגמים טובים בלי סוף, רק שהרשימות הללו אינן שוות כלום אם שום דבר מהן לא ניתן בכלל להשגה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

על איזה רכב אתה נוהג?

יכול להיות שאם תשנה מידת צמיג תוכל להרחיב את האופציות שלך

חוץ מזה יש לך את האתר www.tires4u.co.il שם בטוח יש מספר אופציות שראוי לשקול אותן.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
המידה בעייתית מכיון שמבחר הצמיגים הראויים שבה נמוך יחסית.

פרט מה מצאת שזמין במלאי ונוכל לעזור לך לדרג אותם.

הבעיה שאני לא ממש מבין בזה ועוד לא בדקתי בדיוק איזה צמיגים יש במלאי, אני פשוט רוצה לדעת כיוונים שאני ידע על מה ללכת בזמן הקרוב.

אני אשמח אם תוכלו לתת לי 3-4 דגמים שהם בערך באותה רמה וגם מבחינת מחיר בסדר ושלא עובר את התקציב הנ"ל וכשאני ילך השבוע הבא לקחת הצעת מחיר על צמיגים אני יראה איזה יותר מתאים ואיזה יוצא הכי טוב מבחינת מחיר בעד תמורה.

וכמובן מה זמין במלאי.

תודה רבה וסליחה על החפירה !

פורסם

יש לי פירלי P6000 על הדלתא,

צמיג בעל אחיזה טובה על כביש יבש, יחסית לצמיגי הליסינג למיניהם.

סביר על רטוב.

לא ספורטיבי בעליל, אפילו לא מתקרב לרמת דביקות טובה.

המחיר, בערך 300 לצמיג.

סה"כ אני מרוצה.

ישנו גם ContiPremiumContact 2.

בעל הצמיגיה המליץ לי בזמנו (לפני שנה וקצת) עליו אך נרתעתי מכיוון שהיה צורך להזמין ולהמתין,

לדעתי הוא הטוב מבין כל האופציות.

מחירו סביב ה400 לצמיג.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

זאת רשימה כללית של צמיגים איכותיים במידה שלך, כדי שתקבל מושג ראשונית לגבי המחירים ( המחירים לא מהזולים):

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=14&a=60&s=185&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=11&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

עכשיו תעשה סקר פנצ'ריות ותראה מה יש להם במלאי והמחירים.

אני לא יודע להגדיר, מה זה צמיגים "ספורטיביים" במידה הזאת (אם יש דבר כזה במידה הנ"ל).

אולי בעלי קוד מהירות V

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכל העוזרים אני יעזור פה בכמה דברים קטנים.

אני נוהג על סיאט איביזה 96 המידה שרשמתי היא מידה אחרי הגדלת גאנט וצמיג.

עכשיו אני מעדיף שלצמיג כמה שיותר אחיזה בכביש גם שהגודל הזה לא כזה להיט.

אחרי כל הנושא הזה אני מתלבט בין 3 שאחד מתוכם לא בתקציב כלכך אבל אם תגידי לו שהוא יותר טוב ביחס ל2 האחרים אז אני יחרוג אלה הצמיגים

AVS V500

P6000

ContiEcoContact 3 אם מישהו המליץ על 2 אז 3 אני מאמין יותר טוב.

אלה הצמיגים לפי מה שהבנתי הP6000 לא כזה דביק בכביש רטוב ולכן אני לא בטוח רוצה אותו.

פחות חשוב לי רעש יותר חשוב לי אחיזה.

ועוד שאלה קטנה מה אתם אומרים על מישלין ENERGY SAVER GRNX

בכללי תודה ויום טוב.

פורסם

אלעד, ה-V500 מיוצר...

קח בחשבון שאין בארצנו צמיגים ספורטיביים במידה הנ"ל - ותצטרך להתפשר על משהו פחות דביק, כמו V500 או C.DRIVE אם תמצא (וקשה מאוד למצוא).

P6000 הוא צמיג סביר ולא הייתי רץ להמליץ עליו,

יש לו נטייה להתייבש מהר והוא יקר ביחס למתחריו ואינו מתעלה עליהם.

Conti EC3 וה-Energy Saver הינם צמיגים "ירוקים" - על פניו אמורים לספק אחיזה פחות טובה ולהציע צריכת דלק משופרת (רק תמצא לי נתון שמאשר זאת ולא הצהרות יצרנים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מה לגבי ה-ContiEcoContact 3 ? האם הוא שווה ביחס למחיר ואין לי בעיה לחכות אם צריך להזמין אותו..

ועוד שאלה קטנה מה אתם אומרים על מישלין ENERGY SAVER GRNX בכללי ?

פורסם

שוב, הוא צמיג נחמד מאוד ה-Conti Eco Contact 3, אך אינו ספורטיבי - כנ"ל לגבי המישלין (שהוא יקר משמעותית מהקונטי' ואני לא מוצא אמיתית להפרש).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הייתה לי רביעיית Premium Contact (אפילו במידה שלך :wink:) - היו נחמדים על יבש ומצויינים ברטוב.

קח בחשבון שכיום יש גרסה מתקדמת יותר (Premium Contact 2) ועדיפה משמעותית, רק שאיני יודע אם היא מיוצרת במידה שלך.

במידה ולא, לך על זה - פשרה נחמדה. תהנה מהם יותר מאשר המישלין והקונטי' ה"ירוקים".

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...