Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד, ה-V500 מיוצר...

קח בחשבון שאין בארצנו צמיגים ספורטיביים במידה הנ"ל - ותצטרך להתפשר על משהו פחות דביק, כמו V500 או C.DRIVE אם תמצא (וקשה מאוד למצוא).

כמו שאמרת, יהיה קשה מאוד למצוא אחד מהם (במידה הנ"ל), לפני כחודש - חודשיים בררתי אצל 10 פנצריות, ולאף אחת לא היה.

בסופו של דבר קניתי קלבר, בהצלחה.

תנסה למצוא SP01 dunlop

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

יש פאלקן ZX912

יוקוהומה C דרייב -צמיג די טוב למחיר ולתמורה ולגודל שאתה מחפש,

הC יותר טוב מהפאלקן לדעתי.(וממש לא קשה למצוא את ה C דרייב בארץ)

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

מסכים עם הבחור מעליי ומוסיף:

לפני חודש בערך שלחתי חבר עם מידה דומה (פולו 05, אאל"ט מידה זההה) לצמיג ישיר בפ"ת.

הוא הרכיב רביעייה של צמיגי פאלקן 912 טריים במחיר של פחות מ-300 לצמיג והוא מרוצה מהם מאוד (התנסה איתם בחורף האחרון).

הצמיג לא ספורטיבי כלל אך מהווה רכישה טובה בעניין התמורה.

הרכב הקודם שלי נעל את ה-326 שגם היו טובים מאוד באופן יחסי.

ל-C דרייב יש הרבה דעות חיוביות ברשת.

פורסם
יש פאלקן ZX912

יוקוהומה C דרייב -צמיג די טוב למחיר ולתמורה ולגודל שאתה מחפש,

הC יותר טוב מהפאלקן לדעתי.(וממש לא קשה למצוא את ה C דרייב בארץ)

במקרה אני מאזור נתניה, ובאזור הזה בדקתי 10 פנצריות, ולאף אחת מהן לא היה c drive במידה הנ"ל.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

פורסם

לגבי ה912 אני לא ממליץ יש לי כאלה על הרכב לא ממש רוצה

השוליים נשחקו מהר מאד{שנה}

יש R888 בהזמנה במידה כזאת

וזה כבר צמיג ברמה אחרת

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אצלי בפונטו הרכבתי goodyear duragrip בדיוק באותה מידה כמו שלך. ממש לא הייתי קורא להם צמיגים ספורטיביים, אבל הם אוחזים הרבה יותר טוב מהפירלי המקוריים שהגיעו עם הרכב, ובנוסף הם יחסית שקטים.

אני רכשתי אותם בכ350 ש"ח לצמיג בפנצ'ריה בצפון.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

דורהגריפ זה זבל סיני ליד C.DRIVE או Premium Contact. שהשם גודייר לא יגרום לך ליותר מידי התרגשות, הם מיוצרים בטורקיה והם נחותים מגודייר שמיוצרים אי שם באירופה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא צריך להגזים - גודייר דורגריפ זה לא זבל ולא צמיג סיני, לא ליד C.DRIVE, לא ליד PREMIUM CONTACT.

צמיג שקט שמתאים לנהיגה רגועה ונותן תמורה טובה, אם קונים אותו במחירי מבצע באוטודיפו.

לדעתי, זה צמיג ברמה של קלבר DYNAXER ואין לו שום בעיות בטיחות כמו ל"זבל" האמיתי.

אגב, דורגריפ מחוזקים שקניתי לקנגו היו מיוצרים בפולין, והם החזיקו יותר מקונטיננטל VANCO CONTACT המקוריים והרבה יותר יקרים (אבל גם התפוררו מהר).

לכל אחד יש העדפות של חברת הצמיגים, ולא צריך לקרוא למה שפחות טוב לדעתך "זבל", במיוחד אם מדובר בצמיג לא רע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
דורהגריפ זה זבל סיני ליד C.DRIVE או Premium Contact. שהשם גודייר לא יגרום לך ליותר מידי התרגשות, הם מיוצרים בטורקיה והם נחותים מגודייר שמיוצרים אי שם באירופה.

יצאתי במיוחד עכשיו לאוטו כדי להתסכל על הצמיגים (תודה לפנס של הפלאפון שעזר לי)- הרכב שלי נועל גודייר תוצרת פולין.

רק אל תבקש תמונה, באמת שאין לי כח ללכת לאוטו עוד פעם.

anyway- אני הרבה יותר מרוצה מהגודייר מאשר הפירלי P שקר כלשהו שהגיעו מהמפעל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני לפני רכישה של

ב350 שקל לצמיג האם הצמיג הזה שווה את זה והאם השם עומד מאחורי הביצועים של הצמיג הנ"ל או שאני יתאכזב

185/60 R 14 82T ENERGY SAVER GRNX MICHELIN

אני אוהב לפעמים לקחת את הפניה קצת יותר מהר מהזקנה ברנו מגאן האם הצמיג הזה יחזיק אותי או שאני יעוף איתו ?

בתודה מראש לכל העונים ממש חייב עזרה לגבי זה

• תוכן חדש...