Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

שני הרכבים של המשפחה סובלים ממספר שריטות עמוקות (צבע לבן) מציקות, וכידוע אין מנוס מלבצע צביעה מחדש (די הרבה כסף).

חשבתי לעצמי למה אי אפשר פשוט לקנות פחית של הצבע המקורי של הרכב לפי מספר סדרתי, לצבוע במכחול או מכשיר אחר ולווקסס את האזור בסוף? יקר יותר זה בטח לא יכול לצאת, ובנוסף נותן פיתרון לשריטות עתידיות...

האם אפשר לבצע את זה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

האם אפשר ? כן

האם זה יראה טוב? רוב הסיכויים שלא.

הצבע שעושים במוסכים נעשה בריסוס ובתנור שמנקה את האוויר ומוציא חום למניעת נזילות.

אבל לא פחות חשוב, עושים עבודת הכנה, משפשפים את החלק הנצבע וכו' ולרוב יצבעו את כל החלק ולא רק את השריטה או התיקון כדי להמנע מהבדלי גוון.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

למה שיהיו הבדלים בגוון? הצבע הוא אותו הצבע (לפחות זאת הכוונה). בהנחה שהצבע המקורי לא שינה את הגוון שלו במהלך השנה וחצי שהוא על הכביש (וגם אם כן, זה בר תיקון).

פורסם

שנה וחצי זה המון זמן ע"מ שיהיו הבדלי צבע.

ברכב הקודם שהיה בבעלותי (גולף 2008 כחולה כהה) לאחר כחודש בלבד, מישהו שפשף לי את הכנף וגרם לשריטות בפח הרכב מעל הטמבון הקדמי השמאלי.

לאחר הצביעה במוסך המורשה והפחחות הקלה - לא היו הבדלי צבע בשבועות הראשונים.

לאחר כחודשיים כבר היו הבדלים ניכרים לעין בנקודות אור וזוויות מסויימות, במיוחד בשעות הערב כשהשמש לא מאירה.

למצב של "בלתי אפשרי להבחין" בחיים לא תצליח להגיע לצערי. קח בחשבון שהשמש פה בעייתית מאוד וגורמת לשינויים בגוון ובחום על הפח (מקום שנצבע יהיה וירגיש חם יותר ממקום אחר שלא נצבע).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בדיוק כמו שנכתב מעליי.

שנה וחצי זה המון זה בשמש הארצישראלית וזה עושה את שלו.

עניין נוסף,

כאשר צבעי הרכב מכין את הצבע לרכב הוא מרכיב אותו ממספר צבעים לפי כמויות שמופיעות לו במחשב עפ"י קוד צבע שהוא מזין.

את קוד הצבע היצרן רושם על הרכב.

נניח השנה היצרן עבד עם חברת צבעים X ואת כל הצבעים של רכביו הרכיב באמצעות הצבעים של אותה חברה. עוד 10 שנים אתה בא לצבעי ורוצה לצבוע חלק מהרכב.

אף אחד לא יודע אם הצבעי עובד עם אותה חברה שהיצרן עבד איתה לפני 10 שנים. וגם אם כן מדובר בסדרות ייצור שונות כך שייתכנו שינויים בגוון.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

ניתן לקנות צבע לרכב בספריי ולצבוע את הקטע השרוט זה עדיף ממכחול יש חנות בנהריה בשם חלומות בצבעים הוא מכין את הצבע במקום

פורסם

ניתן להשתמש בטריק הבא:

-השג את הצבע המתאים מצבעי רכב. אתה זקוק לכמה סמ"קים בלבד כך שלא אמורה להיות בעייה.

-אחרי ניקיון של איזור הצביעה, השתמש במקלון לניקוי אוזנים כדי למלא את השריטה, השתמש במקלון רק פעם אחת ואם יש צורך להוסיף צבע השתמש במקלון חדש.

-אחרי היבוש בצע ווקס. אם התוצאה לא מספיק טובה, בצע פוליש עדין באזור הצביעה.

אם זה צבע רגיל (לא מטלי) אתה אמור להגיע לתוצאה טובה מאד. בצבע מטלי התוצאה פחות טובה עקב שוני בעובי הלקה לאחר הצביעה.

פורסם

לפי דעתי ניתן למלא עם מכחול או קיסם אוזניים שריטות עמוקות וזה הרבה יותר טוב מלהשאיר את זה חשוף .

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

+1

בעבר היתה לי פולו 16V בצבע בורדו מיטאלי והיתה לה על הכנף שריטה שהגיעה לצבע יסוד

קניתי מטופ קולור פחית צבע זהה בעלות של 75 ש"ח ומברשת דקה כמו של ציור על ציפורניים

היה קשה להבחין בשריטות אחרי זה

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

זה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות.

השאלה היא האם אפשר לקנות את הצבע המאוד מסויים הזה שבו היצרן השתמש.

הצבעים הם שחור וכחול כהה, אז אולי יהיה קשה יותר להבחין.

פורסם

מכחול לא יצא טוב, תצבע בעדינות עם פילטר של סיגריה (כמובן לאחר שהופרד מהנייר), תנסה להתמקד על השריטה ולחרוג ממנה כמה שפחות. רק לא עם ספריי זה יצא מכוער אש.

פורסם

מבקשים ממנו שיכין לך את הצבע לפי הקוד של הרכב.

משפריצים לתוך הפקק צבע עד שיש צבע במצב נוזלי ומשם "מבעבעסים" אותו עם המכחול

בהצלחה.

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

• תוכן חדש...