Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכישת סיאט לאון טורבו הדור הקודם (02-05). אשמח לקבל חוות דעת כללית לגבי הרכב - ואם אפשר להתייחס להבדל באמינות (במיוחד) ,בהנאה בנסיעה, צרוכת דלק וכו, בין השנתון 2002 שהוא בא עם הנעה כפולה לבין שאר השנים 03-05 שבהם הרכב יצא עם הנעה קדמית.

אני מדגיש שרכשתי את הרכב אבל דגם רגיל (מנוע אטמוספירי), ידני כמובן, 1800 סמ"ק. והייתי די מרוצה איתו ומכרתי רק בגלל שרציתי לשדרג לדגם טורבו.

תודה מראש.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

את הלאון 4 2002 קשה מאוד למצוא, לבוס שלי יש אחת מהבודדות שעדיין נוסעות בארץ והיא נוסעת כמו חייה, גודשת 1.3.

שים לב שההנעה הכפולה בלאון היא לא קבועה כמו באימפרזה למשל אבל עדיין רכב בעל פוטנציאל גדול מנוע מצויין ה-1.8T של קונצרון VAG מספק 180כ"ס תענוג!!!

ולא היא לא למכירה היא עוברת אליי {מתישהו :-D}

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני לא יודע מה התקציב שלך אבל היום אפשר למצוא את הלאון sport up 2007 במחירי תחת באזור ה90k ואפשר בפחות אני רואה מודעות ביד 2 כבר המון זמן שאנשים לא מצליחים למכור נהגתי על הרכב הזה ופשוט תענוג נח לישבה גיר ידני מעולה המון כח והנאה בנסיעה צריכת דלק סבירה על הדגמים הישנים לא אוכל לעזור כי לא יצא לנהוג עליהם בכל מקרה בהצלחה

פורסם

קודם כל, הלאון 2007 יקרה בהרבה מהלאון עד שנת 2005.

בנוסף, אני לא יודע איך הגעת למסקנה כי ניתן למצוא את הדגם הנ"ל במחיר של 90K, כרגע הסתכלתי ביד 2, אנשים אומנם מבקשים פחות מ100 אבל תסתכל על הנתונים שלהם, לא סתם המחיר זול משמעותית.

המחירון היום 103K ובמידה ונמצא אקזמפלר שמור (במקרה יש לי אחד כזה ביד), התשלום עליו יהיה לפחות המחירון שעומד על 103K או יותר, תלוי כמה הנתןנים שלו טובים.

בנוסף אין יותר מידי חתיכות מהרכב הנ"ל ובפרט שמורות (יוצר רק בשנים 2006-2007).

בכל מקרה, פותח השרשור, תצטרך סבלנות אומנם, אבל בסופו של עניין זה תמיד משתלם ואני בטוח שתוכל לשים יד על אקזמפלר שמור אם רק תחכה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

ליאון טורבו 2004 תהיה עדיפה בכל פרמטר מהליאון 4.

נ.ב. למעט בנסיעות OFF ROAD.

סה"כ מוצר טוב מאוד רק צריך שיהיה מאץ' בין הצרכים / רצונות הקונה למה שהמכונה מסוגלת לתת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

איך שאמרתי שאני מעוניין בדגמים של השנים בין 2002 עד 2005 כלומר הדגם הישן, ובכל מקרה הדגמים החדשים לא נכנסים בתקציב שלי (בין 60K אולי עד 70K גג) אבל גם אם אמצא רכב שמור בסכום יותר זול זה גם רליוונטי. אני אישית לא מכיר את הרכב בדגמי הטורבו כך שאני לא יודע מי עדיף הלאון 4 (2002) או שאר הדגמים (03-05) ,בגלל זה פתחתי את השרשור כדי לקבל את עיצתכם בעניין. ואני לא רוצה לחזור על אותם המילים בתגובה הראשונה שלי, אשמח לקבל תגובות יותר לעניין כמו התגובה האחרונה של obarshad.

ותודה לכל העונים.

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

Seat Leon 2002 1.8 Manual . Subaru B4 2007 2.0 Manual . Kia Sportage 1997 2.0 Manual . Seat Leon 2002 1.6 Manual . Isuzu D-max 2006 3.0-TDI Manual . Skoda Oktavia 2012 1.4-TSI Manual

פורסם

ללאון 4 יש מערכת 4X4 מסוג הלדקס מאוד מסובכת ויקרה. היא גם יותר זללנית בדלק ומרגישה כבדה משמעותית מהיורשת המחליפה שלה.

הייתה ברשותי לאון טורבו צהובה 04. ידנית עם שישה הילוכים. מכונית מאוד מאוד מאוד מוצלחת.

מומלץ בחום.

פורסם

כן, אני חושב שבסופו של דבר אני אלך על הדגם טורבו 2X4, אבל נשארה רק שאלה אחת והיא- האם יש הבדל בדגמים בין השנים 03-05 כלומר האם יצא איזה דגם משופר יותר חיצונית, מכאנית אולי, אנטיריור או משהו כזה? או שכול הדגמים בין השנים האלה אותו רכב בדיוק רק עם שנת יצור שונה?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

פורסם
כן, אני חושב שבסופו של דבר אני אלך על הדגם טורבו 2X4, אבל נשארה רק שאלה אחת והיא- האם יש הבדל בדגמים בין השנים 03-05 כלומר האם יצא איזה דגם שונה חיצונית, מכאנית אולי, משהו כזה? או שכול הדגמים בין השנים האלה אותו רכב בדיוק רק עם שנת יצור שונה?

מישהו בבקשה ?:?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אותה שאלה בתגובה הקודמת אבל בנוסח שונה: האם ישנם הבדלים כלשהם בין דגמי Top-Sport לבין דגמי FR ברכבים שיוצרו בין השנים 2003 עד 2005 ?

kobi.idan2 כתב:
גיר ידני או רגיל?

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...