Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול.

לאחרונה נתקלתי בפיג'ו 206 יפייפיה, שנת 2002 ידנית 1600 110 כ"ס 3 דלתות.

יד 2, האוטו לא עבר אפילו תאונה קטנטנה, הצבע מקורי בכל האוטו, אין מכות אין כלום חוץ מכמה ממעיכות קטנות כאלה בפח [הגיוני אחרי 8 שנים על הכביש] שבקושי רואים, רק אם מתמקדים, האוטו במצב מצויין!

מטופל רק במוסך מורשה.

עכשיו הבעיה, האוטו עבר 230 או 250 אלף ק"מ, לא זוכר בדיוק [אני עדיין לא מבין איך אוטו כל כך שמור ומלוקק עובר כל כך הרבה ק"מ] ואבא שלי [הוא מוסכניק] אמר שהמנוע תיכף מסיים את העבודה שלו וצריך להחליף מנוע.

הבנאדם ירד 6500 שקל מהמחירון, בגלל שצריך להחליף מנוע.

עכשיו השאלה שלי היא אם כדאי לקנות אוטו במצב כזה מצויין שצריך להחליף לו מנוע, או שלא כדאי להיכנס לכל הפרוצדורה הזאת עכשיו?

ואם כן, מאיפה אפשר להביא מנוע כזה?

תודה.

פורסם

מדובר ברכב נפוץ ביותר. מדוע, בין אם צריך החלפת מנוע או לא, ננעלת על הרכב הספציפי? במקומך הייתי מחפש אקזמפלר אחר, עם קילומטראז' נמוך בהרבה. אין שום בעיה להשיג מנוע כזה מייבוא/פירוק במקרה והרכב מוציא מהאגזוז ניחוח של הבושם החדש מבית הוגו בוס, והחלטת שאתה ממש חייב אותו.

פורסם

אם הרכב שמור ומטופל, המנוע יכול להחזיק יותר מ-250K ק"מ,

אבל הבעייה היא שאתה תצטרך למכור רכב עם קרוב ל-300K ק"מ, זה לא קל :-).

-

פורסם

מנוע רוכשים מפירוק או מייבאים מחו"ל.

לדעתי לא כדי להיכנס להרפתקה הזו, הבלאי שנוצר מהקילומטרז הגבוה לא פגע רק במנוע ויידרשו החלפות מכניות נוספות ורבות אני מאמין.

ד"א המנוע "החדש" שאתה תרכוןש הוא לא חדש אלה מרכב שעבר תאונה והושבת, המנוע כמובן בסדר גמור ונבדקת הקומפרסייה ועוד כמה דברים בשביל לאשר תקינותו אבל לך תדע כמה זמן הוא יחזיק לך, כמה קילומטרז הוא עבר ומי נהג בו.

אתה גם יכול ללכת לבדיקה עם הרכב ולבדוק מה באמת דורש החלפה ואיזה בלאי נוצר ולהגיע לבסדר מחיר נוח עם המוכר, דרך אגב לא חייב להחליף מנוע בגלל הקילומטרז, מנוע מודרני מחזיק הרבה יותר מ250 אלף ק"מ עם טופל כראוי וננהג בהתאם, לי אישית הייתה סוזוקי עם 273 אלף ק"מ מקורי על מנוע בן 20, הבן אדם פשוט טיפל בה בזמן ונהג בה בהתחשבות.

ולא חסר סיפורים על רכבים שהגיעו ל400 אלף ואף יותר.

קח לבדיקה וחזור עם תוצאות.

פורסם

לפי מה אבא שלך קבע שצריך להחליף מנוע ?

אולי צריך להחליף גיר ?

אולי המנוע בסדר ?

בכל מקרה, אם באמת יש צורך מיידי בהחלפת מנוע, ההחלפה תעלה יותר מ-6500 ש"ח.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
הבנאדם ירד 6500 שקל מהמחירון, בגלל שצריך להחליף מנוע.

ירד 6500 שקלים מאיזה מחיר?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...