Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 205 98

shlomo5001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מחפש רכב חסכוני כבר הרבה זמן עד עכשיו חיפשתי פונטו אבל הכסף לא שווה את התמורה!

ראיתי פיגו 205 שנת 98 עם 132 ק"מ ניראת חדשה.

רציתי לברר עליה פרטים קצת! מה אתם חושבים עליה? האם שנת 99 הוא עדיף? בסה"כ אני מחפש רכב חסכוני ואמין ויגיע מנקודה לנקודה!

ומה לבדוק לפני קנייה?

תודה לעוזרים.

פורסם

לי הייתה אחת משנת 99, 1400 סמ"ק ידנית.

אוטו מאוד כיפי לנהיגה, נסיעה נוחה, הגה מתקשר וכוח סביר.

צריכת דלק טובה מאוד, אם נוהגים רגוע.

האמינות שהוא הפגין הייתה סבירה, אבל לא מזהירה, מצד שני, לא ממש ידעתי איך לתחזק אוטו כמו שצריך בשעתו, ובטח אוטו שרגיש להתחממות כמו זה (קרי, השתמשתי בנוזל קירור בשני שקל מאוטו דיפו, ושילמתי על זה...).

מצד שני, גם כשהוא מתקלקל, זול למדי לתקן.

בגדול, אוטו כיפי ומוצלח. בטיחות בלתי קיימת דרך אגב, אין ABS אין כריות אוויר וכו'.

פורסם

למה אתה חושב שהפונטו לא משתלמת? לדעתי, במחיר המחירון הנמוך שלה, היא אחת המכוניות שנותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מחפש פונטו ELX ולא רק שקשה למצוא שמורה אם כבר מוצאים אז הם חושבים שיש להם זהב ביד!

אני לא אשלם על רכב מעל המחירון ובטח שלא פונטו.

אני חושב שה205 עומדת עם הפונטו!

פורסם

הבנתי את הגישה שלך.

זה בסדר, אתה לא חייב לשלם מעל המחירון בעבור ספייס ELX במצב טוב. מישהו אחר כבר ישלם.

אני לא אומר שה205 גרועה, אבל אני לא חושב שנכון לכתוב שהיא באותה רמה כמו הספייס. הספייס מודרנית יותר, בטוחה יותר, מרווחת יותר, נעימה יותר למגע אדם. ה205 אומנם מהנה יותר לנהיגה והחלפים שלה זולים (וזה לא שהפיאט יקרה במיוחד), אבל קשה לי לחשוב על עוד נקודות עם יתרונות מהותיים ל205.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז אני רק אוסיף שעברתי מהפג'ו 205 שלי לפונטו ספייס ELX - כך שיש לי פרספקטיווה רלוונטית.

הפג'ו מהנה הרבה יותר לנהיגה לספייס, ונוחות הנסיעה (שיכוך מהמורות) ניתנת להשוואה.

בכל שאר הפרמטרים, הפונטו עולה על הפג'ו באופן משמעותי.

האוטו מרגיש יותר אוטו, נעים יותר לשהייה, בידוד הרעשים טוב יותר, צריכת הדלק טובה משמעותית (והפג'ו הייתה חסכונית מאוד), הפלסטיקה מודרנית ונעימה, מרווח באופן מפתיע, תא המטען שימושי מאוד, והאמינות, לפחות אצלי, משמעותית טובה. הבטיחות האקטיבית והפאסיבית שנות דור קדימה.

הדבר אינו מפתיע - ה-205 תוכננה בערך ב-1982, בעוד שהפונטו ספייס היא אוטו מודרני הרבה יותר.

בנוגע למחיר, הספייס עולה בערך פי 3-4 מהפג'ו, אבל גם תהיה חדשה בכמה וכמה שנים, ופשוט מודרנית יותר.

ולבסוף, בנוגע למחירון, לי אישית לקח חודשיים למצוא פונטו ספייס במצב טוב, ולא הייתי מהסס לשלם מעל מחיר המחירון (המצחיק ממילא) בשבילה, גם בדיעבד.

זהו.

דניאל

פורסם

דיברתי עם הרבה אנשים שיש להם פונטו (רובים כבר החליפו מנוע או ראש מנוע).

אני לא אמרתי שפיאט לא טובה פשוט היא עדינה לעומת הפיג'ו וגם לא יודע אם משתלם להוסיף עוד 10 אלף על פיאט.

אני עדיין מחפש פיאט ELX פשוט זה מה שיבוא ראשון! 

פורסם
ולמרות כל היתרונות של פונטו הייתי מעדיף 205, הזדמנות אחרונה להינות מרכב יחודי, אמין וזול לתחזוקה.

גם אני !

לא ממליץ על פיאט.

פורסם

אתה תשלם 20 אלף שקל בשביל לרכוש פיג'ו 205 שנת 98 שתוכננה בשנות ה80 ואין בה שום דבר מיוחד אפילו לא אמצעי בטיחות "סטנדרטיים?

לדעתי עם כבר פיג'ו אז 306 משנתון גבוה יותר תיכנס בתקציב, יותר כיפית מה205, נוחה לא פחות מרווחת יותר וחסכונית כאחד, ויותר בטיחותית.

• תוכן חדש...