Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט ברכישה של אחת מהמכוניות הנ"ל מה הייתם ממליצים? כאשר השיקול החשוב ביותר הוא צריכת דלק ועלות חלפים...

התקציב הוא עד 6000 ש"ח ואני מחפש אוטומט בלבד.. את הקיה ניתן לרכוש בתקציב הנ"ל בשנתון גבוה יחסית (97) אך אני לא מכיר את הרכב. את הדייהטסו אני מכיר בגרסה הקטנה ((1000 סמ"ק ידנית) ועם הסוויפט גם אין לי ניסיון. אשמח להמלצותיכם.

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

לסוזוקי סוויפט 1.3 אוטומט יש את הגיר המוצלח ביותר (מבחינת אמינות) מבין הקטנות של התקופה, מה שכן שתיהם עגלות יחסית בגיר אוטומטי.

הרכב מאוד אמין ולא בעיה למצוא אחד שמור מזקן רק אל תתפתה להאמין לרמאים שאומרים לך שהקילומטרז הוא 60 אלף שבעצם הוא 260 מכיוון שאין ספרה ראשונה בסויפט. חפש אחד עם תיעוד.

מה שאני יכול להמליץ לך ובחום, אל תתפתה למנוע 1.0 הוא ממש עגלה אבל ממש ברמה שבפתיחות אני עוקף אותו בריצה.

לחבר שלי הייתה כזאת ובעליות בחיפה שהיה עוזב את הברקס הרכב היה רועד ממש וזה לא הייתה בעיה אלא זה רגיל.

עוד רכב זה ג'סטי 1.2, הרכב הזה כל כך לא מאובזר וכל כך מורכב מפח בקושי דיפוני דלתות יש, אין בו מה שיתקלקל! וזה יתרון למחפשי רכב זול. הייתי ממליץ לך להתמקד בדגמי ההזרקה של הרכבים, צריכת דלק די נמוכה אבל עדיין גבוהה יחסית לידני, תזכור שמדובר בגיר 3 הילוכים בלבד שאחרי 80 קמ"ש כבר מתחיל לצרוח, אל תצפה לנסוע בו הרבה בינעירוני כי זה ממש לא האיזור שלו.

ואם בקאיה אתה מתכוון לפרייד אז הרכב הוא בסדר גמור לא מכיר אותו יותר מידי אבל מחבר שלאבא שלו יש כאזת היא אומר שהיא אמינה, ושהמחיר הנמוך הוא בגלל התדמית של קאיה בארץ, תריץ חיפוש אאולי תגלה שזה רכב טוב בסופו של דבר.

פורסם

לדני אין לך ניסיון עם שרייד אוטומטית אכל לי יש . לפני 5 שנים היתה לי שרייד 1000 מודל 88 נסעתי איתה שנה שבמהלכה הרכב עבר 35000 ק"מ ללא תקלות כלל ודרך אגב הרכב עדיין היום נוסע ונמצא במצב מצויין ביחס לשנה שלו. מניסיוני עם 3 הדגמים היפנים:הגאסטי הכי זריזה אבל לא נוחה . הסוויפט די מוצלחת אבל רועשת ותנוחת הישיבה בה נמוכה. השרייד היא הפשרה הטובה ביותר הנושבים נוחים מנוע שקט מאד. לאחר 3 שנים שיש ברשותי שרייד 93 1000 ידנית שנוסעת כחדשה חשבתי מספר פעמים "להתקדם" לרכב חדש יותר אבל כל רכב שבדקתי לא נתן לי תחושה שניתן לסמוך עליו כמו שאני סומך על השרייד גם בפיאסטה 95 שיש לי בנוסף אין את תחושת הביטחון ברכב כמו שיש לי בשרייד.

פורסם

אם אתה ממש חייב לבחור באחת מהן, לך על הקייה פרייד.

היא אמנם רחוקה מלהיות יצרת מופת מוטורית, אבל יש לה מנוע בעל הזרקת דלק, הגה כוח ואיבזור נוחות סביר - נעילה מרכזית, חלונות חשמל ואפילו אנטנה חשמלית.

הפרייד היא סה"כ מאזדה 121 ישנה עם סמל של קייה, טוב זה לא, אבל זה מה יש ב 6K.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...