Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סאב כולל תיבה עד 700שקל+- יחובר למגבר קראנץ1400.4 יחד עם טמפו 6.5

שמעתי את הR1 של רוקפורד והמגבר מסתדר איתו מצוין אבל עדיין זה לא מה שאני מחפש.

שמעתי גם קנווד 1200 עם400RMS אהבתי מאוד את הסגנון שלו אבל המגבר לא פותח אותו כמו שצריך.

לכן אני פונה לעזרה ממכם מה כדאי לקנות? אין לי בעיה לקנות מיד שניה גם.

כמו שאמרתי יחובר למגבר קראנץ1400.4 אין לי מושג כמה מוציא בגישור.

תודה.

bmw-530i 3.0L

פורסם

לא כל כך משנה לי אבל משהו בהמצע יהיה בסדר עם כי אני מעדיף יותר חוזק שומע בעיקר מזרחית וטראקים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

קראנצ' תמיד מצהירים על הספקים גבוהים, אבל בפועל המגבר שלך מוציא כ- 85 RMS לכל ערוץ.

לדעתי בגישור הוא מוציא משהו כמו 230-240 RMS.

למגבר הזה תוכל לקנות את הסאב הנ"ל של JBL, שינגן טוב ויתן באסים טובים היות והוא נציל ( 93 DB ), ביחד עם תיבה יעלה כ- 700 ש"ח לחדש:

http://www.ninja-polo.com/index.php/jbl-gto1204d.html

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חפש HERTZ ES300 / ES250

סאב מדהים.

CERWIN VEGA HED12 / VMAX

גם מעולה.

אלה המומלצים שלי.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תוכן חדש...