Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

ביום ראשון המגבר הפסיק לעבוד, היום תיקנו אותו והחליפו פיוז.

יש 2 פיוזים שקשורים למגבר, אחד ממש במגבר ואחד במכסה מנוע בכבל שמוביל מהמצבר למגבר, מה שבמכסה מנוע נשרף..

אז השאלות שלי זה ככה:

מה התפקיד של הפיוז?

איזה סיבות יכולות לגרום לו להשרף?

מה היה קורה אם לו היה פיוז?

תודה :)

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

פיוז הוא מנגנון הגנה שנועד לשמור על הרכיבים מפני זרם מוגזם שעשוי להרוס אותם. במקום שהזרם ייכנס כולו לרכיב ויפגע בו, הפיוז נשרף ואתה צריך להחליף רק אותו ולא את כל המכשיר. אם הגעת למצב שהפיוז נשרף - כנראה שמשהו לא תקין בהתקנה שלך (או במכשיר).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע זה קרה אחרי ששמת את הסאב שההתנגדות לא אותו דבר?

ואיזה התנדת המגבר נותן אם לא לפחות 4...? איזה סאב? תפרט

פורסם

הנה המגבר:

Amplifier Type: Multi-Channel

RMS Power: 75W x 4

Bridged RMS Power: 150W x 2

Line or Speaker Level Inputs

Pass-Through Preamp Outputs

Optional CT-1 Cooling Turbine

Dual Variable 40-400 Hz Crossovers

12dB Juice Boost Bass Enhancement Circuit

Chrome-Plated Top Cover

THD at Rated RMS Power: n/a

Speaker Level Inputs: Yes

Preamp Outputs: Yes

Built-In Crossovers: HP/LP

Bass Boost: 0, 6, or 12dB

Frequency Response: 20-20,000 Hz

Channel Separation: 50 dB

Signal to Noise Ratio: >90 dB

Fuse Rating: 2 x 20 amps

rotech%20rtc-480-small.JPG

הסאב הוא: MTX AUDIO 200RMS ב 4 אום

המגבר נותן לסאב דרך שתי ערוצים .. כאילו גישור.. דרך אגב אפשר לתת לסאב מקסימום דרך המגבר 150RMS או שהסאב ישרף? אני פוחד לתת לו 150..

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

אתה יכול להגביר עם שמיעה בלבד שאתה שומע בתוך הרכב ואם מספיק לך באס,רב הסיכויים שאם תיתן 150 זה גם מאמץ את המגבר יותר וגם אתה תשמע יותר באסים מהצלילים.

ד"א איזה רמקולים יש לך? שמחוברים למגבר.

Scan Speak

פורסם

בס"ד

focal k2power מחוברים למגבר..

כמה RMS פנוי צריך להשאיר בסאב בשביל לא לשרוף אותו וכמה RMS צריך להשאיר פנוי במגבר בשביל לא להזיק למגבר?

כאילו, אם יש לי סאב 200RMS כמה RMS צריך לתת לו בלי לשרוף? (נגיד שהמגבר יכול לתת בלי סוף RMS..)

ואותה שאלה עם המגבר..

פורסם

תשמע הכל צריך להיות לפי השמיעה שלך אם המגבר נותן לסאב בגישור יותר RMS אז הוא גם מתאמץ יותר,תנסה לשים ווליום מסוים במגבר בערוצי הקומפוננט תראה שזה מספיק לך ואז תתחיל להרים את הסאב דרך המגבר ותראה כמה ווליום צריך כדי שישתלב טוב עם הקומפוננט ולא יהיה חלש/חזק אחרי זה תשים לב כמה GAIN הוזזת ביציאות של המגבר,רצוי לא לאמץ את המגבר יותר מדי אבל אם אין ברירה והמגבר לא יכול להפיק ווליום שיספק אותך זה כבר משהו אחר.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

בס"ד

הרמקולים כבר מספיק רועשים =] הסאב הרבה יותר חזק מהרמקולים אבל אני אוהב לשמוע באס חזק.. במילים אחרות אני רוצה לנצל את המקסימום מהסאב וגם להשאר עם המגבר הזה , מה לעשות?

אפשר לכוון את המגבר על המקסימום (150) בלי פחד או שצריך קצת פחות לדוגמא 130 RMS ?..

פורסם

קצת קשה לי להאמין שאתה תוכל לשמוע 150RMS של באס ו 75 ברמקולים,אבל אם אתה אוהב..

דרך אגב על כמה HRZ הסאב והקומפוננט חתוכים?

והם מסמנים על HP וLP כל אחד במקומו כן?

Scan Speak

פורסם

בס"ד

זה לא רק הרמקולים זה גם טוויטרים של פוקל שמחרישים אוזניים אפילו בלי מגבר.. =]

הרמקולים מקדימה על FLAT והסאב על LP

התדרים של הסאב סתם שיחקתי איתם אני לא יודע לכוון בכלל, באמת רציתי לשאול את זה על איזה תדרים לשים את הסאב?

והקרוסים של הרמקולים מקדימה אני לא יודע לפרק את הפאנל בשביל להוציא ולבדוק..

וממש תודה על העזרה =]

פורסם

המלצה שלי שתשים את הקומפוננט על HP ו(FLAT זה לעבדה אחרת) את הסאב תשאיר על LP לגבי הכיוונים את הסאב שים על 80HZ,ואת הקומפוננט זה צריך לראות בדרך כלל שמים קומפוננט על כ 125 HZ.

איזה רדיו יש לך?

Scan Speak

• תוכן חדש...