Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך קומפוננט שיהיה חזק ואיכותי מאוד צלילים נקיים גם בווליום גבוהה .

דבר ראשון עם תוכלו להגיד לי מה הגודל שלי של הרמקולים בהונדה קופה 96 בדלתות ומאחורה אני מאוד השמח .

http://cgi.ebay.com/MOREL-DOTECH-OVATION-6-2-WAY-6-COMPONENT-SPEAKER-SET_W0QQitemZ130380208496QQcmdZViewItemQQptZCar_Speakers?hash=item1e5b441970

מה אתם אומרים על הדגם הזה, עם יש דגם במחיר שלו +- יותר טוב השמח להצעות .

מה מהרשימה פו הכי טוב מכל הבחינות ?

http://electronics.shop.ebay.com/Car-Electronics-/3270/i.html?_nkw=MOREL&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

אני רוצה להגביר ושלא יכאב לי האוזניים . ואני לא מיתפשר על איכות ולא במחיר .

בקשר לשאר הרכיבים לאט לאט אני ישלים את שאר הרכיבים. חשבתי כבר על מגבר Sundown SAZ1500D מונו ו2 סאבים P3

אני יודע שיעלה לי הרבה כסף אני מוכן לשלם לאט לאט הכל דבר דבר .

רמקולים אחוריים אני ממש לא יודע מה יתאים לכל המערכת צריך משהו ברמה של שאר הרכיבים,מגבר לרמקולים אני גם לא יודע מה יתאים לקומפונט ולרמקולים מאחורה .

תודה חברה על העזרה השמח עם תמליצו לי :wink:

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=27

תבדוק פה בקשר למידות, בקשר לציוד, אתה פתוח ליד 2? מה התקציב שלך? שמעת כבר סטים שונים של רמקולים כדי שיהיה לך אינדיקציה למשהו שאתה מחפש? ולא פחות חשוב מהיכן אתה?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
http://www.carsforum.co.il/vb/announcement.php?f=15&a=27

תבדוק פה בקשר למידות, בקשר לציוד, אתה פתוח ליד 2? מה התקציב שלך? שמעת כבר סטים שונים של רמקולים כדי שיהיה לך אינדיקציה למשהו שאתה מחפש? ולא פחות חשוב מהיכן אתה?

הא הבנתי בהונדה זה מידות גדולות

אני פתוח ליד שניה

לא שמעתי אף סט אני השמח לבוא למפגש מוזיקה לא מצאתי אשכול שרשום מתי יש מפגשים .

סכום שלי משתנה אני מוכן להשקיע לאט לאט 10+- שיהיה משהו טוב איכותי אני אוהב להרגיש מוזיקה. חלק מהרכיבים אמרתי פה אני צריך הכוונה לאיזה קיוון ללכת בידיוק

אני שומע ''דיכאון טראנסים פסיכודאלי מיזרחית ושחורה MTV DENCוכול' ''

פורסם

מפגשים בתרד הבא :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=258169

יש לך מפגשי מרכז ודרום, צפון זה "חדש" יחסית אז זה בהתאם למצב הרוח של אדי :).

בקשר לציוד, קודם תשמע אחרי זה תחליט על מה אתה הולך למרות שיש מציאות ביד2 בפורום, אפשר ב10K לבנות מערכת רצינית מאוד.

פורסם

אין הגיון לקנות סט של חברה ישראלית באייבי

קנה בארץ.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם
אין הגיון לקנות סט של חברה ישראלית באייבי

קנה בארץ.

כן אתה צודק איזה עוד חברות של קומפננט מומלצות ?

פורסם

קודם כל, מוראל היא חברה ישראלית אז למה לקנות דרך איביי ולשלם פי 2-3 יותר??

את הדוטק אוביישן האלה אני יכול לארגן לך בזול מאוד וחדשים לא משומשים ולא משופצים ולא נעליים.

אבל זה לא יתאים לרמה של מה שאתה רוצה, אתה מחפש סט בועט, צעקני ורועש, הדוטק אוביישן זה סט הרבה יותר עדין אני לא חושב שהוא יתאים לך.

אתה צריך משהו שזורם לכיוון של הרץ היי אנרג'י אולי, הם הרבה יותר ווקליים, יותר חדים ובועטים.

תקפוץ לאיזה חנות\מתקין שאתה מכיר באזור לידך ותבקש לשמוע את ההרץ ואת הדוטק.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
קודם כל, מוראל היא חברה ישראלית אז למה לקנות דרך איביי ולשלם פי 2-3 יותר??

את הדוטק אוביישן האלה אני יכול לארגן לך בזול מאוד וחדשים לא משומשים ולא משופצים ולא נעליים.

אבל זה לא יתאים לרמה של מה שאתה רוצה, אתה מחפש סט בועט, צעקני ורועש, הדוטק אוביישן זה סט הרבה יותר עדין אני לא חושב שהוא יתאים לך.

אתה צריך משהו שזורם לכיוון של הרץ היי אנרג'י אולי, הם הרבה יותר ווקליים, יותר חדים ובועטים.

תקפוץ לאיזה חנות\מתקין שאתה מכיר באזור לידך ותבקש לשמוע את ההרץ ואת הדוטק.

מוראל לא יתאים לי ?הסטים ב3K 4K לא יספקו אותי?

אני מחפש משהו חזקק מאוד ואיכותי לישמוע איכות ולא רק צעקות

פורסם

יש הרבה סטים טובים בתקציב הזה, קח בחשבון שתצטרך מגבר טוב כדי להזיז אותם וזה גם לא יהיה זול, אם תגיד איפה אתה נמצא אולי יהיה אפשר לשלוח אותך לחנות שתוכל לכוון אותך יותר טוב.

פורסם
יש הרבה סטים טובים בתקציב הזה, קח בחשבון שתצטרך מגבר טוב כדי להזיז אותם וזה גם לא יהיה זול, אם תגיד איפה אתה נמצא אולי יהיה אפשר לשלוח אותך לחנות שתוכל לכוון אותך יותר טוב.

אני גר בחולון

עם אפשר לחסוך על רכיב עם זה מחול' או יד שניה אני רוצה אתה מבין אני לא מחפש רכיבים זולים אני מכיר קצת חברות אולי תיתן לי כמה הצעות אני יבדוק בקשר לקומפונט בתקציב של 3 4K

פורסם

תחפש HERTZ MILLE, FOCAL UTOPIA, MOREL, SCAN SPEAK, ZAPCO COMPETITION, CDT לא חסר במחירים האלו ציוד טוב אם יד שניה ואם חדש, אם אני לא טועה חבר הפורום יעקבS מוכר את האוטופיה יד2 3 חלקים במחיר טוב, תבדוק על מגברים יד2 יש הרבה מגברים שנמכרים במחירים יחסית מצחיקים לעלותם חדשים, השאלה היותר גורלית אם אתה מתכוון לעבוד פסיבית או אקטיבית, כי באקטיבית קח בחשבון שאתה תצטרך יותר ערוצי הגברה.

פורסם

אני מאוד שמח שחברי הפורום עוזרים ורצים להמליץ על ימין ועל שמאל, אקטיבי או פסיבי, חזיתי או עורפי:roll:.

אבל האם מישהו טרח לקרוא שמדובר על הונדה סיוויק האצ'בק שנת 96?

אז הוא ילך למפגש, וישמע מורל אילייט ויתאהב ברמקול, אבל מה זה יעזור לו שהנפח של הדלתות בהאצ'בק הוא פי 2 כמעט מדלת רגילה? ולמשל הייבריד אוביישן ישמע שם פי מליון יותר טוב מאשר אלייט למשל?

הרכב הזה הוא סופר בעייתי, הדלתות ענקיות כמעט 1.5-2 מכל רכב סטנדרטי.

הם דורשות איטום מסיבי אחרת הם מקרקשות כמו לשים רמקולים בתוך פחית..

מהנסיון שלי עם האצ'בקים במודל הזה:

הייבריד נשמע מצויין, אילייט נשמע זוועה, וגם הסופרימו.

פוקאל K2 POWER נשמע מצויין, אוטופיה הישן גם נשמע מצויין.

אודיו-סיסטמז גם נשמע מצויין.

את השאר לא שמעתי ברכב הזה ולכן לא אוכל להמליץ.

מה שכן, מבחינת נפחים גם הסטים של HAT יתאימו.

ולכן הייתי ממליץ מראש לתעל את התקציב בצורה שתתן תוצאה טובה יותר כמו:

הייבריד אוביישן + איטום מסיבי.

פוקאל K2 פאוור, או הסטים החדשים שלהם+איטום מסיבי.

קלארוס+ איטום מסיבי.

וכו' וכו'.

under construction..

פורסם

גרין - באמת נראה לך שבתקציב כזה לא עושים איטום? כי אם כן ממש אבל ממש לא כדאי להכנס לזה בלי.

חוץ מזה תמיד אפשר לעשות תיבות - זה לא סוף העולם, יש מספיק מתקינים טובים במרכז שיעשו לו את העבודה הזאת.

פורסם

התקציב של פותח השרשור הוא 3000-4000 ש"ח.

אם הוא ירכוש סטים במחיר הזה, אז לא ישאר לו תקציב לאיטום.

ובלי שום קשר, איטום ברכב הזה צריך להיות מ-סיב-י, ולכן גם העלות שלו בהתאם.

בניות של תיבות זה בכלל לא רלוונטי בתקציב הנ"ל, כי אני לא יודע כמה יצא לך להתעסק עם הרכב הזה, אבל לעשות שם בניות זה גיהנום על פני האדמה, ורק הבניות יגמרו לו את התקציב לרמקולים.

סה"כ התקציב שלו זה 10000ש"ח.

תוריד 1000 ש"ח על התקנה וחיווט.

עוד 1200ש"ח על איטום מינימלי.

הייתי עדין וכבר הגענו ל7800.

זה אמור לכסות קומפוננט+מגבר לרמקולים+מונובלוק+סאב כפול(לדרישותיו של פותח השרשור), ואני עוד לא הבנתי אם יש בכלל HU או שזה לא בתכנון.

רק המונו והסאבים שהוא רוצה זה מחצית מהתקציב.

וגם את זה הוא גם מציין שהוא יבנה "לאט לאט".

כלומר כרגע אין לו את כל התקציב וזה יבנה בשלבים.

under construction..

• תוכן חדש...