Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב חדש, מנוע 1.2TSI. הזמנתי החודש פולו אדומה (למעלה מ-3 חודשים המתנה עד להגעת הרכב לארץ), קורא כעת כתבות על השקת הפאביה מתוחת הפנים ביוון, ומתלבט האם לשנות ההחלטה. למרות שלא ניתן להזמין עדיין את הפאביה, בסופו של דבר מועד ההגעה לארץ יהיה פחות או יותר זהה.

מבחינת עיצוב חיצוני מעדיף את הפולו, מבחינת אבזור ויחס מחיר-תמורה, ללא ספק הסקודה עדיפה. בדגמים הנוכחיים ניתן לראות שפאביה 1.6 "ספורט" מגיעה עם הרבה יותר אבזור מפולו קומפורטליין.

בפולו 4 כריות אוויר, בפאביה 6. פלטפורמת הרכב והמכלולים הפנימיים זהים.

במידה ותיובא לארץ פאביה 1.2TSI עם גיר ידני יהיה לפאביה נקודת זכות נוספת מבחינתי.

נושא הסחירות אינו עומד בעדיפות ראשונה אצלי, אך בכל זאת אני תוהה כמה קל יהיה למכור את הפאביה בעוד שלוש שנים.

פורסם

הפביה עברה מתיחת פנים ותנחת בארצנו לקראת יוני-יולי.

לארץ יגיע מנוע ה-1.2TSI בשידוך לתיבה ידנית או רובוטית (DSG7) והמחירים אמורים להשאר זהים לשל ה-1.6 (במקרה של הידנית - מחיר אטרקטיבי משמעותית של המתחרות) והאיבזור אמור לקבל שדרוג.

מבחינת סחירות - טובה בהחלט ואין שום קושי מיוחד במכירה (בניגוד לכל הדעות).

לדוג' - את האקסית שלי ("ספורט" ידנית) מכרתי ב-5.5K מעל המחירון,

וידוע לי על עוד מספר אנשים שמכרו ("ספורט" אוטומטיות) סביב 4K מעל המחירון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

RS אני רואה שאתה בעלים של פאביה 1.6 ספורט, תרשה לי לשאול אותך מס' שאלות:

1) האם כבר עשית טיפול לרכב? מה העלויות? איפה אתה מטפל?

2) ביצעתי נסיעת מבחן ברכב כמו שלך, שאלתי לגבי רעש המנוע והוסבר לי שיש לו שרשרת טיימינג (במקום רצועת טיימינג כמקובל). האם גם במנוע 1.2TSI ימשיכו להשתמש בשרשרת טיימינג? הערת אגב - ברכב המבחן חלון הנהג נפל, דבר אשר הטריד אותי מאוד.

3) ציינת שיגיע לארץ גם דגם 1.2TSI. האם זוהי השערה שלך או ידיעה ודאית?

4) האם ידוע לך על איזה שדרוגים מדובר מבחינת אבזור לאחר מתיחת הפנים?

פורסם
RS אני רואה שאתה בעלים של פאביה 1.6 ספורט, תרשה לי לשאול אותך מס' שאלות:

1) האם כבר עשית טיפול לרכב? מה העלויות? איפה אתה מטפל?

2) ביצעתי נסיעת מבחן ברכב כמו שלך, שאלתי לגבי רעש המנוע והוסבר לי שיש לו שרשרת טיימינג (במקום רצועת טיימינג כמקובל). האם גם במנוע 1.2TSI ימשיכו להשתמש בשרשרת טיימינג? הערת אגב - ברכב המבחן חלון הנהג נפל, דבר אשר הטריד אותי מאוד.

3) ציינת שיגיע לארץ גם דגם 1.2TSI. האם זוהי השערה שלך או ידיעה ודאית?

4) האם ידוע לך על איזה שדרוגים מדובר מבחינת אבזור לאחר מתיחת הפנים?

1. אני מטפל במוסך המרכזי. איני יודע להגיד לך עלויות מכוון שאיני משלם על טיפולים.

2. התקלת אותי - לא בדקתי נקודה זו והיא גם לא ממש מעניינת אותי (למען האמת).

לגבי החלון - קרה לחבר. מדובר בבעיה במרימי שמשות (התקנה מקומית), או פגם חמור יותר במנוע של החלון.

3. ידיעה וודאית.

4. כנראה שה"ספורט" תקבל בקרת אקלים דיגיטלית ורדיו דיסק מקורי. זה עוד לא סגור סופית.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
RS לגבי שאלה 3 שכחתי לציין המילה "ידני". האם ידוע לך בוודאות שיגיע מנוע 1.2 עם גיר ידני?

אכן כן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
1. אני מטפל במוסך המרכזי.

לגבי החלון - קרה לחבר. מדובר בבעיה במרימי שמשות (התקנה מקומית), או פגם חמור יותר במנוע של החלון.

אם חלון נופל זו בעיה במרימי שמשות ? מרים שמשות זה חלק חשמלי ומה שאתה תיארת זה פגם מיכני שגורם לחלון ליפול לתוך הדלת .

זה לא תקלה חשמלית אלא יותר הגיוני שזה בעיה מיכנית במנגנון של החלון של הפביה , נכון ?

פורסם

רוב דגמי פאביה הנמכרים באנגליה זהים לאלה הנמכרים בארץ הן במפרט והן במבחר, דרך האתר הבריטי של סקודה תוכל לקבל הערכה גסה לגבי מחירים, רמות גימור/אבזור וכל הקשור לדגם החדש.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
רוב דגמי פאביה הנמכרים באנגליה זהים לאלה הנמכרים בארץ הן במפרט והן במבחר, דרך האתר הבריטי של סקודה תוכל לקבל הערכה גסה לגבי מחירים, רמות גימור/אבזור וכל הקשור לדגם החדש.

טעות - הפביות הבריטיות שונות, רמות הגימור נקראות אחרות והן כוללת איבזור שונה משל פביה ישראלית (שדומה יותר לפביה גרמנית).

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...