Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

ממ רציתי לדעת כיצד אני יכול לבדוק כ"ס באוטו שלי?

אשמח אם תגידו לי, ואם זה עוזר יש לי ניסאן אלמרה 99 אוט', אם מישהו כבר יודע אז מה טוב [:

( והאם לאוטו מהסוג שיש לי ניתן להוסיף/לשפר כ"ס בדרך כלשהי? )

תודה.

פורסם

כמה מאות שקלים ואתה יכול לבדוק את ההספק של הרכב שלך (בערך!) בדיינו. אבל בשביל מה לך? אלמרה 99? יש לך סביב 100+ כ"ס (אין לי כוח לבדוק במדויק, בצע חיפוש ברשת).

בוודאי שאפשר לשפר - כמה כסף אתה מוכן להוציא?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הרכב שלך אוטומט אז יש לו 102 כו"ס עפ"י נתוני יצרן.

אבל שתדע במהלך השנים חלק מהסוסים מתחת למכסה מנוע נוטים לברוח לכן ע"מ שתדע בדיוק כמה המנוע מספק אני מייעץ לך לפנות למוסך שיש לו דיינו ולבצע בדיקה .

לאחר מכן יישור קוו לאוטו ורק לאחר מכן תתחיל לחשוב על מה לשפר ואיפה ( זה תלוי בסוף בכמה אתה מעוניין להשקיע )...בהצלחה.

it's not what you drive it's what drive you :twisted::twisted:

פורסם

תודה [:

חיפשתי גם עוד קצת ברשת ומצאתי שיש לאוטו 100 כ"ס.

במהלך השבוע כנראה אלך למוסך לשמוע איך כמה ולמה לגבי הוספה/שיפור של כ"ס...

שוב תודה.

פורסם

כמו שרשמו לך כמה תקציבך לשיפור כ"ס ברכב , זה שאתה הולך לבדוק כ"ס במוסך שלך ולשפר מה לשפר פילטר פתוח או דברים שוליים נוספים לא יתן כלום , בשביל להעלות כמה סוסים טובים אתה צריך להשקיע בהתאם .

שבת שלום.

אני מאמין ואתם

פורסם

במהלך השבוע כנראה אלך למוסך לשמוע איך כמה ולמה לגבי הוספה/שיפור של כ"ס...

שוב תודה.

מה זה "למוסך"? איזה מוסך? כי מוסך רגיל לא יעשה לך שום שיפור. אתה צריך ללכת לסדנאות ייעודיות, לשמוע שבשביל לקבל תוספת הספק משמעותית צריך להוסיף עשרות אלפי שקלים, ולוותר. זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איזה שיפורים אתה רוצה לעשות ..אתה יודע ? למשל :מגדש /פילטר /אגזוז לחץ?

סתם ככה אם היו שואלים אותי איזה שיפור הייתי רוצה לעשות .הייתי מבקש קורס נהיגה מקצועי ,זה בטח היה מעלה את כ"ס +תוחלת חיים .לרכב שלי בעשרות מונים .

• תוכן חדש...