Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברצוני לעשות טיפול 10000 לרכב במוסך או בעצמי, כפי שרשום בכותרת אני בעל של רכב שרייד שנת 93 אוטומט.

אני מעוניין לרכוש את המוצרים הכי טובים (מצתים ,מסנן שמן ודלק, שמן מסנן אווירוכו ) אבל אני לא יודע אלו חלקים הם אכותיים יותר ואלו אינם אם תוכלו לתת לי שמות של המוצרים האיכותיים יותר שמתאימים לרכב שלי אני הודה לכם מאוד. וגם אשמח לדעת איכן אוכל למצוא חנות שמוכרת מוצרים אלה, העדפה שתהיה קרובה אני גר ליד חדרה.

ושאלה אחרונה כמה לחץ אוויר צריך למלא בגלגלים? הוראות יצרן אומרות 26 בפנצרייה אחת אמרו לי 30 ובאחרת 29 מה דעתכם?

תודה רבה רבה

פורסם
שלום ברצוני לעשות טיפול 10000 לרכב במוסך או בעצמי, כפי שרשום בכותרת אני בעל של רכב שרייד שנת 93 אוטומט.

אני מעוניין לרכוש את המוצרים הכי טובים (מצתים ,מסנן שמן ודלק, שמן מסנן אווירוכו ) אבל אני לא יודע אלו חלקים הם אכותיים יותר ואלו אינם אם תוכלו לתת לי שמות של המוצרים האיכותיים יותר שמתאימים לרכב שלי אני הודה לכם מאוד. וגם אשמח לדעת איכן אוכל למצוא חנות שמוכרת מוצרים אלה, העדפה שתהיה קרובה אני גר ליד חדרה.

החלפים האיכותיים הם בד"כ המקוריים של היצרן דיהטסו , תוכל לרכוש אצל המוסך המורשה באזור מגוריך.

חנות טובה שמוכרת חלקי חילוף תחליפים היא "זוקו שילובים" שמחזיקה סניף באזוה"ת חדרה.

נ.ב - תחליף גם נוזל קירור..

• תוכן חדש...