Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי יש את הגולף 122.

עם הבדל של מעל 25,000 שקלים העדפנו לרכוש את הדגם הזול, שגם הוא מרגיש זריז ונוסע נהדר.

ואגב לגבי שירוקו, אולי הבן אדם מסיע את המשפחה שלו ולא מתאים לו שירוקו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגלל שזה 2 דלתות אז זה לא ריליונתי בשבילי.

חוץ מזה .

הבנתי שזה אוטו פחות נוח על הכביש ,וזה דבר חשוב בשבילי

דרך אגב ,אני אמור לקבל 2% הנחה +קודנית ואולי טיפול.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אם היית מזמין את הגולף במבצע המכירות לפני חמישה חודשים (התאריך שאני הזמנתי) אז היית מקבל הנחה יותר גדולה וגם נהנה מהאוטו 5 חודשים (כן, אני זוכר אותך מתלבט עוד מחודש אוקטובר 2009)

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אתה צודק

אבל אם בזמנו הייתי מזמין, הייתי הולך על הדגם הבסיסי .

עכשיו יש לי אפשרות ללכת על ה160 .

אז נכון הייתי חוסך עוד קצת

אבל הייתי אחרי זה מתחרט שלא הזמנתי את ה160.שזה מבחינתי יותר גרוע מלחסוך עוד קצת.

המבצע היה בזמנו 4000 ש"ח הנחה,אם אני זוכר

עכשיו אני מקבל 2% הנחה,שזה בעצם 3500ש"ח

בגדול זה אותו דבר פחות או יותר

פורסם

אני לא מצליח להבין. אני מצטער שאני מרגיז פה אנשים, אבל אני פשוט לא מבין.

למה אתה לא רוצה ללכת נגיד על הסקודה סופרב 1800TSI? עם 160 כס? שעולה פחות מ164K?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לא הכל זה מנוע.

פורסם

אתה לא מרגיז אף אחד -

אתה רק מפספס את "מר ישראלי" שעושה לו נעים לומר מסביב לארוחת החג "הזמנתי גולף" וכולם יודעים על מה הוא מדבר

ולא "הזמנתי סופרב" או "אוקטביה" וכולם ירימו גבה ויגידו לו "הזמנת מה?"

הגולף עבור הישראלי הממוצע היא כמו H&M, כמו נופש בתורכיה, כמו לאהוב את שלמה ארצי - צ'מפיון עשו עבודה מעולה במיתוג ומיצוב של האוטו ויצרו מותג חזק מאוד בשוק הישראלי.

מרכב איזוטרי מעפן ונשכח עד הדור השלישי שלה הם הצליחו למצב את הדור הרביעי והלאה באופן מעורר השתאות.

מזדה, עם כל מספרי המכירות שלהם יכולים לחלום על כזה מיצוב אצל "אדון ישראלי"

לכן אנשים ישלמו עוד פרמיה על השם, על הסמל בחזית, והעיקר שתהיה להם "גולף" בחניה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש גבול ידידי הנסיך.

מילא המחירים היקרים של הגולף כחדשה שאני מסכים לגבי כך שהם מופרזים, אבל עם כל הכבוד, הרכב הזה,כרכב, אם ננטרל את גורם המחיר, הוא מעל קטגוריית המשפחתיות הקומפקטיות - מכל הבחינות והגולף סימן 4 קבעה סטנדרטים חדשים בקבוצה.

ברוב הרכבים בקבוצת הקומפקטיות גם כיום עדיין אין חלק מהאיבזורים והתוספות שהיו כבר סטנדרט לפני 10 שנים בגולף 4 וכיום עם הרפיסות של נציגות צרפת מבחינת התנהגות כביש , מנועים וגירים אני לא חושב שיש אלטרנטיבה אחרת למי שלא רוצה ללכת במסלול היפני , כלומר עם העדר וכן רוצה קצת ערך מוסף מהרכב שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

התופעה שעליה אתה מדבר לא יחודית לישראל, ולמעשה עד לפני מספר שנים היה היגיון רב מאחורי הבחירה בגולף. היא תמיד היתה קצת מעבר למשפחתית - יותר מאובזרת, יותר איכותית ויותר יקרה, ונהנתה מהילה מסויימת של יוקרה.

הבעיה נוצרה כשקונצרן וואג התחיל "לשכפל" את הגולף כמו במקרה האוקטביה והלאון (החדשה). במקרה הזה לתדמית היוקרתית של הגולף אין הצדקה, אבל יש אנשים שלא מודעים לזה או שלא מוכנים להאמין שסקודה יכולה להיות טובה כמו פולקסווגן. בכל אופן, ההצלחה הזאת תעלה לסקודה ביוקר - פולקסווגן מאבדים מכירות לטובת סקודה ומי שעוקב אחרי חדשות הרכב בשבועות האחרונים יודע שהבכירים בגרמניה לא מרוצים מזה בכלל.

פורסם
התופעה שעליה אתה מדבר לא יחודית לישראל, ולמעשה עד לפני מספר שנים היה היגיון רב מאחורי הבחירה בגולף. היא תמיד היתה קצת מעבר למשפחתית - יותר מאובזרת, יותר איכותית ויותר יקרה, ונהנתה מהילה מסויימת של יוקרה.

הבעיה נוצרה כשקונצרן וואג התחיל "לשכפל" את הגולף כמו במקרה האוקטביה והלאון (החדשה). במקרה הזה לתדמית היוקרתית של הגולף אין הצדקה, אבל יש אנשים שלא מודעים לזה או שלא מוכנים להאמין שסקודה יכולה להיות טובה כמו פולקסווגן. בכל אופן, ההצלחה הזאת תעלה לסקודה ביוקר - פולקסווגן מאבדים מכירות לטובת סקודה ומי שעוקב אחרי חדשות הרכב בשבועות האחרונים יודע שהבכירים בגרמניה לא מרוצים מזה בכלל.

מדובר על אותו גוף בסופו של דבר. אם ההכנסות יכנסו דרך אודי, VW או סקודה זה לא משנה.

פורסם

אני יכול לגיד לך חד משמעית

הסקודה נכון אוטו מצויין,אבל צר לי ,לא מוכן לשלם על אוטו כל כך הרבה כסף,ובסוף האוטו לא מוצא חן בעיניי מבחינה חיצונית.

אז עדיף לי לשלם עוד עשריה ואפילו יותר,ולרצות את עצמי ,במקום לרצות אותך.כך אני חושב.

אני אספר לך סיפור.

לגיסי יש אודי A3 .1.8T .

לחבר של אבה שלי יש BMW סדרה 1.

שניהם נהגו בגולף 160 ,ואמרו חד משמעית,שאין יתרון למכוניות שלהם על הגולף.

אפילו נהנו יותר בגולף.

ואמרו שחבל לקנות מכוניות בתג מחיר כל כך גבוה .כשיש את הגולף ברמה הזאת בפחות כסף.

אותו בן אדם שיש לא את האודי ,נהג בסובארו B3 ,ומזדה 3 ,חדשות

ואמר שאלה מכוניות עגלות יחסית לאודי ולגולף

פורסם

כן, אז אם אתה הולך לפי עגלות או לא, אז תקנה לך איזו אוקטביה RS או סיאט לאון FR במחיר של הגולף שלך וזהו.

המאזדה 3\B3\וכו' לא מתקרבות בכלל לתג מחיר של 180K ש"ח! הן נמצאות באיזור ה-135-150 בגרסאות הכי מאובזרות וחזקות שלהן, ככה שלא כלכך אפשר להשוות ביניהן (ה-122 זה משהו אחר), כשיש הפרש של 30K ומעלה לחובת הגולף. סתם ככה חומר למחשבה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת מכלולים מכאניים יש בהחלט שכפול, אבל מה לעשות שמבחינת עיצוב ואיכות הרכבה , סקודה וסיאט עדיין לא שם , אם כי מתקרבות.

אני אישית אעדיף גולף משומשת בת שנה-שנתיים על להוציא אוקטביה מהסוכנות כי אני פשוט לא אסע ברכב כ"כ מכוער.

לא תמיד הכל מסתכם ביחס עלות תועלת וזה מה שהרבה אנשים כאן מתקשים להבין.

עוד נקודה קטנה למחשבה שמעולם לא הועלתה כאן : במקרה של סקודה וסיאט, ירידת הערך יחסית חדה והביקוש אליהן כמשומשות נמוך יותר , כך שמה שנחסך בסוכנות ילך לאיבוד במכירת הרכב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...