Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית הייתי בוחר בגולף על פני האוקטביה. הגולף בטוחה יותר, מרווחת יותר ומתאימה לצרכים שלנו.

הגולף מרווחת יותר מהאוקטביה? קשה לי להאמין.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל, אני לא מסתיר שום דבר - הרכב בילה כחודש במוסך וזאת לאחר שנמצאה תקלה מסויימת בלוח השעונים (ליתר דיוק, בתצוגת ה-LCD שלו) וכרגע הכל חזר לקדמותו (תקין) אך לא ברור האם התקלה תשוב.

עדיין לא ברור האם התקלה נגרמה כתוצאה מפגם ביצור או כתוצאה מהתקנה מקומית מרושלת.

מרורים? הגזמת.

אכזבה ועצבים? בהחלט.

זה המקום לציין שלכל אורך הדרך - טיפלו בי היטב, דאגו לי ולרכב וקיבלתי רכב חלופי במידי (שאגב, קיבלתי מיד לאחר שחבר חזר עימה מאילת - וקיבל אותה עם ק"מ בודדים).

אני האחרון שאכחיש ואגיד שהעובדה שישנה תקלה אינה מרגיזה - היא הרבה יותר ממרגיזה, מעצבנת ומכעיסה.

העובדה היא שאני מקבל שירות ראוי וזה עוד מצליח להוריד מעט מהכל הרגשות שמסביב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הגולף מרווחת יותר מהאוקטביה? קשה לי להאמין.

היה לי מעט יותר מרווח מקדימה-ומאחורה בגולף החדשה. לא הבדל עצבני, אבל קיים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...