Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את הסאב לפני חודשיים לתיקון נשרפו לי הסלילים תיקנו לי את זה ונתנו לי אחריות לחודשים

לפני יומיים הסאב עוד פעם התחיל להתפרפר ולא עבד , אותו בעיה כמו שהיה לי לפני חודשים והם תיקנו לי

לקחתי את הסאב לתיקון הוא בדק אותו חיבר חוטים עבד הסאב אמר שאין לו כלום ( אחרי יומים שהסאב ישב אצלו )

מפה לשם עכשיו יש לי רעשים מהסאב כזה כל פעם שיש באס אני שומע מתוך הסאב כמו קפיץ כזה , זה קשור לחנות שטיפתי אצלה בסלילים ? כי הוא אמר שהוא לא נגע בסאב הוא פשוט חיבר חוטים וראה שזה עבד ( מוזר ) כי אצלי לא עבד ועכשיו עובד

בתוך האוטו אני לא שומע תרעש .. רק אם אני מתקרב לסאב

פורסם

צהוריים טובים .

אלכס, אחי אתה אומר דברים נכונים (לפעמים) אבל בוא תרשום כמו שצריך כפרה ? סגור ?!

תראה מה שבעיקרון אלכס אומר זה שיש לך רעשים הנקראים "רעשי אלטרנטור" או "רחש לבן" - פתרונות אפשר למצוא כאן בחיפוש וקצת ממני להתחלה :

תבדוק שהכבל "-" אדמה , מחובר למקום טוב ושאותו מקום משייף הייטב מצבע הרכב.

אם זה לא עוזר מומלץ לקבעה עוד כבל כזה למקום אחר שוב עם שיוף המקום מצבע הרכב וחיבור לא רופף .

לגבי מה שאלכס רשם - יש דגמים של פניונר שצריך לעשות להם חיבור "אדמה" גם לRCA ע"מ למנוע רעשים אלו , יש מדריך של "איתמר" שמסביר הכל איך ומה לעשות מא'-ת' כל אחד יכול לעשות פעולות פשוטות אלו .

כמו שאמרתי חיפוש בפורום יכול לפתור את הבעיה אם באמת וזה הרעש הנ"ל .

אתה יכול לתאר לנו איזה סוג של רעש שומעים ? מין "פססס" כזה ?

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

רעשי אלטרנטור לא ניתן לשמוע מסאבוופר.

איזה סאב זה ואיזה מגבר מגביר אותו? האם אתה יודע לכייל מערכת?

יכול להיות שפשוט הגברת הכל עד המקס' ונוצר אצלך קליפינג רציני שיוצר רעש מכני. חבל שתהרוס את הסאב.

פורסם

סאב גי בי אל 1202d מגבר גי בי אל 1004 , הגין על 40 אחוז , והוא חתוך על 32hrz מתווך 320 ( במינימום בקיצור ) ויש לי כפתור אם אפשרות ל of או bp זה על of

• תוכן חדש...