Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול למי שהיה או יש מביניכם את הרכב אופל אסטרה 96 אוטומתית 1600 מנוע אקוטק

יצא לי לבדוק את צריכת הדלק ויצא לי בסביבות האחד ל8 ק"מ וכעקרון הייתי בטוח שהרכב הזה הרבה יותר חסכוני

משהו לא בסדר או שזה הגיוני?

פורסם

הגיוני, לחבר היה אותו רכב והרכב היה עושה בסביבות 1 ל-9 בממוצע, רק כאשר רוב הנסיעה הייתה מחוץ לעיר היה עולה לקילומטרז' דו ספרתי לליטר, והרכב היה יד ראשונה פרטי ומטופל.

ואני מדבר על לפני כחמש שנים, כיום, הצריכה שציינת סבירה

פורסם
שלום

רציתי לשאול למי שהיה או יש מביניכם את הרכב אופל אסטרה 96 אוטומתית 1600 מנוע אקוטק

יצא לי לבדוק את צריכת הדלק ויצא לי בסביבות האחד ל8 ק"מ וכעקרון הייתי בטוח שהרכב הזה הרבה יותר חסכוני

משהו לא בסדר או שזה הגיוני?

זו הצריכה בשטח עירוני עם תנועה פקוקה כבדה.

לא רק באופל גם בשאר הרכבים בעלי הנפח הזה.

8-10 לליטר.

בנסיעה רצופה הרבה פחות.

זה פשוט,אחרי כל תאוטה יש צורך באנרגיה מחודשת מושקעת להאצה,ככה זה זולל.

פורסם

תודה רבה חברה עזרתם לי מאוד אני אבדוק גם בבין עירוני אחרי הכל אני נוהג בחיפה והכל עליות ירידות וגם הרכב שמור והכל אבל מלא רמזורים ופקקים...כנראה בגלל זה

אם לעוד מישהו כאן יש אופל אני אשמח לשמוע חוות דעת נוספות בכל מקרה :)

• תוכן חדש...