Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זה ולא זה

עלוקה אלחוטית

האופציה המועדפת גם עליי. בסופו של דבר גניבה היא לא תמנע אבל בהחלט תעכב את הגנב.

פורסם

מדוע לא אמינות דניאל?

אני משתמש במערכת כזאת מעל לשנה וחצי ומרוצה מאוד, וכך גם חבריי שהתקינו עלוקה כזו לאחר המלצתי.

כמובן שכמו בכל מוצר כדאי להשקיע ולא לחפש את הזול ביותר.

פורסם

טוב הצלחתם לבלבל אותי.

אפשר בבקשה תשובה החלטית האם בכל זאת עדיף להתקין משהו ברכב או שהרכב ייגנב בכל מקרה אם מישהו יירצה לגנוב אותו?

אם כן מה עדיף ומה העלויות.

תודה רבה לכולכם.

פורסם
קבלת תשובה, תתקין קודן ובלי ניתוקים אלחוטיים למיניהם. מחירים תברר אצל המתקינים.

אוקיי אבל לפני כן טענתם שזה לא יימנע מגנב לגנוב את הרכב, אז מה המטרה פה בעצם?

פורסם

אם החברת ביטוח לא מחייבת אותך להתקין איזהשהו אמצעי מיגון אז אין לך שום סיבה להתקין כזה, חבל על הכסף ועל התקלות הנלוות שיבואו עם פירוק והתעסקות באוטו שלך שהחזיק מעמד עד היום בלי השטות הזאת.

כל אוטו חדיש כזה בא עם אימובילייזר מקורי במפתח, וכל תוספת אחרת סתם מיותרת, בטח שלאוטו כזה שאפילו גנבים לא רוצים :lol: והוא גם לא כזה יקר שזה שווה את ההתעסקות בכלל.

אצלי בפונטו שקניתי לא מזמן יש קודן, קודם כל זה סתם מציק, ודבר שני אני חושב שאני ינתק את הדבר המיותר הזה מתישהו.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בוקר טוב,

אני עובד בחברת ביטוח ונושא המגונים לא זר לי, ראשית ברכב שלך מותקן אימובילייזר מקורי בפס הייצור המהווה מיגון הכי טוב.

למרות שאופל קורסה נחשב לרכב לא גניב יחסית ועדיף כמה שפחות להיתעסק באלקטרוניקה של הרכב אך אתה עדיין מעוניין לשדרג המיגון להלן מספר נקודות:

1 - למה שאתה קורא קודן זה בעצם לוח מקשים המשמש כמפתח לניטרול החסימה של אחת ממערכות הרכב שהותקנו וכול תפקידו זה למנוע גניבת הרכב עם מפתחות גנובים, לכן אם אינך גר בקומת הקרקע ולגנב לא תהיה גישה ישירה למפתח הרכב אז אין לך שום צורך בלוח המקשים.

2 - דניאל צודק שום מיגון של הרכב לא מונע גניבה וזה גם לא תפקידו אלא לעכב את הגנב או לגרום לו לעבור לרכב אחר, וזה טוב לגנבים מזדמנים אבל אם יש גנב מקצועי שבא עם "הזמנה" רוב הסיכויים שהרכב יגנב מבלי קשר לאיזה מיגון מותקן על הרכב, לדוגמא יש מספיק גניבות רכבים עם מערכות מיגון מתקדמות באלפי שקלים.

3 - ישנם היום בשוק מספר רב של מוצרים כאשר אין כל כך קשר לחברה שמייצרת כי כולם בערך באותה רמה ועושים את אותה העבודה. לכן התקנת עלוקה ( קווית או אלחוטית ) עם ניתוק אחד צריכה לעלות סביב 200 ש"ח ושני ניתוקים אשר אחד מהם אלחוטי סביב 400 ש"ח. ופה יתרון לניתוק אלחוטי כי לגנב הרבה יותר קשה לזהות איפה מותקנת יחידת הניתוק עצמה , כי אין חיווט שמאפשר לאתר אותה ולגשר.

4 - אמינותן של מוצר החוטי ואלחוטי לפי הניסיון שלי עם הלקוחות זהה, וכן שתי המערכות מתקלקלות לפעמים כמו כל דבר אחר.

5 - זהו הדבר האחרון והכי חשוב מה שקובע בסופו של דבר זה לא המוצר אלא טיב ומקצועיות ההתקנה, רוב המתקינים של המיגונים מתקינים את יחידת הניתוק במקום נגיש ומוכר, פשוט כי יותר קל להתקין אך גם לגנב יותר קל להגיע ולדוגמא קל יותר להיתגבר על ניתוק מערכת הצתה מאשר על ניתוק שיושב על משאבת הדלק על המיכל מתחת למושב האחורי. וגם התקנה מקצועית באמת מונעת בעיות אפשריות בעתיד למרות כמו שכתבתי קודם מדובר ב"גוף זר" ברכב לכן הכל יחסי.

בסופו של דבר הנושא לשיקולך בלבד ואני מקווה שעזרתי.

הכי חשוב תנהג בזהירות ושבת שלום.

• תוכן חדש...