Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי יונדאי אקסנט שנת 2006 שגמעה עד כה 155780 ק"מ (בעברה ליסינג) .

הרכב מצויין , באמת , רק שישנה בעיה אחת קריטית :

ראשית , הרכב מושך ימינה - יודעה לי הסיבה , זה בגלל צמיג סורר ולא מאוזן שמושך לי ימינה ושדורש החלפה לצמיג המאוזן שיושב לי בבגאז' כרזרבי ולא הוחלף בגלל סיבה מעניינת - עצלנות שלי .

בכל מקרה שאלתי היא כזו :

הרכב "מצטיין" בחוסר יציבות \ אחיזה בכביש במהירויות העולות על 120 צפונה , כמו כן הוא מצטיין בהגה רועד בשל אותו צמיג סורר ולא מאוזן .

האם חוסר היציבות ברכב בעת מהירויות הגבוהות מ 120 ואפילו 110 קמ"ש יכולות לנבוע כתוצאה מאותו צמיג סורר או שמא מדובר בבעיה אחרת באקסנט ?

עד לא מזמן הרכב היה מאוד יציב , גם עם הצמיג הסורר , אך משום מה לאחרונה בנסיעות ארוכות על כביש 2 במהירויות שעולות על 120 , אני נתקל ב"העפה" של הרכב הצידה למרות שעד לפני שבוע הכול היה תקין .

אודה על תשובה מפורטת ככל הניתן !

תודה ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

יש אפשרות אולי לכון קצת כיון , או תשובות לגבי הרעידות שמופיעות ברכב במהירויות גבוהות ותחושת חוסר היציבות ? לא מצאתי על כך מידע מספק בחיפוש .

תודה !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

בלי שום קשר לבעיה הספציפית שלך, כחובב אקסנטים, אני יכול להגיד לך שזה רכב שאחיזה זה צד דיי חלש בו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם תצא 10 דקות לשמש ותחליף גלגל לא יקרה לך כלום, אני יודע שיותר כיף לשבת בבית עם מזגן ולנסות לגלות את התשובה בפורום.8)

בהצלחה.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...