Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות רכב אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי חושב לקנות רכב אספנות יבוא מחו"ל .. עכשב אני לא מבין מה ההבדל בין רכב אספנות לרכב רגיל!! דבר שני אח שלי חושב לקנות מוסטנג 67 fastback או mucsle car מהישנות .. כמה זה יעלה לו לקנות את המכונית? וגם כמה בערך סה"כ יעלה לו לתשלום יבוא ,טסט ,ביטוח וכו' ... אני מכווה שתענו לי כי זה חשוב!

תודה לכם!

פורסם
אח שלי חושב לקנות רכב אספנות יבוא מחו"ל .. עכשב אני לא מבין מה ההבדל בין רכב אספנות לרכב רגיל!! דבר שני אח שלי חושב לקנות מוסטנג 67 fastback או mucsle car מהישנות .. כמה זה יעלה לו לקנות את המכונית? וגם כמה בערך סה"כ יעלה לו לתשלום יבוא ,טסט ,ביטוח וכו' ... אני מכווה שתענו לי כי זה חשוב!

תודה לכם!

רכב אספנות מוגדר כרכב שגילו עולה על 30 שנה (כלומר כיום רכב משנת 1980 ומטה) , והבעלים שלו מבקשים להפוך אותו לרכב אספנות. מעבר לסטאטוס כזה יש לה זכויות וחובות

החובות - אסור להשתמש ברכב למטרות עסקיות אלא לשימושו הפרטי של הבעלים בלבד, אסור לנסוע ברכב בין השעות 7 עד 9 בבוקר בימי חול (לא כולל חגים ושבתות)

הזכויות - טסט פעם בשנה , ועלות מופחתת של ביטוח וטסט שנתי.

רכב מעל 30 שנה המיובא מחו"ל חייב להרשם כרכב אספנות.

כמה יעלה לו לקנות את הרכב ?

תלוי מה המצב הרכב מכמה מאות עבור גרוטאה חלודה לא במצב נסיעה ועד 30 אלף דולר לרכב במצב תצוגה (אם הולכים על shelby אפשר למצוא רכבים גם יותר יקרים)

יש עלויות של הובלה (תלוי אם RORO או בקונטיינר וכמובן הובלה יבשתית בחול וביטוח ) יכול לנוע מכ 2000 דולר ועד 5000 (הערכה בלבד)

מכס - כיום לפי התקנות אם אתה מביא רכב אמריקאי מארה"ב המכס הוא 100 אחוז (על הרכב + הובלה אבל ... ישנן כיום מספר בעיות ראה שירשורים נוספים בנושא ,

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

Ford Mustang Fastback 1973 וזה יעלה לו 17K$ ! אז אתה אומר שזה יעלה לו + 2500$ הובלה + מכס 100%?

מכס 100%? אז הוא משלם עוד 17K$! זה מה שאתה אומר?

פורסם

קח בחשבון,בהערכה הכי גסה שאם תרכוש מוסטנג ששווה כ-6000 דולר (זאת אומרת מוסטנג במצב רע למדי) היא תעלה לך כ-16,000 דולר בישראל +ים של כסף להפוך את הרכב לרכב משופץ,יפה ותקין.

"טעות קטנה" של מי שיעריך את הרכב במכס (או שלכם בהערכת ערכו בזמן הרכישה) יקפיץ אותכם אל מעבר ל-100,000 ש"ח...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
Ford Mustang Fastback 1973 וזה יעלה לו 17K$ ! אז אתה אומר שזה יעלה לו + 2500$ הובלה + מכס 100%?

מכס 100%? אז הוא משלם עוד 17K$! זה מה שאתה אומר?

מה שאמרתי הוא שאם הרכב עולה 17K$ יש עוד תוספת של לפחות 2500 $ הובלה + ביטוח למרות שרכב של 17K$ הייתי מוביל בקונטיינר ואז לדעתי ההובלה יקרה יותר (צריך לברר ) יש משמעות גם מהיכן בארה"ב אתה לוקח את הרכב כי רכב מהחוף המערבי יש גם הובלה יבשתית שיכולה להגיע ל 1000 $ ואם מפלורידה אז ההובלה יקרה יותר מאשר מניו יורק למשל וכד'

אבל בהנחה של 17K$ רכב + 2.5 K$ הובלה

המיסים הם 19.5K$ (בהנחה שבמכס יקבלו את החשבונית שתציג להם או אישור מכירה חתום על ידי נוטריון אמריקאי )

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אתה רוצה להביא פאסטבק 67 ושואל מה צריכת הדלק בחודש. כאילו דה?

תחפש מכוניות בארץ, לא חסר ביד 2 רכבים יפים מכל הסוגים בכסף שתחסוך יהיה לך הרבה עודף לדלק.

מוסטאנג כמו שאתה רוצה ברמה טובה יעלה לך כ 200,000 ש"ח.

• תוכן חדש...