Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין שתי נורות פופולריות, ולאחר חיפוש ארוך ונרחב בפורום עוד לא קיבלתי תשובה חד משמעית...

פיליפס דיימונד ויז'ן 5000K או mtec 4750K?

מי מהן יוצרת תאורה לבנה יותר, יפה יותר, וכמובן שומרת על עוצמת אור סבירה ובטיחותית עד כמה שאפשר?

מצאתי את הפיליפס ב260 ש"ח בערך, ואת האמ-טק ב150 ש"ח.

תודה.

פורסם

שניהם יתנו אור כחלחל.

מניסיון ה M-TEC נותנים גוון יפה אך חלשים מאוד.

לגבי ה דיימונד ויז'ן - אומרים שיש להם עוצמה חזקה. ( אני בספק ).

אם חשוב לך לראות טוב את הכביש, ופחות איך הגוון של הנורות - הייתי ממליץ לך על OSRAM NIGHTBREAKER או PHILIPS X-TREME POWER.

שניהם יתנו לך אור לבן יחסית והרבה יותר חשוב- עוצמת תאורה חזקה מכל נורה רגילה אחרת.

אני כבר כמה שבועות עם האוסרם - ואני מרוצה מאוד מהעוצמה שלהם.( חפש השוואה מול נורה רגילה שהעליתי לפורום )

בהצלחה

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

לא יודע אם עשו לי טעות או לא אבל פסלו לי את הנורות של OSRAM NIGHTBREAKER PLUS H4 בטסס היום במכון הדרום בפתח תקווה.

פורסם
לא יודע אם עשו לי טעות או לא אבל פסלו לי את הנורות של OSRAM NIGHTBREAKER PLUS H4 בטסס היום במכון הדרום בפתח תקווה.

עשו לך טעות.

הנורות חוקיות למהדרין.

אם פסלו לך, זה כנראה מסיבה אחרת (כמו למשל כיוון הפנסים)

מניסיון (הייתי איתם יותר משנתיים) כמעט וא"א להבחין בינהן לבין נורות רגילות אא"כ אתה מעמיד אחד מול השני. אני פשוט לא מאמין שהבוחן בכלל שם לב שזה הנורות מהדגם הזה.

בכל מקרה, הן חוקיות לחלוטין.

פורסם

לא, הוא ידע שהן צבעוניות ואמר לי את זה, בהתחלה בכלל לא הבנתי למה הוא אומר את זה אבל באמת יש צבע כחול בקצה שלהן. אולי רואים את זה דרך הפלסטיק. בשנים קודמות באמת לא פסלו אותי עליהן. אין לי דרך להוכיח לו שזה חוקי. אני פשוט אחזיר את הנורות הקודמות.

פורסם

אני עברתי טסטים חופשי עם דיאמונד ויז'ן.

אמנם במקרה שלי זה יותר לגוון הצהוב ולא התכלת, אבל מדובר ברכב ישן עם פנסי זכוכית כנראה שזה משפיע...

בכל מקרה , המנורות האלו מסוכנות לנהיגה בגשם בלילה ובכביש מאוד מאוד חשוך, ראה הוזהרת.

בלילה רגיל הן מאירות סביר ולא למרחק, אבל דווקא לשוליים הן סבבה לגמרי.

בקיצור, הן קצת מסוכנות לנהיגה בגשם לילי ובכביש חושך מצרים, כל שאר המצבים זה סביר למדי.

זכור לי שדובר כאן בפורום שיש המון זיופים לכן חפש באתרים שלא איביי. http://WWW.POWERBULBS.COM לדוגמה.

• תוכן חדש...