Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שוב זה מכה בי. :bigcry:

הפעם, ישנם סימני נזילה של דלק בסמוך לפתח משאבת הדלק. .:brickwall:

לאחר שהרחתי ריח דלק חזק ברכב, הרמתי את המושב, הסרתי את המכסה וראיתי שישנה נזילה מסביב לפתח משאבת הדלק.

שאלתי היא מה ניתן לעשות? יש צורך להחליף את המשאבה?

תודה,

סער.

• ספונסר פורום
פורסם

יבש את המקום טוב טוב בעזרת נייר סופג,לאחר שהכל יבש,התנע מנוע וראה אם מתחילה נזילה,אם כן,יש צורך להחליף את משאבת הדלק בשלמותה.

אם לא,יתכן שצריך להחליף רק גומיית אטימה,ואז תוכל לראות את הנזילה לאחר תדלוק מיכל מלא בתחנת הדלק.

אורן

פורסם

לא הייתי ממליץ לקחת משאבה מפירוק.

נ.ב-האם יש ריח חזק של דלק מהרכב?

היה לי חבר שהדלק התייבש אצלו ברכב ולא נעלם עד היום ,זה פשוט מסריח שם במשך 3 שנים ומסרב לעזוב (הריח) תיצטרך קצת יותר מחומר חזק אחר כדי להוריד את הריח,אם בכלל.

פורסם
לא הייתי ממליץ לקחת משאבה מפירוק. למה, מה הסיבה?

נ.ב-האם יש ריח חזק של דלק מהרכב? לא, יש ריח באיזור המשאבה.

היה לי חבר שהדלק התייבש אצלו ברכב ולא נעלם עד היום ,זה פשוט מסריח שם במשך 3 שנים ומסרב לעזוב (הריח) תיצטרך קצת יותר מחומר חזק אחר כדי להוריד את הריח,אם בכלל.

באדום.

פורסם

משאבה לא נחשבת לחלק כל כך יקר ששווה לקחת סיכון ולקחת מפירוק,אי אפשר לדעת מה המצב שלה,אלא אם כן אתה מקבל אחריות עלייה,אבל בכל זאת חבל להתאמץ להרכיב אותה ולגלות שהיא לא טובה.

מה עוד שמשאבה חדשה תיתן תוצאה טובה יותר לדעתי,והמצב של אחת מפורקת יכול להיות מגמגם,אם היה מדובר בחלק יקר יותר אולי זה היה שווה את זה.

פורסם

משאבת דלק טבולה יכולה לעלות יותר מ 2K ש"ח, אבל זה בטח לא יקר בשבילך.

לפותח השרשור: אולי הבעיה בגומיה בלבד. פעל לפי הנחיותיו של אורן.

פורסם

תודה דניאל.

שי, משאבת הדלק בפיג'ו 206 יושבת בתוך מיכל הדלק והמצוף הוא גם כן חלק ממנה. (עולה בסביבות ה-1,400 ש"ח).

סער.

פורסם

99% מהמקרים בחלקה העליון נוצרים סדקים שלא ניתנים לתיקון.

מחיר משאבה מקורית קרוב ל1500 ש"ח+גומייה חדשה חובה.

הבעיה העיקרית היא ההרכבה של המשאבה החדשה(גם עם כלי יעודי)

ההרכבה כ"כ קשה שלפעמים נאלצים להפריד את מיכל הדלק מהרכב ולבצע את ההתקנה

כאשר המיכל דלק מחוץ לרכב (לא מומלץ בתנאים ביתיים לבצע את ההחלפה הנ"ל)

בברכה ניצן לוי ושבוע טוב

www.shaft.co.il

פורסם
לדעתי לא כדאי

עלות משאבת דלק חדשה במוסך המרכזי כולל עבודה כ-1400 ש'ח.

הלכה לי פעם משאבת דלק ב-206,ובמוסך המרכזי הציעו לי משאבה לא חדשה ב-900 ש'ח לא כולל עבודה יצא כ-1100 ש'ח,כולל אחריות.

• ספונסר פורום
פורסם

ישנן בשוק משאבות חליפיות איכותיות,וכמו כן ניתך להחליף רק את בית המשאבה הסדוק.

אורן

פורסם
ישנן בשוק משאבות חליפיות איכותיות,וכמו כן ניתך להחליף רק את בית המשאבה הסדוק.

אורן

תודה,

אתה יכול בבקשה לתת לי את שמות המשאבות החליפיות?

סער.

• תוכן חדש...