Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ממזמן היה מבצע באוטודיפו שכל מי שקונה מעל לסכום מסויים מקבל כרטיס תדלוק בשווי 75 ש"ח.

אני ואבי הלכנו לאוטודיפו רכשנו כמה מוצרים וקיבלנו את הכרטיס, בשמחה יצאנו מייד לתחנת "דלק" שהייתה במבצע ותדלקנו ב75 ש"ח, אבי בתור פדנט לא נורמלי בדק את החשבונית וראה שלמרות שתידלקנו ב"תדלוק עצמי" לקחו לנו על "שירות מלא", ההבדל היה של כ2-3 ש"ח. ניגשנו לפקיד שהיה שם והוא כמובן לא ידע על מה מדובר ובירר את העניין.

חיכינו בסבלנות כ10-15 דק' ולבסוף קיבלנו תשובה של ככה זה וזה רק 2-3 שקלים.

אנחנו התעצבנו חזרנו הביתה והחלטנו שאנחנו מגישים תביעה (כן כן אתם קוראים נכון תביעה על 2.75 אם אני זוכר נכון).

כמובן שלא לקחנו עורך דין ותכננו לייצג את עצמנו.

הדבר הגיע לדלק ושם התקשרו לאשר את הדבר, אנחנו בשיא הרצינות אמרנו להם שאכן אנחנו עומדים לתבוע אותם על ה2-3 שקלים האלו, וסיכמנו שנתראה בבית המשפט.

החודשים עברו להם וכמה שבועות לפני המשפט קיבלנו שיחה מחברת דלק וברצונם להגיע לפשרה, אנחנו ברוב טובנו הסכמנו להגיע איתם לפשרה תמורת 1000 ש"ח. הם ברוב טובם הסכימו לעניין וכך ביטלנו את התביעה ושני הצדדים יצאו מרוצים.

מה שאני בא להגיד בסיפור הקטן שלי זה שעל הכמה שקלים האלה אפשר לקבל הרבה מאוד!

לכו תייצגו את עצמכם אתם לא צרכים יותר מזה, בית משפט לתביעות קטנות גם לרוב פוסק לטובת הצרכן.

פורסם

הקפצה רלוונטית לנושא -

כעובד תחנת דלק פז, אני חייב לומר שכלבוטק יצרו איזושהי טראומה בציבור. זה הפך לסיוט כשכל בנאדם שני שבא לתדלק חושב שהמונה עוקץ אותו. אם זה בטענה שהמונה התחיל לעבוד לפני שיצא דלק, או שהמונה לא התחיל מאפס וכו' וכו' (וזה כמובן ללא קשר למקרה הספציפי של פותח השרשור).

בנושא אוויר בצינור, הדבר אכן יכול לקרות, יש פעולה שנקראת מילוי צינור המבוצעת (בתיאוריה) אחת ליום. קח בחשבון שאותו המתדלק/מוכר שנמצא בחנות לא יכול לעזור לך הרבה בעיניין כך שאין מה להאשים אותו או לבוא אליו בטענות (ואני בספק גם אם מנהל התחנה יוכל לעזור לך).

לסיכום, יכול להיות שיש תחנות שבאמת עושות תרגילים בנושא הזה, אבל לא כולם ככה, חשוב להבין! וזו השורה התחתונה.

פורסם

daemomn

זה נכון, אם בעלי התחנות היו דואגים לשאוב קצת ולמלא את המערכת מהמיכל ועד לפיה בדלק האזרח לא היה נפגע.

אבל למה שיעשו זאת? מי מפקח? מי מחייבם לעשות כך? בכנות, כעובד בתחנת דלק כמה פעמים ביום אתה עשית זאת?

שוב אני חוזר, הכח היחיד שיש לנו הצרכנים הוא הפרסום וראוי שנשתמש בו ובזהירות המתבקשת.

פורסם

בדיקות של אימות ודיוק מטעם מנהל הדלק של המדינה נעשות אחת לכמה חודשים.

עלות של בדיקת משאבה שלמה היא 1500 ש"ח.

ומשאבות נבדקות ע"י טכנאים של החברה אחת לכמה חודשים.

כל זה היה נכון לשנת 2007, אני משערת שגם כיום הבדיקות נעשות. (מתוך שרשור שפתחתי בשנת 2007 בנושא של דגימות מנהל הדלק בתחנות התדלוק בארץ). :arrow:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
daemomn

זה נכון, אם בעלי התחנות היו דואגים לשאוב קצת ולמלא את המערכת מהמיכל ועד לפיה בדלק האזרח לא היה נפגע.

אבל למה שיעשו זאת? מי מפקח? מי מחייבם לעשות כך? בכנות, כעובד בתחנת דלק כמה פעמים ביום אתה עשית זאת?

שוב אני חוזר, הכח היחיד שיש לנו הצרכנים הוא הפרסום וראוי שנשתמש בו ובזהירות המתבקשת.

^^ +1

מסכים איתך לגמרי.

המשפט הזה: בנושא אוויר בצינור, הדבר אכן יכול לקרות, יש פעולה שנקראת מילוי צינור המבוצעת (בתיאוריה) אחת ליום. קח בחשבון שאותו המתדלק/מוכר שנמצא בחנות לא יכול לעזור לך הרבה בעיניין כך שאין מה להאשים אותו או לבוא אליו בטענות (ואני בספק גם אם מנהל התחנה יוכל לעזור לך).

אחד המקוממים ששמעתי, אתה בעצמך מסביר מה יש לעשות! אבל מה, למה שמישהו בכלל יטרח?

פורסם

טוב אז כך,

מי מפקח? מעבר לכך שהמפקח על המשקולות והמידות אמור לבצע בדיקה שנתית לכל אחת מן המשאבות, מבוצעות בדיקות אקראיות על בסיס חודשי בידי מספר חברות פרטיות שבודקות את:

א) איכות הדלק (מיהולים וכיוצא בזה)

ב) כמות הדלק (המשאבה מוגבלת לליטר אחד)

ול-rk1, אני הסברתי שיש מה לעשות, כמובן שהמצב שהמוזכר בכתבה הוא מוגזם, 10 שקל על אוויר זה משהו חריג מאוד (אם להזהר ולומר שאולי מישהו פה עושה באמת קומבינה).

הכל תלוי בתדירות הביצוע של הבדיקה. יכול להיות שיש תחנות שלא מבצעים אותה בכלל, אצלנו הנוהל הוא בכל מוצ"ש, וגם אז הסכומים יוצאים נמוכים מאוד (לא יותר מעשירית האגורה ברוב המשאבות).

כשמוכר בן 21 נתקל במצב כזה, לא תמיד יבוא אליו האזרח בנחמדות כמו התחקירנית בכתבה. כל שניסיתי לומר במשפט הזה זה שאין מה להאשים את העובדים בתחנה (היו מקרים מעולם), לא התכוונתי לומר שאסור לכם לדרוש את מה שמגיע לכם.

לסיכום, תדלקו בתחנה הקבועה שלכם (מומלצת בתוך העיר. אל תתנו למבצעים למשוך אתכם למקום אחר), אל תתביישו לשאול מתי לאחרונה המשאבות עברו כיול (אמורה להיות מדבקה בתוקף על כל אחת מהמשאבות), חפשו את סמל אמון הציבור ותיהיו בני-אדם (נכון, אנחנו במדינת ישראל, אבל זה לא מחייב אותנו להתנהג כמו בהמות)

נ.ב.

אני לא מכיר את אף אחד מהמגיבים לשרשור הנ"ל, אני כותב מניסיוני האישי והחוויות שעברו ועוד עוברים עלי בעבודה.

פורסם

אחי תיזהר שפז לא תתבע אותך על הונאת דיבה ,

ותודה שמנעת אותי ללכת לשם כי הפסקתי לפני שנה להיות שמה בגלל "הנחה" וההיא מיותרת .

ויש דלק מנטה ברחוב משה בקר הוא טוב לא חתיכת גנבים?

פורסם

חברים פז לא יכולה לעשות לי כלום!

הכל מתועד במצלמות שלהם, הם גנבו לי כסף,

בעקבות המקרה שקרה לNIR975 ואביו,

החלטנו חבר ואני ללכת שוב עם 2 בקבוקים לתחנה הזאת,

ונחשו מה...?

המונה קפץ שוב והפעם ב4- שקלים!

מה אתם לא קולטים ש"אוויר במערכת" זה כולה תירוץ??

עובדים עלינו בעיניים! תתעוררו!!

צילמנו הכל והגשנו תלונה במשטרת ראשל"צ (ציינו שזה מקרה שני בשבועיים)

אני אעדכן אתכם לגבי ההתפתחויות,

ודעו לכם, שזה קורה גם במשאבות של דלק 95 (ראה: תחקיר כל בוטק)

אני עם פז סיימתי, עברתי לדלק דרגון, מציע לכולכם!

ופז יכולה לנסות לתבוע לי את הצורה (האי פי שלי מצורף בהודעה)

תודה NIR975! ניתן לך 20% מהפיצוי הסופי :)

פורסם

עדי, בנושא דלק דרגון..

דע לך שאתה משלם על דלק רגיל לחלוטין כל הסיפורים על תוספים ודלק נקי/איכותי הם שטויות במיץ.. מציע לך לבדוק את זה..

פורסם

נראה לי שמכיוון שהמקרה קורה לא רק בפז,אלא גם בחברות אחרות,הפתרון יהיה פשוט להפסיק למכור דלק 98.

וזה לא רעיון שלי,אלא של מנהל בכיר באחת מחברות הדלק.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

היתה על זה כתבה מלאה בכלבוטק וזה היה בהמון תחנות דלק.

אני וחבר רצינו לעשות ניסוי לאחר הכתבה והלכנו לתחנה של פז ושמנו 20 שקל דלק 95 בשביל למלא בקבוק.

לא יצאה אפילו טיפת דלק.

Renault clio RT 1994

פורסם

Daemon - כן אני יודע, כל הדלק בארץ מגיע מאותו מפעל זיקוק,

אין הבדל בין דלק דרגון לבין "פז 99" הכל חרטה, סתם גימיק שיווקי,

אלכס נמרמן - אני הייתי מציע לך להגיש תביעה,

בעקבות התחקיר שנעשה כל חברות הדלק מפוצצות בתביעות!

הן מעדיפות לשלם לתובע קצת פיצויים ולסגור את הסיפור מאשר להגיע לבית המשפט (בית המשפט יפסוק לטובת האזרח והחברות דלק יודעות את זה).

זה פשוט לא יאומן מה שקורה במדינה שלנו, מדינת קומבינה,

רק מחפשים לקחת כסף!!!

מדינת אוכלת יושביה.

פורסם

חברים הגעתי להסדר עם פז,

קיבלתי פיצויים בסך 2000 ש"ח!

היה שווה את זה,

פעם הבאה שזה קורה לכם אל תשקטו!

עצם העובדה שפז לא הלכה איתי למשפט מוכיחה את האשמות כלפיה,

היא עובדת עלינו וגונבת לנו כסף בכל תידלוק! פראייר מי שמתדלק אצלה!

הגיע הזמן לחרם צרכנים!

בהצלחה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות תדלוק (לא רצוי, פשוט לא היה לי דלק להגיע לתחנת דלק הרגילה שלי) בתחנת דלק פז:

הפיה לחוצה ומשהו כמו 2 שקל ראשונים לא זורם שום דלק (וגם שומעים שאין כלום ואחרי בערך 2-3 שקל שומעים שמתחיל לזרום דלק).

בכוונה אני לא אומר באיזו תחנה זאת כי אולי רק אני נתקלתי בתחנה הזאת בדבר כזה, אבל יש לשים לב.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...