Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במד מפלס שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פזו 206 2003, 1400 אוטומטי.

לפני כחודשיים מד מפלס השמן הבהב לי כמה פעמיים ולי הספר נסעתי למורשה ושם אמרו לי שאם בבדיקה ידנית יש שמן כלומר השמן מכסה את כל המוט שבודקים איתו אז הכל בסדר.. מה שכן מי פעם הוא הרבה לי שישי בעייה ופעם הרבה שהכל בסדר כלומר ריבועים במקום ההבהובים.

לפני יומיים זה החל שוב עם ההבהובים ובדקתי ידני והכל בסדר..למרות שהיה חסר מים ומילאתי...אולי זה קשור?

לאחר שמילאתי מים זה עדיין מראה הבהוב במד מפלס מים?

מה אתם אומרים?

תודה מראש?

האם יש חשיבות קריטית למד הזה או שבדיקה ידנית מספיקה?

חג שמח.

פורסם

אין חשיבות קריטית למד גובה שמן האלקטרוני. אם בבדיקה ידנית מפלס השמן תקין - אז מפלס השמן תקין.

אצלי הייתה בעיה דומה, מד גובה שמן בלוח השעונים לפעמים הראה OIL LOW, למרות שהמפלס היה במקסימום במדיד.

הבעיה הייתה כנראה במגעים לקונקטור של יוניט מד גובה שמן.

• תוכן חדש...